دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 75

موضوع: مخترع ها حاضرید برای دفاع از وطن چیکار کنین؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12298
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

پیش فرض پاسخ : مخترع ها حاضرید برای دفاع از وطن چیکار کنین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها

سلام.نه عزیز ایشون به اعتقادات یک ملت توهین میکنن و با مسئولین کاری ندارن. کدام جملۀ ایشون مسئولین رو مورد خطاب قرار داده که شما میگین متوجه مسئولینه؟ از همون اول اعتقادات یک ملت رو نشونه میره.وقتی حرف از پول کلان میشه میره به معامله با مسئولین و إلا جملاتشون مستقیما به اعتقادات ملت مربوط میشه.

نخبه پروری و نگه داشتن نخبه لازمه اما این دلیل نمیشه به اعتقادات یک ملت توهین بشه. نخبه ای که بخواد خودشو با توهین به اعتقادات سرپا نگه داره همون بهتر که بره. مملکت به چنین نخبه ای نیاز نداره. تخصص همراه با تعهد لازمه.
    فکر میکنین چنین نخبه ای رو در اون ور چیکار میکنن؟ فقط از تخصصش استفادۀ ابزاری میکنن خودش ارزشی نخواهد داشت ینی تا اون موقعی که بتونه چیز نو بیاره به قول خودمون سلامش میدن اونم مثه یه آدم آهنی بهش نگاه میکنن.ممالک پیشرفته خیلی بهتر از ماها میدونن که اونی که به مردم خودش خیانت کرد به دردی نمیخوره فقط باید از علمش استفاده بشه بعد وقتی چیزی نداشت دور انداخته میشه.

بنده با مسئولین کاری ندارم اما هیچ فردی نباید به خودش اجازه بده اعتقادات یک ملت رو نشونه بره بخاطر اینکه عقده هاشو خالی کنه.ملت چیکار کنه؟تقصیر ملت چیه که هر کسی از یه جایی ناراحت میشه بلند میشه و اعتقاداتش رو نشونه میره.
    در ضمن ایشون اصلا مخترع نبودن.میخواستن از هر تاپیکی استفاده کنن تا عقایدشون و نظر شخصیشون رو در ارتباط با عقاید ملت ایران بگن.

ممنون عرفان جان که به فکر مخترعین و نخبه ها هستین
    سلام عزیزم.
    ببینید خواننده باید عاقل باشه اصلا ایشون هر چیزی هم که بگن اینجا که دادگاه نیست که بر حرف های مدعی استناد کنیم که داره تهمت میزنه.
    من پست ایشون رو یه ویرایش مختصر می کنم اما گفتم خواننده نباید فقط به نوشته های یه نویسنده توجه کنه. منظور نویسنده خیلی مهم تر از نوشته است.
    در مورد استفاده ابزاری از نخبگان، ما داد و فریاد مون همینه که از ما استفاده کنین. ما نخواستیم با نخبگان درست رفتار کنین. همین که عادلانه معامله کنین کافیه.
    همین که نامی از ما در پروژه های ایران باشه برامون کافیه حاضریم بعد از پروژه تبعید بشیم به کویر لوت.منتها عادلانه معامله بکنین.
    خواهش می کنم وظیفه ام هست موفق باشید.

2. 6 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع