دوست جدید
سلام.دوستان منم باور نمیکنم که انقد ریلکس باشین!!!شاید چون هنوز براتون پیش نیومده همچین چیزی.ولی من خییییییییییییییییلی بم برمیخوره فک کنم تا ی هفته افسرده شم اما گریه شاید شاید دوقطره اشک!!!و دیگر اینکه نمیبخشمش و گاهی گاهی گاهی شاید دلم براش تنگ بشه![]()
دوست جدید
خدا نکنه همچین اتفاقی بیفته!![]()
واسه من که خیلی سخته
امیدوارم نفهمم اون شب عروسیشهاما اگه بفهمم مطمئنا گریه میکنم...
اما در کل زود باهاش کنار میام..
دوست آشنا
اگه کسی رو دوست داری ولش کن بره اگر برگشت بدون از همون اول هم متعلق به تو بوده اما اگر برنگشت بدون قسمتت نبوده.
و من هیچ وقت به چیزی که متعلق به من نیست فکر نمیکنم.![]()
ویرایش توسط H37 : 27th April 2013 در ساعت 08:26 PM
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
به نام خدا
من تو عروسيشون شركت ميكنم و بهش تبريك ميگم ، بعدش سوار ماشينم ميشم ، اولين جايي كه ميرم فرودگاست ، ميشينم با اون عشقاي اهنيم درد و دل ميكنم و شايدم خرف نزنم و فقط تا صبح اونجا باشم
يك قصه بيش نيست غم عشق و وين عجب ، كه هر از زبان كه ميشنوم نا مكرر است ...
دوست آشنا
تو خودم میریزم شب عروسیشونم فقط نگاشون میکنم وحسرت میخورم و سعی میکنم خودم دلداری بدم .آخرشم بهشون تبریک میگم ومیرم تا فراموش کنم همه چی رو البته بعد از مدتی
همکار تالار سایر موضوعات
شاید اگر گاهی
قلبم زند از نو
بگریزم از عشقُ
از یادگار تو...
دوست داشتن و دوست داشته شدن زیباست... بی نهایت...
میدونم احساس عشق خداوندی قابل قیاس با عشق زمینی نیست اما یه چیز رو خوب میدونم و اون اینه که پروردگار این احساس زیبا رو بخشیده تا ازش بهره ببری و
چه خوب میشه که از عشق زمینی به عشق جاودانگی پروردگار برسی..چرا که این دو عشق و احساس مکمل همدیگه هستند..
من همیشه آرزوی چنین احساسی داشتم و دارم
اما اگر بخواد چیزی یا کسی یا اتفاقی از مسیر عشق و احساس واقعی منحرف نه ما رو.. پس باید بسپریمش دست خودش...
من آدم احساساتی هستم .. زیاد
این مطلبو واسه روشن شدن موضوع گذاشتم اما
باید بگم اگر چنان که دوستمون گفتن بخوام جواب بدم
در واقع نمیتونم منکر ناراحتی شدید قلبیم بشم.. اگر چنین اتفاقی واسم بیفته به احتمال زیاد زمان زیادی درگیر میشم تا به نبودن کسی که دوستش دارم عادت کنم
اما این دلیل نمیشه که واسه شادمانی اون ناراحت باشم.. از اعماق قلبم براش آرزوی خوشبختی میکنم و میسپارمش به خدا.. تو همون شب عروسیش![]()
دوست آشنا
دوست جدید
بچه ها الكي نپرونين! 1كم فكر كنين.اگه اين اتفاق بيفته واقعا سخته!البته اگه دوس داشتنتون واقعي باشه...!
غير ممكنه عين خيالتون نباشه!
من كلا آدم بيخيالي هستم اما مطمئنم اين مسئله اگه پيش بياد 1كم اذيت ميشم!
دوست آشنا
من خیلی ناراحت میشم وگریه میکنم اما کاری ازدستم برنمیاد هیچ وقت هم دوست ندارم ناراحتی عشقمو ببینم به همین خاطر میسپارمش به خدا وبراش آرزوی خوشبختی میکنم اما خودم نمیتونم فراموشش کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)