دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 574

موضوع: درمانگاه عمومی نخبگان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

پیش فرض پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان

[QUOTE=javan0012;454874]
    نقل قول نوشته اصلی توسط سونای نمایش پست ها
    با سلام علايمي ندارم فقط براي اينكه لبنيات خام مصرف كرده بودم براي اطمينان ازمايش دادم
    سلام
    خب خوبه... اگه که دام های اونجا مورد تائید دامپزشکی بودن خب تقریبا مشکلی نیست....
    اون موارد خفیفی که اشاره شد..( WBCحداقل نرمال در آزمایش خون و WBCحداکثر نرمال توی آز ادرار( با توجه به جنسیت یه مقدارجزئی بالا بود ) توی شمارش جزئیش که نوتروفیل کم شده لنفوسیت زیاد شده و منوسیت کم شده نقطه اشتراکشون عفونت ویروسی هست ( برای کم و زیاد شدنشون دلیلهای مختلفی از جمله عفونت های ویروسی باکتریایی و... هست ) و بروسلوز که شما نگرانش هستین جزء عفونت های ویروسی نیست با یه مرحله حاد باکتریمی ظاهر میشه.. علاوه بر این یکی از علل زیاد شدن منوسیت، تب مالت هست که واسه شما عکس این حالت اتفاق افتاده منوسیت کم شده پس عفونتی اگر باشه چیز دیگست ...
    حالا همه ی اینا به کنار این موارد جزئی به خاطر استرس هم میتونه باشه...مثلا اگر موقع خونگیری استرس داشتین این حالت پیش میاد و اگر دارویی آنتی بیوتیکی چیزی مصرف کرده باشین هم همینطور و بقیه ی موارد هم که گفته بودم

و اما بروسلوز ( تب مواج - تب مالت )تشخیصش گاهی سخته و بعد از مدت ها خودش رو نشون میده... البته خب توی ازمایشات خلاصه یه تیتری مشخص میشه... واسه شما منفی بوده ...

حالا برای اطمینان کامل میخواین با پزشکتون مشورت کنین تا براتون درخواست کومبس رایت ( coombs wright) بدن ...
    این هم این شک رو که توی مرحله مزمن آگلوتیناسیون تشکیل نمیشه و جواب آزمایش منفی میاد رو بر طرف میکنه....
    و مشخص میشه که واسه نبودش، آزمایش منفی اومده ؟!! یا واسه ورود به مرحله ی مزمن ؟!...

سلامت و موفق باشید...آمین

ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

2. 3 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع