این سوال چندتا جواب داره.باید پرانتز داشته باشه وگرنه هم 41 درسته هم 1 هم 80 فک کنم![]()
این سوال چندتا جواب داره.باید پرانتز داشته باشه وگرنه هم 41 درسته هم 1 هم 80 فک کنم![]()
گاهی پل های پشت سرتان را خراب کنید
زیرا باعث می شود هرگز نتوانید به جایی برگردید که نباید از ابتدا در آن قدم میگذاشتید...
سوال اول که با توجه به اولویت ریاضی میشه 41اما ماشین حساب مشکل برنامه نویسی داره اولویتی که کمتر افراد بهش توجه میکنن اولویت ضرب پشت پرانتز هستش! وقتی تو یه سوال پرانتز داریم بعد از محاسبه اون بیرون پرانتز رو حساب میکنیم اگر هم ضرب بود هم تقسیم عملیات چپ رو اول انجام میدیم بعدش سمت راست! و ادامه کار! پس: جواب عدد 1 هستش
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
- - - به روز رسانی شده - - -
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
b و ب
دلیلشم واضحه چون که عملگرا از چپ به راست اولویت بندی میشن(البته عملگرای هم ارز مثل ضرب و تقسیم) در نتیجه جواب های b ب بدست میان.
دووووووشواری نداریم![]()
از پاسخ من معلمان آشفتند/از حنجره شان هرچه در آمد گفتند/اما به خدا هنوز هم معتقدم/از جاذبه تو سیب ها می افتند پوریا دیارکجوری
سلام. من هم با اجازه دوستان يه سوال دارم اميدوارم بتونيد جوابش را پيدا كنيد
ده تا جعبه قند داريم. هر جعبه از هزار حبه قند تشكيل شده. وزن هر حبه قند ده گرمه. اين وضعيت در همه جعبه ها همينطور هست ولي فقط يكي از جعبه ها ، حبه هايي با وزن نه گرم داره. يه ترازو داريم كه يه بار مصرفه. يعني فقط ميشه يه بار با اون وزن كرد و بعد از اون ديگه از كار مي افته. ميخوايم با استفاده از اين ترازو و تنها با يك بار وزن بفهميم كدوم جعبه وزن كمتري داره. حالا چيكار كنيم؟
مطمئن باشيد سركاري نيست![]()
ابتدا جعبه ها رو از 1 تا 10 شماره گذاری میکنین بعد از جعبه 1, یک حبه قند,از جعبه 2, دو حبه قند و ... و از جعبه 10,ده حبه قند برمیداریم و روی ترازوی یبار مصرفمون(!) میذاریمش.باید در حالت عادی وزنش 100 بشه که الآن فقط رقم سمت چپش 9 میشه و رقم بعدی نشون دهنده شماره جعبه کم وزنه به این صورت که رقم یکان رو از 10 کم میکنیم و عدد حاصل,شماره جعبه مورد نظره.
از پاسخ من معلمان آشفتند/از حنجره شان هرچه در آمد گفتند/اما به خدا هنوز هم معتقدم/از جاذبه تو سیب ها می افتند پوریا دیارکجوری
b این مال ششم ابتداییه
سلام
خیلی با اطمینان گفتی جواب 41
و گفتی مال پایه ششم ابتدایه
ولی من فکر نمی کنم شما در پایه ششم اولویت عملگر ها رو خونده باشید
تنها با دونستن اولویت عملگرها می تونی جواب رو بدست بیاری
جواب 41 درسته ولی از اینکه گفتی مال پایه ششمه خوشم نیومد
موارد زیر رو نگاه کن تا متوجه موضوع بشی
در واقع بدون وجود پرانتزها که در سوال این طوره و بدون دونستن اولویت ها هر کدوم از جواب های بالا ممکنه
گرچه فکر نکنم در هیچ حالتی جواب 82 بشه
![]()
ویرایش توسط mahmoodmah : 14th June 2013 در ساعت 01:20 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)