بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

نوشته اصلی توسط
ab.bb
نظرم چیز بدی نیست، عروسکه دیگه! من بچه بودم همیشه دوست داشتم عروسک قیافه اش واقعی باشه.

نوشته اصلی توسط
5866
ولی دیگه اون مزاحمتهای خیابانی که دوستان گذاشته بودن جمع میشه!!!
تایپیک خانوووم شماره بدم منظورمه......

نوشته اصلی توسط
ياكريم11
گر داشتن این عروسک ها مورد تایید شما باشه به این معنیه که زن و شوهر هر کدوم می تونن مث بچگیاشون یه عروسک داشته باشن ،البته از جنس مخالف و به قول شما واقعی و دوست داشتنی

نوشته اصلی توسط
s.e.z
البته شایدم میزان آزار و ازیت دختر ها رو پایین بیاره چون پسر های با این دختر های مصنوعی خودشونو خالی میکنند (منظورم بووووق است) و لذا دیگه برای دختر های واقعی مزاحمت ایجاد نمی کنند (اینم یه بعدش بود)
نه ، به نظرم خیلی بد باشه. ببینین اینا به منظور عروسک نساختن بلکه مثه خانم طراحی کردن یعنی یه انسان مصنوعی که حس و عقل نداره اما تمامی اعضای بدن رو داره. تجسم کنین کسی رو که عقل و حس نداره اجتماع و مردان و خانواده رو به چه وضعی درمیاره. مهمتر از این همان قداست زنان است. این هشدار برا کشورهای مسلمان که حیا و عفت دارن و به زن به عنوان یه موجود مقدس نگاه میکنن جدی است. برا غربیها فرقی نداره چون زن بینشون ابزار است. حتی زنان شوهردار بینشون مسیله و ابزار هستند اما زنان کشور ما واقعا زن حساب میشن یعنی موجودی که وقتی حرف ازش میشه خدا میگه ای پیامبر از تو دربارۀ زنان می پرسند بگو من{الله} خودم درباره اش حکم میدم. یا وقتی 5 تن آل عبا زیر کسا جمع میشن وقتی جبرئیل میپرسه خدا چه کسانی زیر کسا هستند خدا با وجود پیامبر(ص) 5 تن رو با مولاتی فاطمه(سلام الله علیها) معرفی میکند.یعنی می فرماید ایشان فاطمه و پدرش{فاطمه} و شوهر او{فاطمه} و دو فرزند او{فاطمه} است.یا ماجرای متولد شدن حضرت مریم(س)، یعنی زن می تواند تا این حد باشد.
فکرش رو بکنن که چه دیدی در اجتماع نسبت به مادر و همسر و خواهر و دخترت و خواهران دینی پیدا میشه. اینا انسان رو ابزار حساب کردن. برا من و شما که خانمهامون و نوامیسمون رو مقدس میدونیم یه فاجعه است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)