با سلامی دوباره
من پیشنهاد دیگه ای هم دارم که بایستی نقاط قوت و ضعفش مورد بررسی همگانی قرار بگیره
با توجه به اینکه مطالب گستردگی زیادی داره و نیاز های فردی همه هم یکسان نیست مثلا ممکنه عده ای به صورت روتین و روزانه مطالب خاصی را دنبال کنند و برایشان مهم است من فکر میکنم اگر با توجه به شرایط سایت از لحاظ امکان ایجاد شرایطی به صورتی که سایت مجهز به بخشی شود که کاربران بتوانند بصورت اشتراک در آن قسمت لینک کاربری شان را ثبت کنند یعنی با تقاضای نوعی اشتراک در زمینه های موضوعی مختلف با توجه به نیاز و علاقه مندی برخی از مطالب برایشان قابل ارسال و دریافت باشد و اگر احیانا از اشتراک آن منصرف شدند این کار امکان پذیر باشد که با یک تقاضا به مسئولین مربوطه اشتراک ایجاد و یا حذف شود .
برای مثال من مواردی را عنوان میکنم البته پیش از هر چیز از نازنینانی که اسامی آنها در مثال عنوان شده پوزش میخوام
و
البته لازم به توضیح است که امکان ایجاد چنین سرویسی فقط و فقط بایستی بوسیله سیستم و با نظارت ایشان صورت بگیره
و از ویژگی های این طرح برای ارسال مطالب و موضوعات مشخص به افراد مشخص که متقاضی آن هستند کار مفیدیست (حق به حق دار می رسه) و اما چه فایده ای برای دعوت کنندگان داره اینه که کاربران به راحتی با شناسایی مسیر صحیح دعوت ها مطالب را ارسال می کنند یعنی با مراجعه به این لیست ها و انتخاب کاربران متقاضی اشتراک در آن موضوع با خیال آسوده دعوت انجام می شود و همچنین نیازی نیست موضوعات برای عموم یکسان ارسال شود از هر سو که به فواید کاربران تحویل گیرنده مطلب و هم کاربران تحویل دهنده نگاه کنیم باعث سهولت در ارسالها و دریافتها خواهد بود و از همه مهمتر هر فرد داوطلبانه درخواست اشتراک موضوعات رو به مسو لین میده و جای هیچ اعتراضی نمی مونه و در صورت عدم نیاز به اشتراک هیچ دعوتی براش صورت نمی گیره و به این روش احتمالا از ترافیک غیر ضروری ارسالات که باعث ایجاد حجم سنگین بر روی سرور میشود جلوگیری می کنه
مثال
اسامی کاربران متقاضی موضوعات علمی :
فاطمه غفارپور, فرهاداقبالی, فری جون, فریاس, فرشته شیری, ملاصدرا, مملو, مهندس یاور, مهتاب شیرزادی,مدیر هیات تحریریه, مدیر کل انجمن ها, مدیر گروه مترجمین, مدیر گروه صفحه آرایی, مدیر بخش پزشکی, مدیر بخش سایر
اسامی متقاضیان همه موضوعات:
فاطمه غفارپور, فرهاداقبالی, فری جون, فریاس, فرشته شیری, ملاصدرا, مملو, مهندس یاور, مهتاب , -90, yasaman hedayati, yasharj, yashar_ni, yazdizadeh, yosefrostamy, zahra .at, zahragoli, zahrahabibi, zarefit, zaza72, zinat 2012, zoh_reh, zolfa, ^*زهرا*^, آفتابه, آن شرلی, آناهيتاع, آپو, Invisible, اh.s, امید عباسی, امیدی م, امیر ممممم, امیرها, امیرحسن رضائیان, اورتات, ایلین1366, ایده پرداز, ایزدی م, اکبرر, ابوذر دوکوهه, ادياني, ارگان, بهناز پاک, بهارنازنین, بی جنبه, بی خیال
اسامی متقاضیان موضوعات فرصت های شغلی :
وحید99, ياكريم11, یاران خراسانی, یاس آبی, یاسمین5454, یاشما, ژن, ژیلا دلشکسته, کیمیا ح, کافه, پورفسور گندمکار, پژمان س, پانجلیکا, پرستوجان, v.m 2020, vahid016, vahid5835, vahid_2126, vahmad_ta, vahrali, vgrxxx, Victor007, yaghoob7.eslahati, yalda12, yanaweb44, 2012, zoh_reh, zolfa
اسامی متقاضیان ......وغیره :
پرستوجان, v.m 2020, vahid016, vahid5835, vahid_2126, vahmad_ta, vahrali, vgrxxx, Victor007, yaghoob7.eslahati, yalda12, yanaweb44, yas-90, yasaman hedayati, yasharj, yash
در پایان امید وارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)