شماها اصل و رها کردید چسبیدید به فرعیات
اصلا شماها راست میگید
باز هم حرفیه
همه شماهایی که به من گفتید توهین کردم و شمایی که دلت سوخت واسه مبارز بنده خدا الهی جواب نمیده؟یه نگاه بنداز ببین خوب جواب داده غصه نخور
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?154312-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%81-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA!/page11
یه پیغامم بعد این آخرین پیغامش گذاشته بود که پاک شده حالا چه جوری خدا میدونه
دل پر؟
آره
خیلیم پره
من آدمای مزخرفی که گفتم به آدمایی بود که فقط اسم آدمیت رو یدک میکشن و در لباس آدمیتن و فقط ادم نمان شما از این دسته ای؟ پس چرا به خودت میگیری؟
شمایی که میگی بشین با منطق حرف بزن شده یه بار بدون تعصب بشینی بخونی ببینی کجاش بی منطقه؟اصن همه تو میخواین هر کی میاد به حرفاتون به به چه چه بگه آقا من اشتباه میکنم؟من بی منطقم؟من توهین کردم؟
باشه قبول بیاید بهم یاد بدید؟نه برام میدون جنگ درست کنید
تک تک اومدن به فلانی اینجا توهین کردی به اون یکی اونجا توهین کردی
فاطیما جان من دردی ندارم حلال همه مشکلات خداست
خب میدونید ذات؟بیاید بررسیش کنید
بیایم با خودمون پیش خودمون کلامونو قاضی کنیم
ای خدا ما کجای کاریم؟
من دیگه حرفی ندارم/شماها همه درست میگید من غلط
ضمنا باز هم میگم من به کسی توهین نکردم اما تنش حرفامو قبول دارم اون هم نتیجه تعصبات شماست و رو حرفامم هستم
شاد باشید
ویرایش توسط if only : 15th April 2013 در ساعت 02:06 AM دلیل: خط قرمز رنگ اضافه شده
هیتلر آدم خطرناکی ست؛به هر چیزی که می گوید،اعتقاد دارد
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
یار همراه
کاربر جدید
بابا این حرفا چیه؟
مریضی کدومه؟ تازه.... گیرم که باشه... از بی عفتی و بی حیایی که بهتره.
![]()
مدیر تالار مذهبی
سلام خدمت همه کاربران عزیزی که در بحث ها شرکت می کنند.
و بسیار ممنونم از صبر و حوصله ای که در تبادل نظرها دارید.
از همه کاربران عزیز و بویژه if only گرامی تقاضا دارم که باز هم در بحث ها حوصله و صبوری خودشون رو حفظ کنند.
اینجا نه بگیر بگیری هست نه چیز دیگری فقط همه دوست دارند دغدغه هاشون رو بیان کنند و به نتیجه درستی برسند تا از خودشون شروع کنند و در زندگی فردی و اجتماعی کار درست رو انجام بدهند.
لذا از ایجاد تنش در گفتار خودداری کنید.
بدیهی است در صورتی که بحث به جایی کشیده بشود که دارای نتیجه نباشد تاپیک بسته خواهد شد.
>پاسخ به سوالات شرعي/
>پيامكي به خدا .../
>سوال و جواب خصوصی (مشاوره مذهبی)پاسخگوی بخش مذهبی جناب kamanabroo می باشند
شادی روح شهدا صلوات
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
ویرایش توسط مدیر تالار مذهبی : 15th April 2013 در ساعت 08:57 PM
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
همکار تالار مذهبی
دوباره سلام
فکر کنم خیلی آتیشی هستی ها
بابا این جا قراره یک بحث دوستانه (مثلا دوستانه) باشه
در هر صورت پاسخ شما دوست عزیز :
من یکی از همه ی اون ها هستم
راستش رو بخواید خداییش که چیز بدی نگفته
گفته؟
ببخشید ها ولی به نظر من لینک اون صفحه رو بردارید چون توهین های خودتون توش بیشتره
وای ... یعنی چه کسی میتونه اون رو پاک کرده باشهمن می ترسم ، نکنه روح تو انجمنه
(شوخی کردم به دل نگیری ها)
عاشقتم
این شد یک حرف حساب
بیا با منطق حرف بزنیم
ولی خداییش هرچی گفتی ما هم جوابتو دادیم
کی گفتیم بی منطقیه
در ضمن دوست عزیزم (دیگه با هم دوست شدیم مگه نه ؟) یادت باشه که طبق گفته ی قبلیم اولین جنگ رو خود تو به پا کردی
دوست خوشگلم نزن زیرش
اینا یکم از تنش به رده
ولی چشم من با صحبت در مورد ذات خدا کاملا موافقم
ولی متاسفانه به دلیل ریزش کلی کار بر سرمان وقتش را ندارم
ولی خب بقیه که هستن
در ضمن من واقعا از آقای مبارز معذرت می خواهم ولی منظور من جناب عبدالله 91 بوده گویا اشتباهی لپی صورت گرفته
باز هم معذرت می خواهم
موفق و پیروز باشی![]()
در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)