جهت تکمیل فرمایشات شما یه مثال زنده میارم تا دوستان راحتتر مطلب را جذب کنن
اگر یه سر به این لینک بزنید نوشته های خانمی را میخونید که تجربه هاش را جهت یافتن کار در کانادا نوشته
http://azmashhadtacanada.persianblog.ir/post/160/
ایشون میگن:
از دست گشت ارشاد و اون خانومای قاطی کو ماندو در رفتیم که هی یکی نباشه گیر بده چرا آرایش کردی یا چرا عطر زدی یا چرا موهات معلومه....حالا این جا همش باید مخت درگیر باشه . من کلا تو خیابون سالهای سال آرایش نمیکنم بهتر دیدم ساده بیام و برم کسی دیگه نتونه گیر بده . اما بدون اون رژ خوشگله آخه نمیشه . این جا هم که اومدم چون دیگه عادت کردم باز هم تنها ابزارم همون رژه . اما توی اون جلسه استاد گفت خانوم شما خیلی آرایش دارید و این جا کسی سر کار ارایش نمیکنه . اگر این جوری ادامه بدید کسی شما رو استخدام نمیکنه کلافه خوب این یعنی چی ؟ من هم که واقعا از وقایع اخیر و این چرت و پرتها خسته شده بودم گفتم خانوم محترم بنده حتی آرایش هم ندارم اگه منظورتون به رژ لبه که دیگه شرمنده . بعد عوضی یک نگاه عاقل اندر سفیهی کرد دید اوضاع پسه گفت: من برای خودتون میگم . این از شرایط کار در کانادست . هر چی ساده تر مقبول تر . من هم گفتم نیست الان من با لباس شب و به قول مامان بزرگ خدا بیامرزم تخت بزک اومدم واسه همین داری اینا رو به من میگی ؟ چی بگم والا اگه شانس ماست که سال دیگه این جا هم انقلاب میشه و حجاب اجباری.ابله گفت نه . آخه شما که هنرپیشه یا یک شخصیت مهم نیستید . اینجا هر کس متناسب با کارش باید به خودش برسه . 90%خانومها در کانادا مخصوصا سر کار کاملا ساده هستند . هیچ کس از رژهای پر رنگ و لاکهای پر رنگ تو خیابون استفاده نمیکنه . اینها همه واسه مهمونی شبه . این جا اگر میخوای استخدام بشی اگر خانوم باشی باید موقع مصاحبه یک لباس پوشیده به تن کنی چون احترام به اقلیتهای مذهبی اول لیسته و هر گز نباید از دامن کوتاه یا یقه باز استفاده کنی . مخصوصا شلوار جین حس خیلی بدی رو به مخاطب شما میده پس لطفا حتما یک دامن یا شلوار کتان یا پارچه ای بپوشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)