به به
به به به قسمتی که هایلایت کردم
احیانا خدا جز دختر پیزای زیبای دیگه ای خلق نکرده مسلمون متحجر؟
شما یا افراط کارین یا تفریط
حد وسطی وجود نداره
آهان احیانا فکر میکنی من مورد آزار اذیت کلامی(حداقلش) نیستم؟بذار بگم شده از پیاده رو رد شم و کنار من هم دختری به دید عرف بی حجاب و پسری که اونجا بوده با گذشتن من چنان افاظ
وقیحانه ای رو زیر لب گفته که ... نه خیر آقا اینجوریام که فکر میکنی نیست
ببینم پدری که فقط دختر داره و اونو پرورش میده و در رشته مهندسی هزینه های سنگین تحصیلش رو میده وقت پیری جز این دختر کی باید دستشو بگیره؟وقتی میگن اینجا خانم نه اونجا نه بالا نه پایین نه/پس زنا با رخت شستن نون شب در بیارن تا حدی که فقط بتونن زنده بمونن یا برن با ناز و عشوه تو بوتیک لباس بفروشن؟بازم بگم؟
منطق خودتو به من تحمیل نکن
-----------------------------------------------
عذر میخوام احیانا من گفتم چشم بند ببندند راه برن تا من بدلباس باشم؟یا به درودیوار نگاه کنن؟
دیدم با یکی حرف میزنم داره جواب منو میده به پسره کناریم نگاه میکنه/گفتم جناب اگر با من صحبت میفرمایید خب چرا به ایشون نگاه میکنید مگه من مخاطبت نیستم/حالا همین آدم وقتی من حواسم نیست تو راهرویی جایی میبینه نگا میکنه تا متوجه نگاش میشم چشاشو برمیداره
-------------------------------------------------
گناه کردن فقط به نگاه کردن به یه خانوم نیست دروغ و غیبت و ریا و مال مردم خوردن و خیلی چیزاس
ضمنا چرا نمیشه همه خوب باشند؟چرا همچین چیزی باید محال باشه و به خودمون حق بدیم که باید گناه کنیم چون نمیشه همه معصوم باشن؟
شعار الکی نده لطفا اره اصلا دخترا تو بهترین موقعیت کاری اونوقت رگ غیرت شمام قلنبه نمیشه که من؟ من زیر دست زن/محالههههههههههههههههههههه ههه
ببین من نمیگم مردا کور شن و زنا بی لباس قضیه روشنه
اصلا اون آیه ای هم که نازل شده به پیامبر گفته شد به قوم مشخصی بگه که روسری هاشون به گردن و ...
ضمنا این هم دلیل علمی داره برای حفظ امنیت زنان عرب بخاطر روحیات خشن و نامتعارف مردای عرب بخاطر شیوه زندگیشون بوده
به حرفام خوب دقت کن و درست جواب بده
علاقه مندی ها (Bookmarks)