دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 78

موضوع: «چی شد چادری شدم؟»

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

پیش فرض پاسخ : «چی شد چادری شدم؟»

نقل قول نوشته اصلی توسط شاپرک1 نمایش پست ها
    اتفاقا ما یه همکار تو آزمایشگاه داریم چادریه... هیچ جوری حاضر نیست چادرش را دربیاره... همه کاراش خیلی خوبه و همه خیلی دوست دارن باهاش همکاری کنن.... کلی منّتش را کشیدند بیاد اینجا کار کنه........ اما از وقتی مسئولین بهش گیر دادن نباید تو ازمایشگاه با چادر بیاد اونم اصلاً نمیاد........... به نظرتون کارش درسته؟ راه دیگه ای واسه این کار نیست؟
    سلام دوست عزیز
    اگه دوستشون هستین و شمارشونو دارین حتما بهشون اطلاع بدین که با چادر سفید توی آزمایشگاه حضور داشته باشن ... و اگه چادر ساده استفاده میکنن شما کمک کنید پشت چادرشون یه گیره بزنید که خیلی چادر پهن نشه و به این طرف اونطرف نگیره
    دیگه فکر نمیکنم مسئول آزمایشگاه ممانعتی داشته باشن....
    چون هم چادر سفید هست و مشخصه که ایشون جز پرسنل هستن و هم کوچیکترین آلودگی رو سفیدیه چادر نشون میده .. هم وقتی پشت چادر یه گیره میزنن چادر خیلی به اطراف کشیده نمیشه و مشکلی واسه شعله ها و بلند کردن گرد و خاک و گرفتن احتمالی به وسایل و... ایجاد نمیشه...
    یکی از دوستای من هم همین مشکل رو داشت.. و چون ما خیلییییییییییییییییییییی دوسش داشتیم و واقعا خانوم بود کلی فکر کردیم و به این نتیجه رسیدیم... اولش خب یجوری بود براش چادر سفید ولی خدارو شکر این مشکل که بیشتر ازاینکه واسه ایشون باشه واسه ما بود... حل شد...
    ایشالله این دوست شما هم بر میگردن...آمین

ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

2. 14 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع