سلام
فکر کنم اول بهتره انواع چربی رو بگم:
چربی های خوب: چربی های غیر اشباع هستن که میتونن کلسترول بد رو کاهش و کلسترول خوب رو افزایش بدن.........در روغن زیتون و بادام زمینی و آووکادو و کانولا و بسیاری از مغزها وجود داره
چربی متوسط: چربی های غیر اشباعی هستن اما در صورت مصرف کم میتونن باعش کاهش کلسترول بشن و در صورت مصرف زیاد نه تنها تاثیر مناسبی ندارند بلکه میتونن نتیجه عکس بدن و حتی از کارکرد صحیح سیستم ایمنی هم جلوگیری کنن
چربی بد: چربی های اشباع که در دمای اتقا حالت جامد دارن و مستقیما در افزایش کلسرول خون نقش دارن در حالیکه چربی های غیر اشباع به صورت مستقیم باعث افزایش کلسترول که نمیشن حتی گاهی مثلا روغن ماهی میتونه باعث کاهش کلسترول هم بشه
چربی های خیلی بد: این چربی ها رو چربی های ترانس میگن که همین چربی های اشباع نشده رو طی فرایند هیدروژناسیون اشباع میکنن که باعث افزایش کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب در بدن میشن
از این چربی های در صنعت غذایی هم استفاده میشه واسه همینه که تاکید به عدم مصرف یا کاهش مصرف این مواد میکنن.....مثل همین کره و غذاهای آماده و چیپس و پفک و شیرینی ها و ...
مثال هایی از چربی های خوب:
گوشت ماهی اردک و غاز و میگو.....مغزها....روغن زیتون و کانولا و بادام زمینی و همین مواردی که در تاپیک اصلی اورده شد
مثلا برای مصرف گوشت سفید مثل مرغ بهتره پوست اونو جدا کنید یا گوشت قرمز اگه مصرف میکنید چربی اونو جدا کنید
کسی نمیگه شما اصلا مصرف نکنید اما توصیه میشه درست و متعادل مصرف کنید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)