دوست جدید
سلام دوستان
منم به نوبه ی خودم از همه حلالیت میطلبم امیدوارم اگر خدایی نکرده از من دلخور شدن به بزرگی خودشان منو ببخشند
من از تمام دوستان راضی هستم هیچ زمانی هم موجب رنجش من نشدند.ممنونم از همشون
ممنون از اینکه این پست مفید رو گذاشتید
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام دوستان
منم به نوبه ی خودم از همه حلالیت میطلبم امیدوارم اگر خدایی نکرده از من دلخور شدن به بزرگی خودشان منو ببخشند
من از تمام دوستان راضی هستم هیچ زمانی هم موجب رنجش من نشدند.ممنونم از همشون
ممنون از اینکه این پست مفید رو گذاشتید
لبخند کم خرجترین آرایش چهره است.چهره ات به این آرایش همیشه آراسته باد.
همکار تالار عکاسی
دوستان نخبه ی محترم و گرامی هر کی از من بدی دیده مسلما حقش بوده چون من دوس ندارم حق کسی رو بخورم پس حقتون که خوردین نوش جونتون و اینکه هر کی خوبی دیده اشتباهی دیده دیگه خودش بدونه که اشتباه شده بوده خوبی از من دیده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شوخی کردم بدی از من دیدید حلال کنید به برگواری خودتون خوبی هم از من دیدید که بعید میدونم دیده باشد نوش جونتون.این گل هم گل عذرخواهی به خاطر بدیهامبرای ابجی های گلم که ممکنه ازم رنجیده باشن بوس برای داداشای خوبم هم دیگه شرمنده بوس نمیشه فرستاد محرمی نامحرمی گفتن این گل واسه داداشای گل که رنجوندمشون
- - - به روز رسانی شده - - -
دوستان نخبه ی محترم و گرامی هر کی از من بدی دیده مسلما حقش بوده چون من دوس ندارم حق کسی رو بخورم پس حقتون که خوردین نوش جونتون و اینکه هر کی خوبی دیده اشتباهی دیده دیگه خودش بدونه که اشتباه شده بوده خوبی از من دیده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شوخی کردم بدی از من دیدید حلال کنید به برگواری خودتون خوبی هم از من دیدید که بعید میدونم دیده باشد نوش جونتون.این گل هم گل عذرخواهی به خاطر بدیهامبرای ابجی های گلم که ممکنه ازم رنجیده باشن بوس برای داداشای خوبم هم دیگه شرمنده بوس نمیشه فرستاد محرمی نامحرمی گفتن این گل واسه داداشای گل که رنجوندمشون
![]()
سلام به همه دوستای خوبم والا توی این 1 سالی که خدا توفیق دادکه کنار شما باشم با هم کلی خاطرات داشتیم و داریم
من واقعا دوست ندارم که کسی از حرفام یا از شوخی هام ناراحت شده باشه
ولی اگر کسی از دستم ناراحت شده تا الان حتما حتما بهم بگه
و از همه بچه های نخبگان جوان چه جدید چه قدیمی و از همه دوستای عزیزم توی ان جوان حلالیت می خوام
خدا رو چه دیدید یک هو ماشین زد له شدیم سکته کردیم ضربه مغزی چیزی در هر حال حلال کنید
راستی من همه دوستای عزیزم رو حلال کردم و از دست هیچ کس ناراحت نبودم و تا الان جز خوبی از هیچ کس هیچی ندیدم
پـــــایـــــا ن وصیعت نامه
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
یار همراه
سلام.
دستت درد نکنه این پستو زدی.
منم خیلی هارو رنجوندم بیشتر ازاونی که فکر کنید.خیلی ها دلشونو برای هیچ چیز شکستمو و باعث شدم ک رابطه مون قطع بشه.
ازهمه بیشتر اقا میلاد (روبو میلاد) ، اقا حسین مت ، اقا مهدی که نمیدونم الان کجاست!،نازخاتون ، فاطیما،اجی فروغ ،یاس 90 ،نارون1 که خیلی خیلی اذیت شد از دستم... ، اقا عرفان عزیز، ونتون 74 ،بارووون،ارگان،مدیر عزیز بخش ادبیات،مازرون ،اقا مصطفی ،سونای و...
اگر زمانی لحظه ای حرفی زدم که دله ارومتونو لرزوندم و از دستم عصبی شدید و ناراحت واقعا معذرت میخوام.حلالم کنید.
بعضی اوقات هم به بچه های مخترع سایت و بعضی کاربرای سایت حسوودیم شد و دوست داشتم لحظه ای جای اونا باشم...ازاونها هم عذر میخوامو اگر میشه حلالم کنید.
یه حلالیت ویژه هم از اقا میلاد و حسین مت و اقا عرفان و اقا مهدی،رکسانا65،اجی ساغر میخوام چون باهام بودنو قدرشونو ندونستم و رنجوندمشونو...
![]()
ویرایش توسط بلدرچین : 31st March 2013 در ساعت 10:53 PM
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
همکار تالار عکاسی
کاربر اخراج شده
والا راستش من فکر کنم کل 50 تا دوستی که دارم رو باید بگم
ولی کسانی که بیشتر از همه اذیت کردم :
آقای عبدالله91
من یه بار خیلی باهاشون بعد حرف زدم
آقا میلاد صفری
انقدر باهاش شوخی کردم که حسابش از دستم در رفته
بعدش داداش گلم آقا وحید
بعدشم آقای اشکان که اسم کاربریش سخته نمینویسم
دیگه نمیدونم
ویرایش توسط عبدالله91 : 1st April 2013 در ساعت 08:28 AM
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
کاربر اخراج شده
این هم از لطف شماست
سلام جناب عبدالله خان
این چه حرفیه. انشاالله شما از ما به دل نگرفته باشی.
ماشاالله اول هم اسم من رو گذاشتی![]()
نه عزیز من خیالت راحت ما نه از کسی چیزی به دل می گیریم نه چیزی تو دلمونه، همه چیز هم میزونه ،
شما ما رو حلال کن اگر به هر طریقی از ما رنجیده شدی..
انشاالله که امسال از بهترین سالهای عمرت باشه که با موفقیت و خدایی طی بشه.
![]()
کـــــــاربر فــــعال
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)