دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: زلزله

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مامایی
    ارسال تشکر
    36,060
    دریافت تشکر: 18,520
    قدرت امتیاز دهی
    28279
    Array
    yas-90's: خواهش

پیش فرض پاسخ : زلزله

زلزله یکی از چیزاییه که من خیلی تجربه ش کردم........البته ما بیشتر یه زمین لرزه ساده رو تجربه میکردیم حالا گاهی کمی شدید اما نه اونقدر که باعث تخریب های زیاد بشه بیشتر روستاها آسیب میدیدن.....به معنی واقعی نمیدونی باید چکار کنی تو اون لحظه..........ما وقتی زمین شروع میکرد به لرزیدن اولین کاری که میکردیم میدویدیم شاید بگید این کار احمقانه ست اما باور کنید یه رفلکس دفاعیه و اصلا اونجور که فکر میکنید قابل پیش بینی نیست

هر وقت زمین لرزه شروع میشد ما اولین کاری که میکردیم این بود که یک نفر سریع میرفت در رو باز میکرد تا قفل در چی میگن همین دستگیره در نمیدونم چی میگن حالا همون....بر اثر زمین لرزه کج و کوله نشه و در بسته نمونه چون در اون صورت گیر میکردیم دیگه

اینکه میگن زیر میز امنیت داره آخه اگه سقف بریزه و میز محکم نباشه که آدم اون زیر له و لورده میشه البته شاید هم نشه من تجربه نکردم

برا پیشگیری خوب خیلی سخته که بخوان زمین لرزه رو پیش بینی کنن یا نه اصلا بیان جلوشو بگیرن(شاید بشه قطعی پیش بینی کرد).....ولی مثلا همین که خونه ها رو محکم بسازن( یا به قولی یه مدت هم ورد زبونا شده بود خونه ضد زلزله)....ولی یه راه دیگه هم مثلا خونه حالت سیار داشته باشه.....دقیق نمیدونم چطور توضیح بدم.......یه جوری که اگه زمین لرزید اونا هم همزامان باهاش این لرزش رو بگم جذب کنن یا دفع کنن یا اصلا بلرزن.......راستش من چون از کارای ساختمان سازی چیزی نمیدونم حتی اصطلاحاتش رو هم نمیدونم اصلا نمیدونم چطور باید توضیح بدم .....شما همون سیار تو ذهن خودتون در نظر بگیرید

ببخشید زیاد پراکنده نوشتم........متاسفانه یه جاهایی نتونستم دقیق منظورمو بگم
    طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند

2. 4 کاربر از پست مفید yas-90 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)