زلزله یکی از چیزاییه که من خیلی تجربه ش کردم........البته ما بیشتر یه زمین لرزه ساده رو تجربه میکردیم حالا گاهی کمی شدید اما نه اونقدر که باعث تخریب های زیاد بشه بیشتر روستاها آسیب میدیدن.....به معنی واقعی نمیدونی باید چکار کنی تو اون لحظه..........ما وقتی زمین شروع میکرد به لرزیدن اولین کاری که میکردیم میدویدیم شاید بگید این کار احمقانه ست اما باور کنید یه رفلکس دفاعیه و اصلا اونجور که فکر میکنید قابل پیش بینی نیست
هر وقت زمین لرزه شروع میشد ما اولین کاری که میکردیم این بود که یک نفر سریع میرفت در رو باز میکرد تا قفل در چی میگن همین دستگیره در نمیدونم چی میگن حالا همون....بر اثر زمین لرزه کج و کوله نشه و در بسته نمونه چون در اون صورت گیر میکردیم دیگه
اینکه میگن زیر میز امنیت داره آخه اگه سقف بریزه و میز محکم نباشه که آدم اون زیر له و لورده میشه البته شاید هم نشه من تجربه نکردم
برا پیشگیری خوب خیلی سخته که بخوان زمین لرزه رو پیش بینی کنن یا نه اصلا بیان جلوشو بگیرن(شاید بشه قطعی پیش بینی کرد).....ولی مثلا همین که خونه ها رو محکم بسازن( یا به قولی یه مدت هم ورد زبونا شده بود خونه ضد زلزله)....ولی یه راه دیگه هم مثلا خونه حالت سیار داشته باشه.....دقیق نمیدونم چطور توضیح بدم.......یه جوری که اگه زمین لرزید اونا هم همزامان باهاش این لرزش رو بگم جذب کنن یا دفع کنن یا اصلا بلرزن.......راستش من چون از کارای ساختمان سازی چیزی نمیدونم حتی اصطلاحاتش رو هم نمیدونم اصلا نمیدونم چطور باید توضیح بدم .....شما همون سیار تو ذهن خودتون در نظر بگیرید
ببخشید زیاد پراکنده نوشتم........متاسفانه یه جاهایی نتونستم دقیق منظورمو بگم

علاقه مندی ها (Bookmarks)