روی ذغال کباب نکنید!!!
اين مطالعات نشان مي دهد كه برگرها و كباب هاي آبدار بويژه در حالت نيم سوز و ذغالي شده حاوي مواد سرطان زا هستند. محققان در توضيح اين مطلب مي گويند: وقتي شما گوشت را روي ذغال كباب مي كنيد، مقداري از چربي گوشت روي ذغال و خاكستر مي ريزيد و وقتي چربي با اين حرارت بسيار زياد برخورد مي كند ماده سرطان زا توليد مي شود كه اين ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمي گردد و براي بدن خطرناك است. لذا متخصصان تغذيه توصيه مي كنند كه يك روش سالم و بي ضرر براي كباب كردن گوشت، سرخ كردن و يا تنوري كردن اين ماده خوراكي است. اين متخصصان تاييد مي كنند كه طبخ غذا در مدت زمان طولاني تر و در دماهاي پايين تر روش بسيار بهتر و سالم تري است. به علاوه طبخ جوجه بدون پوست و مرغ و گوشت لخم نيز توصيه مي شود چرا كه مقدار چربي كه از اين نوع گوشت ها ممكن است روي ذغال بريزد به ميزان قابل توجهي كمتر است و در نتيجه از مقدار مواد سرطان زايي كه ممكن است توليد شوند، كاسته خواهد شد.
منبع : برترین ها -سلامت
علاقه مندی ها (Bookmarks)