من تا آنجا كه مي توانم طبق اطلاعات قبلي كه در زمينه ي شيمي و همچنين فيزيك درباره ي اين مبحث داشتم،مي توانم كمكتان كنم.
متاسفانه در دبيرستاني كه در آن تحصيل مي كنم،يعني شاهد كميل،كه دومين مدرسه ي نمونه ي استان گيلان است،معلمان ما تنها به صورت تئوري كار مي كنند.در جلد كتاب فيزيك ما نوشته است:فيزيك و آزمايشگاه وما تا به حال رنگ آزمايشگاه را نديديم و اصلاً كه هرگز زاده نشده بود در مدرسه ي نمونه ي ما!!! من و دوست ديگري كه در زمينه ي شيمي فعاليت مي كند و دستي هم بر آتش ما كوانتمي ها دارد،تنها به دانشگاه صنعتي شريف و يا حتي بالاتر ازدانشگاه تهران فكر مي كنيم آن هم از طريق المپياد كه من رياضي مي خوانم و او شيمي!
از اين رو من تا به حال هيچ آزمايش فيزيكي بجز عدسي ها كه سال اول معلم حوصله داشت و مارا برد آزمايشگاه،انجام ندادم ولي اگر به پست هاي نوشته شده درتالر فيزيك و شيمي اين سايت توسط من كه همه ي آن ها و تمام مقالات دقيقاً دست نوشته و آثار من است،بنگريد،متوجه مي شويد كه من از لحاظ سواد نظري و رياضياتي و فيزيك نظري(كوانتمي و نسبيتي و هسته اي) بارم است! و مثل بعضي از كاربران مقالاتم را از جايي كپي نمي كنم.
حال ايده ي علمي خودم را مي نويسم كه درست است كمي ابتكاري به نظر مي رسد اما جالب است اگر بتوان عمليش كرد :ايده ي من اين است كه با قرار دادن صفحاتي داراي پره هاي مخصوص در جلوي اگزوز كه درون اين صفحه هاي گرد و تخت، آهن ربا هايي به گونه اي تعبيه بشوند كه به هنگام چرخش هم زمان آن هاتوسط فشارگاز وارده بر پره ها توسط دود، ميدان مغناطيسي چرخان را بسازند كه موجب ايجاد جريان الكتريكي مي شود كه از طريق سيم پيچ ها و سلف ها به وسيله ي سيم به منبعي ذخيره كننده براي شارژ منتقل شود،مي توان برق توليد كرد.البته ممكن است كه جريان گاز ها هنگام خروج بر اثر گازدادن زياد اتومبيل سر و صدا توليد كنند.من اين ايده را از برنامه اي گرفتم كه در حال شرح دادن چگونگي توليد برق از طريق فشار هوا و فشار زيست گاز هاي حاصل از پسماند ها،موجب به چرخش در آوردن صفحه اي توربين مانند مي شد ،كه پارسال موقع امتحانات دي ماه شبكه ي چهار آن را نمايش داده بود.
سپس با تعبيه ي دو صفحه توري مانند از امتداد لوله ي اگزوز كه داراي دو بار الكترواستاتيكي مخالف و ناهم نام است ذرات معلق باردار منفي توسط يك صفحه(بار منفي) تغيير جهت داده و به صفحه ي ديگر(بار مثبت) كه فيلتر مانند است، مي چسبند و با تغويض مجدد فيلتر هاي صفحه ي حداكثر در يك روز ،بسياري از مواد معلق كاسته مي شوند.
اگر بخواهيد از طريق روش هايي شيميايي برويد كار كمي مشكل دار و كمي هم تخصصي تر خواهد شد.
بايد كمي بيشتر هزينه كنيد و دستگاهي جم و جور بسازيد كه با الكتروليز كردن و يا يونيده كردن از طريق يونش گرما يوني و بوجود آوردن راديكال هاي آزاد و مواد يوني براي ايجاد موتور هاي هيبريدي كه جزو سوزانندگان سوخت پاك هم هستند،استفاده كنيد.البته باتري هاي هيبريدي شما تاحدي بايد با باطري هاي امروزي هيبريدي كه از يون هاي مثبت و منفي اكسيژن هيدروژن كمي فرق داشته باشد
نوشته شده توسط حبيبي پور
علاقه مندی ها (Bookmarks)