دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: ایده دارم کمک کنین

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شيمي
    ارسال تشکر
    5
    دریافت تشکر: 29
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض ایده دارم کمک کنین

سلام دوستان خوبم .من دانشجو هستم ایده ای دراین زمینه دارم چه طور میتونم مسوئلین رو باخبرکنم که ایدمو ثبت کنم؟

2. 2 کاربر از پست مفید gozarzaman سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

پیش فرض پاسخ : ایده دارم کمک کنین

سلام عزیزم در چه زمینه ای ایده داری؟ مهم تر این که میخوای پول دربیاری یا اعتبار کسب کنی؟ مورد دیگه ای هم که تجاری سازی ایده است. اینها سه تا راه مجزاست ولی اگه بخوای سریع به مقصودت برسی باید یکی شو انتخاب کنی.

4. 5 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شيمي
    ارسال تشکر
    5
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

سلام ممنون که قصدکمک داری.درمورد رشته شیمی ذرات متبلور تحقیق کردم به نتیجه رسیدم ولی ازاونجاکه اولین بارمه ایده دادم نمیدونم باید ازکجا شروع کنم براثبتش.راستی اول میخوام اعتبار کسب کنم.کمکم کن مرسییییییییی

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام ممنون که قصدکمک داری.درمورد رشته شیمی ذرات متبلور تحقیق کردم به نتیجه رسیدم ولی ازاونجاکه اولین بارمه ایده دادم نمیدونم باید ازکجا شروع کنم براثبتش.راستی اول میخوام اعتبار کسب کنم.کمکم کن مرسییییییییی

6. 3 کاربر از پست مفید gozarzaman سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

نقل قول نوشته اصلی توسط gozarzaman نمایش پست ها
    خواهش می کنم وظیفه است.
    سال نو هم تبریک میگم.
    خب اگه میخوای اعتبار کسب کنی پس یه کنفرانس معتبر داخلی رو انتخاب کن و در مورد ایده ات یه مقاله درست کن بفرست بهشون.
    اگر پذیرفته بشه ازت دعوت می کنن که بری اونجا شفاهی ایده رو پرزنت کنی.حدودا با 100 تا 200 هزار تومان کل قضیه برات تموم میشه.
    بهت یه لوح تقدیر(مدرک) هم میدن که تو این کنفرانس شرکت کردی و میتونی عنوان مقاله و کنفرانس و غیره رو تو رزومه ات بیاری.
    اینو مطمئن باش که اعتبار خالصی برات میاره و بعدا تو محیط کاری پست های مهم تر و با ارزش تری رو میگیری.
    مخصوصا پست های دولتی خیلی به این چیزا توجه می کنند.
    اگه تو سمینار شرکت کنی خود اون مدرکی که بهت دادن براتون افزایش حقوق میاره فکر کنم تا 30 درصد.
    از این سایت ها میتونی یه کنفرانس رو انتخاب کنی:http://www.callforpapers.ir/ و گروه بین المللی آهنگ و فرهنگ

اگر ایده شما پتانسیل به وجود اوردن یک تجارت و کسب و کار رو داشته باشه و بشه ازش پول درآورد بهتره که اول ازش پول دربیارید.
    البته ایده هایی قابلیت تجاری سازی رو دارند که حداقل یک فرآیند رو جهت تولید یک محصول پیشنهاد کنند.
    مثلا فرآیند هابر برای تولید آمونیاک یا دستور پخت یک غذا. این طور چیزا رو نه میشه ثبت کرد و نه این که تو کنفرانس افشا کرد.
    هر دو مورد برات ضرر میاره. بهترین کار اینه که به عنوان یک اسرار تجاری نگاهش داری و کم کم خودت تجاریش کنی یا به قیمت بالایی فرآیند رو بفروشیش.

ممکنه تحقیق شما به غیر از معرفی یک فرآیند، دستگاه های خاصی رو که قبلا وجود نداشته هم جهت تولید محصول پیشنهاد کنند.
    مثلا همون پیل الکترولیز که جهت تولید آلومنیوم خالص از بوکسیت بکار میره.این جور چیزا رو باید ثبت کنی.
    دیگه انتخاب با خودته.

8. 6 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

ایده شما در روش هست یا محصولی را می خواهین ایجاد کنید؟

ایده شما در روش هست یا محصولی را می خواهین ایجاد کنید؟
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

10. 3 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شيمي
    ارسال تشکر
    5
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

سلام .خوشحالم که شماهم قصد کمک به منو دارین.راستش درراستای تولیدموادی که تحریم شدیم.اگه میتونین راهنمایم کنین

سلام .خوشحالم که شماهم قصد کمک به منو دارین.راستش درراستای تولیدموادی که تحریم شدیم.اگه میتونین راهنمایم کنین

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

خیلی خوبه .
    حالا تا چه مقدار مطمئن هستین به نتیجه می رسین.
    شما باید یک امکان سنجی کنید تا محقق شدن طرحتان را بررسی کنید. و فقط ساخت ماده نیست یکی از کاربردهای ماده را که می دونید ماده تان را تست کنید اگر جواب ها یکی باشه می تونیم مطمئن بشیم که روش ساخت ماده تان درست بوده.
    میتونید رگوشه ای از روش کار خودتان را مقاله به نمایه بین اللملی isi بدین و یا مقاله علمی پژوهشی در حوزه شیمی یا شاید امکان داشته باشه تا ثبتش کنید.
    و یا دانش فنی تولید را به مراکزی که نیاز اولیه به این نوع ماده دارن بفروشین یا با انها همکاری کنید.

خیلی خوبه .
    حالا تا چه مقدار مطمئن هستین به نتیجه می رسین.
    شما باید یک امکان سنجی کنید تا محقق شدن طرحتان را بررسی کنید. و فقط ساخت ماده نیست یکی از کاربردهای ماده را که می دونید ماده تان را تست کنید اگر جواب ها یکی باشه می تونیم مطمئن بشیم که روش ساخت ماده تان درست بوده.
    میتونید رگوشه ای از روش کار خودتان را مقاله به نمایه بین اللملی ISI بدین و یا مقاله علمی پژوهشی در حوزه شیمی یا شاید امکان داشته باشه تا ثبتش کنید.
    و یا دانش فنی تولید را به مراکزی که نیاز اولیه به این نوع ماده دارن بفروشین یا با انها همکاری کنید.
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

13. 5 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شيمي
    ارسال تشکر
    5
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

سلام.ممنوم باورکنین راهنمایهای شما خیلی ذهنموباز کردکه میخوام چه کار کنم.راستی قصددارم توجشنواره خوارزمی شرکت کنم.خوبه؟

15. 3 کاربر از پست مفید gozarzaman سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

بله . پس تقریبا 3 ماه فرصت دارین در خردادماه ثبت نام می کنه برای جنشواره خوارزمی

17. 3 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شيمي
    ارسال تشکر
    5
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

جشنواره خوارزمی بعدازبازدیدمقاله کنفرانس داره؟راستی بامسئولین دانشگاه درموردش حرف بزنم یانه؟البته یکی از استادام باهام همکاری میکنه

19. 2 کاربر از پست مفید gozarzaman سپاس کرده اند .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع