سلام...سلاااام حمیراجان عزیز رسما عیدتون مبارک
یه خسته نباشید بهت بگم چون که خیلی با حوصله جواب میدی...باریکلادست گلتون درد نکنه اختیار دارین این لطف شماس
البته بگم من سوالام زیاد نیست...خوشحال شدی؟خواهش میکنم هرچه قدر دوست دارین بفرمایین - نه وقتی خوشحالم که شما هم راضی باشین حالا کم یا زیاد بستگی به شما داره که چه جوری راضی باشین
خوبی؟ دوستان به جای ما خوب وخوش... ممنون شما خوبین؟
خوشی؟ متشکر انشالا شما هم خوب باشین
تا حالا کسی بهت گفته "الکی خوش"؟نه!!
واقعا اینو کسی نگفته!!
تا حالا شده دلتو الکی به یه چیزی خوش کنی؟ شده به چیزی خوش کنم بعد بفهمم الکی بوده و دلخوشیم بی فایده بعدش سعی کردم دیگه بهش دل خوش نباشم چون احساس کردم به خودم خیانت میکنم
بلدی یکیو که از زندگی سیره ،امیدوارش کنی؟فکر کنم یه مقدار اره خیلی بستگی به طرفم داره اگه یه کسی باشه که واقعا دوسش داشته باشم و واسم مهم و عزیز باشه و یه کم هم اشنا باشم باهاش خب بهتر جواب میده مهم و عزیز بودنم معیارش این نیس که حتما خیلی نزدیک باشه یه کسی که مثلا خدایی نکرده تمام زندگیشو تو یه زلزله از دست داده میتونه مهم باشه
همدردی کردنو بلدی یا جلوی یه آدم ناراحت ،حرفات یادت میره؟ حمیرا جونم من از کجا بودنم!انصاف هم نیس من تو این موارد نظر بدم ...چون حق بقیه هست ...تمام سعیمو میکنم تا بتونم ارومش کنم امیدوارم جواب بده
افسرده کیه؟تاحالا افسرده شدی؟ به نظر من فسرده کسی نیس که یهو بره تو خودشو و اینجور حرفا به نظر من افسردگی یعنی دور شدن از اصل خودمون که بیشتر هم نتیجه و اثرش ساکت شدنو دور شدن از اجتماع هست- بیشتر دل سرد و ناراحت و عصبی بعد به قول زهرا جان دلنوشته میذارم!!!نه شوخی بود در حد 100%افسرده نشدم
تا حالا پستت به یه آدم عجیب غریب خورده؟از لحاظ ظاهر؟طوریکه تو ذهنت مونده باشه؟اگه خواستی بگو چجوری بوده؟ اره!!یه استاد موسیقی داشتم....!!(غیبت نکنیم!)
اگه آره عکس العملت چیه؟نگاش میکنی یا نگاهتو میدزدی؟ نه نگاش نمیکردم!!!یه جورایی خندم میگرفت!!!
از لحاظ اخلاقی چی؟کسی رو دیدی که تاحالا اخلاقش شبیه هیچکس نبوده؟خیلی عجیب باشه برات؟چجوری بوده؟ عجیب نه اما اخلاق متفاوت دیدم خب تو هر جمعی ممکنه متفاوت هم باشه همین سایت مثلا
اگه آره چ حسی داشتی بهش؟معذب بودی جلوش؟ خب مسلما اره همش نگرانم که حرفی یا رفتاری نباشه که خدایی نکرده ازش برداشت درستی نشه با توجه به تفاوتشون در اخلاق و رفتار و منش
ب چه آدمی میگی "خوشتیپ"؟ ترکیبش خوب باشه یعنی مثلا چشماش به کل صورتش بیاد حالا میخواد درشت باشه چشماش یه ریز
بین مانتو ،شال و روسری،کیف،کفش،شلوار کدوما بیشتر برات مهمن که خوب باشن وقتی میخوای بری بیرون؟اقا یه دست مانتو شلوار که دیگه این حرفارو نداره!!
واقعیتش همش!!!! اما دستم به شال و روسری و اینا بیشتره!!!لجم میگیره نامرتب باشن!!!
اهل تیپ زدن هستی؟ نه خواهر من اگه پول داشتیم میرفتیم پسته میخریدیم!!- نه من بیرونو مهمونی زیاد نمیرم بقیه مواقع هم که دانشگاهم با فرم و چادرم
دوستات چ مدلین؟بین دوستات آدم خفن هم هست؟ در مفهوم دوست نه اما خب دور و بر هستن
ساده پوشی؟ دانشگاه که گفتم.... اگه منظور مثلا مانتو اسپرتو ایناس نه بیشتر مانتوی مجلسی و سنگین میپوشم البته به جایی که هستم بستگی داره تا حدی
همیشه یه مدلی (توی ظاهرو تیپ)یا نه تغییر میدی؟ نه خیلی تحول خاصی ندارم!!!!
و سوال آخرم که از همه میپرسم و اینکه نظرت رو درمورد من (خالصانه)بگو...
شما که مثل بقیه ماه هستین واقعا از دوستانی هستین که از روز اول حمایتم میکردین فقط....نمیشه این سر بدبختو اینقد به دیوار نزنین؟!!؟!!؟میبینم نابود میشم!!
همیشه دلم میخواست بهتون بگم به خدا شما سرتونو نزنین هم میشه!
دلم میگیره وقتی وضعیت روزانه ها اینجوری هست شما اونقدر توانایی دارین که مشکلاتو بدون سربه دیوار زدن هن حل کنین فقط کافیه بخواین
ممنونم از حضور گرم و خوبتون
و اینکه عزیزمی دوست نازنینم

سلاااام حمیراجان عزیز رسما عیدتون مبارک

نه!!
فکر کنم یه مقدار اره خیلی بستگی به طرفم داره اگه یه کسی باشه که واقعا دوسش داشته باشم و واسم مهم و عزیز باشه و یه کم هم اشنا باشم باهاش خب بهتر جواب میده مهم و عزیز بودنم معیارش این نیس که حتما خیلی نزدیک باشه یه کسی که مثلا خدایی نکرده تمام زندگیشو تو یه زلزله از دست داده میتونه مهم باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)