دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: من چیکار کنم اخه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    ارسال تشکر
    1,121
    دریافت تشکر: 367
    قدرت امتیاز دهی
    712
    Array

پیش فرض پاسخ : من چیکار کنم اخه

سلام بر شما. عزیز جان من البته دانشجوام اما در حد بضاعت چند راهکار خدمتت عرض میکنم. شروع کن به نوشتن. مثلا یه داستان بنویس به جای

تمام کسایی که توی ذهنت هستن شخصیت خلق کن و بذار فکرت هر جا می خواد بره و با خیال راحت بنویس. اون شخصیت ها تو نیستی، اطرافیانت هم نیستن.

راهکار بعدی این که به کارهای مهارتی بپرداز. مهارتی مثل آشپزی یا شیرینی پزی ( البته نه چیزی که بلدی و چشم بسته انجام میدی، کاری که

لازمه برای خوب دراومدنش توجهت به اون باشه)، خیاطی، طراحی و ...

راستی برای خیالبافی هات زمان بذار! مثلا به خودت بگو امروز فقط 3 ساعت وقت خیالبافی دارم. بعد ناهار نیم ساعت، ده دقیقه قبل شام و...

بعد کم کم کمش کن. بیشتر گردش کن و کمتر تو خودت باش.

در ضمن خیالت راحت این دیونگی نیست! فقط هر چیزی همینطور که دوستان گفتن باید در جهت درست خودش قرار بگیره. ایشالاه این راهکارا به دردت بخوره.

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام بر شما. عزیز جان من البته دانشجوام اما در حد بضاعت چند راهکار خدمتت عرض میکنم. شروع کن به نوشتن. مثلا یه داستان بنویس به جای

تمام کسایی که توی ذهنت هستن شخصیت خلق کن و بذار فکرت هر جا می خواد بره و با خیال راحت بنویس. اون شخصیت ها تو نیستی، اطرافیانت هم نیستن.

راهکار بعدی این که به کارهای مهارتی بپرداز. مهارتی مثل آشپزی یا شیرینی پزی ( البته نه چیزی که بلدی و چشم بسته انجام میدی، کاری که

لازمه برای خوب دراومدنش توجهت به اون باشه)، خیاطی، طراحی و ...

راستی برای خیالبافی هات زمان بذار! مثلا به خودت بگو امروز فقط 3 ساعت وقت خیالبافی دارم. بعد ناهار نیم ساعت، ده دقیقه قبل شام و...

بعد کم کم کمش کن. بیشتر گردش کن و کمتر تو خودت باش.

در ضمن خیالت راحت این دیونگی نیست! فقط هر چیزی همینطور که دوستان گفتن باید در جهت درست خودش قرار بگیره. ایشالاه این راهکارا به دردت بخوره.

2. 9 کاربر از پست مفید تارادیس سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع