دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 137

موضوع: صندلی داغ فروردین ماه با حضور خانم h1994

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    مهندسی برق-الکترونیک
    ارسال تشکر
    6,930
    دریافت تشکر: 5,062
    قدرت امتیاز دهی
    7459
    Array

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ فروردین ماه با حضور خانم h1994

نقل قول نوشته اصلی توسط ریپورتر نمایش پست ها
    ..عشق به خدا رو توصیف کنین؟ تنها عشقیه که توش خیانت نیست زیبا ترین و کامل ترین درجه از عشق همون عشقی که همه به دنبالشیم و خیلیا نمیرسیم
    2.اگه بهت بگن ۶ ماه از زندگیت باقی مونده ، ۱ ماه از زندگیت باقی مونده ، ۱ روز از زندگیت باقی موندهو در نهایت ۵ دقیقه از زندگیت باقی مونده توی هر حالت چیکارمی کنی؟ در هر صورت سعی میکنم فرصت باقی موندرو صرف اطرافیانم کنم

آخرین باری که از دست کسی ب شدت عصبی شدین؟چطور خنثی شدین؟ با 2 3 نفر حرف زدم خیلی کمکم کردن
    3.فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟ تو دنیای غیر مجازی خیلی خیلی راحت ترم در برقراری ارتباط فک کنم همین خصوصیت هست(کلا با مجازی دز این مورد متفاوتم!!)
    4.دنیا مکان بهتری خواهد بود بدون حق کشی
    5. ........خلافی هست که دلت بخواد انجام بد ولی جراتشو نداشته باشی؟ بهش فکر نکردم!
    6.تو زندگیت انتظار چه چیزی رو میکشی؟؟؟ یه ارامش درونی
    7..- اگه یه روز بیان بهتون بگن حق ازدواج نداری از خوشحالی سکته میکنید یا از ناراحتی سکته میکنید؟ موضوعی نبوده که بهش فک کنم راستش نمیدونم!!
    8.دوست داشتی کی روی صندلی داغ بشینه؟ اقا وحید(وحید الهام) دوستم فاطمه بلدرچین مخفی باستان شناس
    9.مهم ترین اصلی که تو زندگیتون بهش پابندید چیه؟ یا حرف نزن یا اگه میزنی تا اخر پاش واستا!!
    10.اگه دوباره به دنیا میومدید کدوم قسمت زندگیتونو تغییر میدادید؟ اون قسمتایی که دیگرانو رنجوندم
    11.اگه خدا گناه کردنو آزاد کنه چه گناهی میکنید؟ یکم غیبت میکردم!!!
    12 .تیکه کلام شما
    بزرگوار گرامی تیکه کلام خاصی ندارم فک کنم!!

و همه ی ما خاطره ایم.....

2. 8 کاربر از پست مفید چکامه91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع