دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: جعفر خنگترین دانش آموز کلاس...........

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

پیش فرض پاسخ : جعفر خنگترین دانش آموز کلاس...........

نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg00 نمایش پست ها
    ببخشید من نمیدونستم شما اسم جعفر و به امامامون نسبت میدید خداشاهده که تا الان چنین فکریو نکرده بودم که این اسم به امام ربط بدید

خیلی تو ایران هستن اسم امامان روشونه که حتی ........................... پس باید بکشمشون

واقعا از شما انتظار این دید نمیرفت

- - - به روز رسانی شده - - -

ببخشید من نمیدونستم شما اسم جعفر و به امامامون نسبت میدید خداشاهده که تا الان چنین فکریو نکرده بودم که این اسم به امام ربط بدید

خیلی تو ایران هستن اسم امامان روشونه که حتی ........................... پس باید بکشمشون

سلام
    ظاهرا سوء تفاهم شده

بنده اصلا نگفتم که شما منظورتون این بوده و می دونم که منظورتون امام نبوده. این که مسلمه. برای همین این جملات رو گفتم:

با اجازه
    golbarg00 گرامی ، فقط جهت اینکه حواسمون باشه دارم میگم و منظورم این نیست که بگم شما حواستون نبوده . چون می دونم برای شادی و عوض شدن فضای بچه های سایت این تصاویر رو گذاشتند که نیتتون قابل تحسینه.

دقیقا حرف شما درسته

یعنی نه تنها شما منظورتون اماممون نبوده بلکه هیچ کدوم از ما هم قصدمون و نیتمون بی احترامی نیست.

بنده فقط یک جریانی رو که دشمن داره روش کار می کنه بیان کردم.

و معناش این نیست که شما دارید این کار رو انجام می دید .

و حتی ابراز ناراحتی هم نکردم از اینکه چرا شما این ارسال رو داشتید چون مسلم و معلوم بود که نیت شما خیره .

بنده هم نگاهم این نبود که به امام نسبت بدم اما از اونجایی که با این مسائل درگیر هستیم و دارم می بینم که دشمن نامرد چجوری میاد اعتقادات ما رو به سخره می گیره به عنوان یه درد دل و تذکر یه حتی خودم اینجا گفتم.

می تونستم هیچی هم نگم.

اما فقط می خواستم بدونیم که با وجود اینکه هیچ مسلمانی از این مسائل منظور بد برداشت نمی کنه. اما دشمن میاد و با کارهای ضد فرهنگی از این قبیل بعضی مسائل رو در دراز مدت تحت تاثیر کار خودش قرار میده.

مثل جک هایی که به اقوام خاص نسبت میدیم...

مسلما فقط منظورمون یه طنز ساده است اما الان هممون فهمیدیم که دشمنامون از همین جک های ساده قومیتی بر علیه ما استفاده می کنند...

خلاصه که سوء تفاهم نشه

شما بزرگواریدو بنده هم قصد بی احترامی و یا سوء برداشت و ... نداشتم.

موفق باشین

نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg00 نمایش پست ها

سلام
    ظاهرا سوء تفاهم شده

بنده اصلا نگفتم که شما منظورتون این بوده و می دونم که منظورتون امام نبوده. این که مسلمه. برای همین این جملات رو گفتم:

با اجازه
    golbarg00 گرامی ، فقط جهت اینکه حواسمون باشه دارم میگم و منظورم این نیست که بگم شما حواستون نبوده . چون می دونم برای شادی و عوض شدن فضای بچه های سایت این تصاویر رو گذاشتند که نیتتون قابل تحسینه.

دقیقا حرف شما درسته

یعنی نه تنها شما منظورتون اماممون نبوده بلکه هیچ کدوم از ما هم قصدمون و نیتمون بی احترامی نیست.

بنده فقط یک جریانی رو که دشمن داره روش کار می کنه بیان کردم.

و معناش این نیست که شما دارید این کار رو انجام می دید .

و حتی ابراز ناراحتی هم نکردم از اینکه چرا شما این ارسال رو داشتید چون مسلم و معلوم بود که نیت شما خیره .

بنده هم نگاهم این نبود که به امام نسبت بدم اما از اونجایی که با این مسائل درگیر هستیم و دارم می بینم که دشمن نامرد چجوری میاد اعتقادات ما رو به سخره می گیره به عنوان یه درد دل و تذکر یه حتی خودم اینجا گفتم.

می تونستم هیچی هم نگم.

اما فقط می خواستم بدونیم که با وجود اینکه هیچ مسلمانی از این مسائل منظور بد برداشت نمی کنه. اما دشمن میاد و با کارهای ضد فرهنگی از این قبیل بعضی مسائل رو در دراز مدت تحت تاثیر کار خودش قرار میده.

مثل جک هایی که به اقوام خاص نسبت میدیم...

مسلما فقط منظورمون یه طنز ساده است اما الان هممون فهمیدیم که دشمنامون از همین جک های ساده قومیتی بر علیه ما استفاده می کنند...

خلاصه که سوء تفاهم نشه

شما بزرگواریدو بنده هم قصد بی احترامی و یا سوء برداشت و ... نداشتم.

موفق باشین

2. 7 کاربر از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)