شاید شما هم بدتون نیاد که بدونید این کلمه از کجا اومده
وندال ها در اصل گروهی بودن مهاجم و خونخوار در قرن پنجم از نژاد ژرمن اسلاو....وندالیسم یه جور آسیب اجتماعیه و به افرادی که این کار رو مرتکب میشن وندال میگن
بذارید اقرار کنم من چنین کاری کردم البته عمدی نیستا.....میدونید من وقتی تو فکر باشم و یه خودکاری مدادی چیزی دستم باشه همش کارم کشیدن و خط خطی کردنه بدون اینکه خودم متوجه باشم چه میکنم حالا اون چیزی که زیر دستم باشه میخواد کاغذ باشه یا میخواد لباس تنم باشه یا حتی کیف توی دستم یا حتی صندلی که روش نشستم.........البته وقتی میفهمم چه کردم سعی میکنم پاکش کنم ولی گاهی جاش میمونه واسه همین با توجه به سابقه خرابم یا خودکار الکی دستم نمیگیرم یا حتما همراه خودکار یه کاغذ هم زیر دستم میذارم ولی در کل عمدا تا حالا روی دیواری یا درختی چیزی چنین کاری نکردم البته بچگیمو تا جایی که یادم میاد اینکارو نکردم ولی خدا ازم بگذره اگه چنین خبطی مرتکب شدم
علتش علاوه بر اعتراض گفته میشه دلایلی مثل فشارهای عصبی هم هست یعنی یه جورایی فرد خودشو تخلیه میکنه
حالا راه جلوگیریش چیه واقعا نمیدونم چه باید کرد....میگید فرهنگ سازی؟؟؟ خوب آخه چقد باید گفت روی دیوار و مکان های تاریخی و درخت و ... چیزی ننویسید....واقعا چقدر باید گفت....اگه میخواستن توجه تا حالا توجه نمیکردن؟؟؟
شنیدم تو بعضی کشورای اون وَری(که خودتون میدونید) میان از بچگی یکسری اعمال رو براشون زشت نشون میدن تو برنامه کودک و انیجور چیزا و اونا یاد میگیرن که این عمل زشته حالا چقدر بهش توجه کنن خوب بستگی داره به خیلی چیزا اگه گفتید چی؟؟؟
خوب حالا اومدیم و از بچگی نشون دادیم حالا ما که بعضی بزرگترامون هم چنین عملی انجام میدن چه کنیم واسه اونا هم فیلم بسازیم؟؟؟
میدونید فکر کنم اگه با دیدن این افراد حین ارتکاب چنین عملی جریمه ای همراه باشه کمی از ترس هم که باشه این کارو ترک کنن اما خوب همه جا که نمیشه مامور جریمه گذاشت میشه؟؟؟
نمیدونم واقعا چه باید کرد شما هیچ نظری ندارید؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)