کاربر جدید
سلام عزیز
ممنون از این خوشامد گویی گرم و صمیمیت
جای کار که خعلی داره!خودمون موندیم کدوم ورشو بگیریم!
انشاء الله در حوزه هایی که علاقه دارم فعالیت میکنم که با کمک دوستان اطلاعاتمون بیشتر بشه از این دنیای جالب
یه توضیح کلی میدم انشاء الله مفصلش باشه بعدا تو تالار خودش:
رشته خط و سازه های ریلی یکی از 3 تا گرایش رشته تخصصی راه آهنه
در حال حاضر در خاورمیانه فقط یه دانشکده تخصصی در این زمینه داریم که اون هم دانشکده راه اهن دانشگاه علم و صنعت هست.حدود 12-13 سال قدمت داره.
ورزش رو هم خیلی دوست دارم. قبلا شنا و بستکبال کار کردم و الان میخوام انشاء الله برم سراغ ووشو.کسی جای خوبی میشناسه خوشحال میشم بگه.
![]()
سلام به دوستان عزیز ...
کیانوش هستم از مشهد ... هم اکنون در حال سپری کردن سال دوم دبیرستان هستم .
تمرکزم روی فیزیک کلاسیک و کوانتوم هست ... (کلاسیک رو صرفا برای اطلاعات بیشتر و شاید به احتمال یک در هزار برای المپیاد اما فیزیک کوانتوم برای علاقه و رشته دانشگاهی آیندم . )
مثلی که در این جمع جزو کوچکترین ها هستم ...
از یک دوست که در زمینه کوانتوم اطلاعات داره هر چند سطحی برای تفهیم حرف های ریچارد فینمان و نسبیت عام کمک می طلبم ... همینطور شیوه صحیح مطالعه ... (مثلا کتاب طرح بزرگ هاوکینگ که به حساب با زبان سادست)
از یک دوست پر مطالعه هم کمک می طلبم که در زمینه چگونگی مطالعه و تفسیر آثار ادبی (مخصوصا صادق هدایت و کافکا ) راهنماییم کنه ...
همینطور برای معرفی آثار و نویسنده های خوب هم کمک می طلبم ...
و از یک دوست که در زمینه فلسفه مطالعات داره و یا تخصصشه (چون فیزیک با فلسفه بگونه ای پیوند دارن ... برای همین قطعا توی این فروم از این دوستان پیدا میشه ) در شیوه صحیح مطالعه کمک می طلبم ...
هر کس در هر مورد از اینا قصد کمک داشت اعلام آمادگی کنه تا سرش خراب شم
![]()
سلام . من مسعود هستم . سوم ریاضی . 16 سالمه . و تهران . والا نخبه هم نیستمیعنی چیز خاصی درست نکردم تا حالا خارج از دبیرستان . ولی در حد درسای خودمون توی دبیرستان خوب کار میکنم
حسابان رتبه کشوریم 18 هست
همین دیگه![]()
کاربر جدید
سلام من ایمان صابرطلب هستم
دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی
زبان انگلیسی میتوانم صحبت کنم
ترانه سرا و ورزشکار هستم
ورزش مورد علاقم تکواندو هستش![]()
سلام به دوستان
من علی اکبر محمدی هستم.24سالمه و ترم آخر کارشناسی ارشدم.
رشته اقتصاد می خونم اگه خدا بخواد از سال آینده دکتری می خونم.
تخصصم در حوزه سیاست گذاری کلان و مباحث اقتصاد خرد -اقتصاد پولی و اقتصاد سنجی و نرم افزارای تخصصی اقتصاد سنجی eviews ,و مایکروفت هست.
برای همه دوستان آزوی موفقیت دارم![]()
کاربر جدید
سلام خدمت همه ی دوستان بزرگوار...
ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز،احسان هستم.
ارشد ژنتیک،در حال حاضر دارم ارشد علوم سیاسی رو هم میگیرم...
به تمام دوستان جدید خانواده نخبگان جوان خوش آمد می گم
امیدوارم که به گسترش علم خود و همین طور سایت نخبگان جوان کمک بکنید
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
همکار تالار مذهبی
سلام
عیدتون رفته رفته مبارک
مهندس نوجوانم ، نابغه ای از نصف جهان
تازه کارم و به کمک همتون هم نیاز دارم
موفق و پیروز باشید
التماس دعا![]()
در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...![]()
سلام خوش حالم كه به جمعتون اومدممن فرزانه ام 18 سالمه و رشته ي رياضي مي خونم
![]()
سلام دوستان خوب هستین؟من فرشادم و به نجوم خیلی علاقه دارم و دارم برای مرحله دوم المپیاد نجوم هم میخونم.
از پاسخ من معلمان آشفتند/از حنجره شان هرچه در آمد گفتند/اما به خدا هنوز هم معتقدم/از جاذبه تو سیب ها می افتند پوریا دیارکجوری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)