
یار قدیمی
مواد لازم برای 4 نفر
- گوجهفرنگی درشت: 2 عدد
- پنیر موتزارلا: 200 گرم
- ریحان: یك دسته كوچك
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
گوجهفرنگی را به ضخامت 5 میلیمتر ورقهورقه كرده و سر و ته آن را دور بیندازید.
گلولههای پنیر را از آب درآورده و خشك كنید، سپس آنها را به ضخامت گوجهفرنگیها ورقهورقه كنید.
برگهای ریحان را از ساقه جدا كنید. در یك بشقاب یك لایه گوجهفرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. كمی نمك و فلفل سیاه نیمكوب روی آن بپاشید و برگهای ریحان را روی آن بچینید. كمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو كنید.
فوت آشپزی
1- برای پر بارتر کردن این سالاد میتوانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقهحلقه و سس خردل استفاده كنید.
2- برای تهیه این سالاد از گوجهفرنگی سفت و رسیده استفاده كنید تا دانههای آن از درون گوجهفرنگی خارج نشود.
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.


پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)