دوست آشنا
ماریا خوزه کریستینا،مادر ۴ فرزند،هنرمند تاتو و وکیل سابق است. وی بیش از ۹۰ درصد بدن خود را خالکوبی، سوراخ و برجسته کرده است. وی بسیار مشهور می باشد و در برنامه های گوناگون تلویزیونی نیز شرکت دارد. وی بدن خود را با سوراخ کردن و برجستگی های زیر پوستی،خالکوبی ها و تغییر شکل مانند یک خون آشام واقعی کرده است.
عکس های زیر گوشه ای از زندگی روزمره وی می باشند.![]()
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
دوست آشنا
من که نمیتونم کلمه برای توصیفش پیدا کنم![]()
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
یارب از ابر هدایت برسان بارانی............
الان مثلا خیلی خوشگل و تودل برو شده؟!!!!
همکار تالار مهندسی کامپیوتر
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااای
واقعا هدفشون از اینکارا چیه؟
شوهرشو بچه هاش زندن یا قالب تهی کردن؟
منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
همکار تالار نرم افزار
دوستان بنظرم من درست نیست زود قضاوت کنیم بعضی ها ازکارایی که میکنن هدفایی دارن که مابی خبریم .اینم جالب خودش یه تفاوته
مهمتر اینه هرکس یه ازاده باتفکرای خودش کاری روبکنه پس دوست عزیز درست نیست این فردو به اسم احمق یاد کنید و باید یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بذاریم
شایدما هم کارای کنیم که ازنظر دیگران احمقانه باشه قصد توهین نیست حرفی کلیست.این لازم به فرهنگ سازی داره توکشورماااااااااا
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
دوست جدید
واییییییییییییییییییییییی ییی!چندشم شد!!واقعا که...
دوست جدید
دیوانه س
دوست آشنا
دوست آشنا
همکار تالار عکاسی
بسم الله جن ندیده بودیم که اون هم به لطف کارای این خانومه دیدیم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)