سلام بر برادر عزیز. خسته نباشین
آقا مهدی یه همچین آدمی {کسی هم که نمیدونه مسئول چه کسی هست دلیلی نداره دهانش رو باز کنه و الکی شلوغ کنه و جنجال به پا کنه}مگه تو دنیا وجود داره؟{اگه موجود باشه آدم نیست باید گف حیوان درنده است}تا حالا به همچین آدمی برخورد کردین؟ از کجا فهمیدین همچین آدمی هست؟
{ببین عزیز من اسمش نظریه هست یعنی قانون نیست }نه عزیز مدیریت هم قوانین داره، یعنی اصول کلی رو داره . نظریه ها یه روال علمی دارن که طی میشن بعد به نظریه تبدیل میشن.همینجوری نظریه نمیشن. این نظریه ها با تجربه به اثبات میرسن. اصول کلی مدیریت به هیچ عنوان قابل جابجایی نیستن. مثلا اصول انضباط برقرار کردن باید طبق روال علمی پیش برود و این در قرآن هم آمده و خلاف این اصول هرچند که اسمش رو خلاقیت بذارین به هیچ عنوان کاربرد نخواهد داشت و اون نظریه هایی که قرآن تعیین کرده{مثه اصول انظباط برقرار کردن} وحی منزل هستند. و اون نظریه هایی را که هم در قرآن نیامده باید از متخصص{نظریه پرداز} پرسید همانطور که موقع بیماری به متخصص مراجعه می شود و خلاقیت یه چیز دیگه است. آیا شما اصولی انظباط برقرار میکنین یا خیر؟
{گفته های بنده اصلا مرتبط با کتاب محض نیست بلکه از عمل حرف میزنم که همان تجربه هستند}طبق فرمودۀ دکتر رضائیان باید اون نظریه هایی را که میخونی رو در زندگی روزمره پیاده کنی تا بتونی بهشون عمل کنی آیا شما از این اصلی که دکتر فرمودند استفاده میکنین؟خودتون میدونین که مدیریت یک علم بسیار حساسی است.
شما اون وظایفی را که برعهدۀ مدیریت است رو به کارمندان نسبت میدین مثلا وظیفۀ مدیریت شناساندن خود ومعرفی کردن خود و صبور بودن و رسیدگی به تمام امور بخش و سعۀ صدر داشتن و خوش لحن بودن است اما وقتی حرف از اینا میشه انتظار دارین کارمند این کارهارو بکنه درحالی که این از وظایف مدیریت است{البته حرف بنده فقط شخصا خود شما نیستین بلکه بنده شمارو نماینده ای از مدیران محترم و عزیز به حساب میارم تا حرفامو بگم و سوالاتمو بپرسم و إلا سو تفاهم نشه مهدی جان}
نه به هیچ عنوان در مدیریت جواب های هوی نیست البته برا این دلایل قرآنی و علمی دارم . فکر کنم شما مدیریت را خیلی دارین بومی سازی میکنین یعنی بجای درمان دارین درد رو وارد محیط میکنین مدیریت با این ضرب المثل های اشتباه ایرانی کاری نداره و این ضرب المثل های ایرانی خیلی زیاد هستن یکی هم اینه که در ادارجات خیلی استفاده میکنن{خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو} شما نظریه ها و اصول مدیریت که واقعا درمان دردها درجامعۀ ما هستند رو دستکاری میکنین اما این ضرب المثل های مخرب که جایی در مدیریت ندارند رو عملی میکنین.چرا این کارو میکنین؟
ممنون عزیز انشاالله باهم ادامه بدیم. یعنی تا وقتی که رو اون صندلی هستین خوش بگذره مهدی جان
یامولاعلی(ع)
علاقه مندی ها (Bookmarks)