دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 187

موضوع: صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    دریافت تشکر: 21,945
    قدرت امتیاز دهی
    56322
    Array
    ریپورتر's: خوشحال2

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله. نمایش پست ها
    سلام
    مهدی جان میخوام از یه سبک دیگه برا سوالات استفاده کنم شما گفتین که نظریه هارو میشناسین برا همین شاید براتون راحت باشه. به هرحال می ارزه. بریم سر سوالات
    آقا مهدی تاحالا هرچی جواب دادی خلاف نظریه های مدیریتی چه مدیریت اروپایی و چه مدیریت اسلامی و قرآنی است تقریبا مدیریتی است که خودتون درآوردین. چرا از سبکهای من درآوردی استفاده میکنین؟:ببین عزیز من اسمش نظریه هست یعنی قانون نیست پس هر کسی میتونه نظریه جدید بده این که سرمون رو بندازیم پایین و بخوایم از نظریات دیگران صرفا استفاده کنیم باید نظریات رو طبق روش و نوع مکان تغییرش داد.نظریه ها یکسری نظر هستن صرفا و قانون نیستن که ازش تبعیت کنیم میتونیم توش تغییر هم انجام بدیم.مدیریت خلاقیت میخواد نه تقلید کور کورانه

چرا شما بجای اینکه با نظریه هایی که با تجربه اثبات شده اند سعی در پیشبرد سایت کنین سعی میکنین نظریه هارو دستکاری کنین{طبق گفتۀ خودتون}؟این مثه این میمونه که بجای اینکه درد را درمان کنی دارو را دستکاری میکنی و این به محیط است:مشکلات هیچ وقت یکسان نیست و در طول زمان نوعش تغییر میکنه وباید طبق خودش برخورد رو تنظیم کرد

این سوال قبلا پرسیده شده اما جوابتون ربطی به سوال نداشت{در مدیریت،طبق نظریه های بزرگان و پیشکسوتان مدیریت، عادت در ارتباط با رویۀ عادی و روال همیشگی و قوانین غیرضروری تعریف می شود.و این عادت هیچ ربطی به شیوۀ برخورد با افراد ندارد. چرا شما عادت را در برخورد با افراد تعریف کردین؟دلیل خاصی دارد؟}:سوال ربط داشت شما ربطش رو متوجه نشدی چون بیشتر صرفا درون مطالب کتابها توجه داری نه به تغییرات زمان.صد در صد دلیل داره اونم خود افراد هستن

تا حالا آیا کتابی دربارۀ محیط علمی و نخبه پرور و خلاق خوندین؟اگه خونده باشین میدونین که این جوابتون اصلا درست نیست و درواقع غیرعلمی است و بیشتر در حکومتهایی که درواقع دیکتاتور هستند و میخواهند خودشونو موجه جلوه بدهند دیده میشود:بازم حرفتون درست نیست کتاب صرفا یک راهنما هست و تصمیم نهایی با خود فرد هست و نوع پیاده سازی و اجرا.کتاب هم وحی منزل نیست که دقیقا عین اون رو اجرا کرد بخصوص در مسائل مدیریتی.
    {
    آرام بودن نشانۀ عادت و درنتیجه دلیل پسرفت است. چرا انتظار دارین کارکنان آرام باشند در حالی که اگر پیشرفت میخواهیم باید عادت درکار نباشد؟:آرام دو نوع داریم.یکسری آرام هستن ولی نظر میدن و سازنده و انتقاد سازنده و الکی هارت و پورت نمیکنن نظرشون سند هست به اینا میگن افراد موفق و سازنده ولی بعضی آرام هستن و کلا چیزی نمیفهمن و نمیگن اینا حکم اب راکد رو دارن و بیشتر از اینم ازشون بر نمیاد.حالا من خودم از کسی که با ارامش مشکلات رو بگه و ازم انتقاد کنه و از روشها استقبال میکنه. همونجور که میدونی بتمرگ و لطفا بشین دو تاش یک معنی داره ولی بازخوردش فرق میکنه .پس چه بهتر هست ادم با ارامش حرفش رو بزنه نه با الکی شلوغ کردن .به قول استادم کسانی که الکی شلوغ میکنن سر موضوعی شک نکن چیزی بارشون نیست و صرفا برای جلب نظر نسبت به خودشون این رفتار رو بروز میدن .به قول استاد الهی قمشه ای شما نیاز نیست بگی چی هست اگر کسی باشه خود مردم میفهمند}
    جواب این سوال رو بی زحمت علمی بدین.:این جواب کعلمی و کاربردی بود پیشنهاد میکنم شما دیدتون رو نسبت به علم از صرفا حفظی به تحلیلی با شرایط تغییر بدین

این سوال هم همچنین جواب داده نشده یعنی جوابتون مرتبط با سوال نبوده. سبک خودتون چی بوده؟البته بنده بگم که تقریبا2روزه با شما آشنا شده ام و خیلیا هستن که سمت شمارو نمیشناسن اونم دو نفر از دوستان باعث شدند بشناسمتون{
    فرض کنین شما مدیر یک سازمان هستین و یه کارمندی تازه، وارد سازمان میشه و به مشکلی برمیخوره شما آیا خودتون را بهش معرفی میکنین و بعد باهاش حرف میزنین یا نه همینجوری میای میگی چی شده؟اگه جوابتون اینه که معرفی نکرده شروع به حرف زدن میکنم بالتبع انتظار نداری که شما را نشناخته با شما حرف بزند و مشکلش را بگوید؟}:عزیز من هر کسی سواد داشته باشه میدونه اکانت مدیریت انجمن وجود داره و معلوم هست و مشکلش رو میاد بیان میکنه نیاز نیست به اکانت فعلی من بیاد بگه دلیل اینکه اکانتها جدا شد همین بود تا افرادی که نمیدونن بتوانند مشکلشون رو به کی بگن و مشکلات قبلی وجود نداشته باشه.کسی هم که نمیدونه مسئول چه کسی هست دلیلی نداره دهانش رو باز کنه و الکی شلوغ کنه و جنجال به پا کنه ادم عاقل تحقیق میکنه تا مسئول رو شناسایی کنه و مشکلش رو بگه

فکر نمیکنین که باید در ادبیاتتون یه کم تجدید نظر کنین؟ فکر نمیکنین که این ادبیات در محیط علمی و دربین تحصیل کرده ها کاربرد احتمالا ندارد؟:به نظرم ادبیاتم در برابر افراد گستاخ و از خودراضی خیلی هم خوبه .جواب های هوی هست.ادبیات من طبق شناختی از من دارند عالی هست ولی خب اینم میدونن در مقابل کسی که ادب و نظم رو رعایت نمیکنه بسیار تند هست

خب مهدی جان فکر کنم با این سبک سوال و جواب هم آشنا هستین.البته دوستانی که آشنا نیستن شاید بنده رو محکوم کنن اما شما انشاالله که میشناسین. انشاالله از جواباتون استفاده میکنیم. :خیلی سوالتت جالبه و باعث میشه موضوعات قابل فهمتر بشه .ممنون از شما.

به نظر حقیر صندلی داغ بهترین فرصت برای شناخت مدیران و سبک مدیریتی ایشان است.:بله درسته صد در صد

بنده انشاالله اگر خدا بخواهد باز وققتتون رو میگیرم. مشتاق خوندن جوابهایتان هستم و بی صبرانه منتظر می مانم.:انشالله منتظر هستیم
    یامولاعلی(ع)

- - - به روز رسانی شده - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RSA71 نمایش پست ها
    یعنی سواد در حد ملخ
    جمله بساز
    نگفتم که نظرتو بگو
    موگومت
    :خدایی قبول داشته باش سخت بود جمله سازی نظر بدم بهتره

نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است

رفت و برگشت سراسیمه که دنیا
    تنگ است

2. 4 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)