دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 5678910111213141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 187

موضوع: صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    دریافت تشکر: 21,945
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array
    ریپورتر's: خوشحال2

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

نقل قول نوشته اصلی توسط F a t i m a نمایش پست ها

اگه اینا نباشن چی میشه !!!!!!
    1/ سوسک:جیغ خانومها شنیده نمیشه مقداری
    2/ حشره:اینم علاوه بر بالایی و اینکه روی اعصاب نمیرن
    3/ مرغ:کل ملت از اسارت در میان

4/ خروس:بود و نبودش فرقی نداره

5/ پلنگ:شکارچیان پوست بی کار
    6/ امامزاده بیژن:همه دعاها بدون استجابت

اگه پات بره رو سوسک چه حسی پیدا میکنی ؟!:هیچی حسی
    اگه اسکلت از رو دیوار بپره پایین چی میشه ؟!:قطعا اولش کپ میکنم
    دارچین چجوری درست میشه ؟!ی:خب چوبش هست خرد میکنن میشه دارچین
    گانه یا خواجه امیری ؟!:خواجه امیری
    شهاب حسینی یا کامبیز دیرباز ؟!:شهاب حسینی
    به نظرت عقل سالم در بدن سالمه یا بدن سالم در عثل سالم ؟!:هر دوتاش
    یه بلیط بهت دادن !!!! دوست داری از گزینه های زیر چه بلیطی باشه ؟!1/ خوش
    بختی 2/ سلامتی 3/ مترو 4/ باغ وحشیه :خوشبختی
    جمله مثبت بگو که بار منفی داشته باشه ؟!:مهم نیست که قشنگ نیستی قشنگ اینه که مهم نیستی

تفاوت غرور با حجب و حیا ؟!:غرور اگر از روی تعصب نباشه خوبه .حیا هم نباید از روی پخمه بودن باشه
    چرا بدترین آسیب رو از کسی میبینی که هیچ وقت فکرش رو هم نمیکردیم ؟!:همیشه همینه چون اسیب دقیقا از جایی میاد که براش فکری نشده
    نظرت در مورد هر یکی از این تالارها و مدیر بخششونتالار
    روابط عمومی:تازه شروع به کار کردن فعلا بد نبودن
    تالار فنی مهندسی با وجود اقا وحید بهتر شده
    تالار علوم انسانی:با تدابیر خوب مینا خانم خیلی خیلی بهتر شده
    تالار انگلیسی:خوبه ولی خب مدیرش نیست فعلا
    تالار مهندس کشاورزی:صد در صد جزو تالارهای با ثبات ما هست و کم تشنج و خوب
    تالار پزشکی:جزو تالارهای خوب ما
    تالار علوم پایه:با وجود مدیریت پوران خانم خوبه ولی بهتر از اینم میتونه باشه
    تالار سایر موضوعات:چه زمانی که دست ماری مریم بود وچه الان که دست ساغر خانم هست تالار خوبی هست با اینکه تالاری هست که ذاتا حاشیه زیاد توشه ولی مدیریت دوستان خوب بوده

نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است

رفت و برگشت سراسیمه که دنیا
    تنگ است

2. 5 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

کاربر حرفه ای
    رشته تحصیلی
    آب و خاک
    ارسال تشکر
    36,121
    دریافت تشکر: 19,588
    قدرت امتیاز دهی
    34269
    Array
    *FATIMA*'s: جدید75

خواستم سؤال نپرسم تا به این سؤالات جواب بدی بعد بپرسم مگه گذاشتی !!!!!!
    مگه نمیگی خرما با ماست رو امتحان نکردم پس از کجا فهمیدی بدمزه هست ؟!
    ولی من کله پاچه رو امتحان کردم بد گفتم بدمزه هست اونم در چند جا !!!!! خب بدمزه هست دیگه !!!!! نیست !؟
    من که کلاً به نصیحتا گوش میدم که ( کاملاً در جریانی که ) پس چرا میگی دختری گوش نمیدی ؟!
    میگما از نظر شما پیاده روی و کوهنوردی ورزش نیست احیاناً ؟!
    یعنی از نظر شما فقط ورزش های رزمی یه نوع ورزش حساب میشه ؟!
    راستی من شطرنج هم بلدما !!!!!!!! این ورزش نیست ؟!
    این که میگن خواب یه نوع ورزشه حقیقت داره ؟! (واقعاً حقیقت داره ها ، حالا شما بگو نه ، فایده نداره ) ؟!
    زندگی با ورزش یعنی چه ؟! بدون ورزش یعنی چه ؟!
    زندگی با ورزش بهتره یا بی ورزش ؟
    چرا بعضی کوه ها رو نمیشه تهنایی رفت ؟!
    چرا تازگی ها تو کوه هم گشت ارشاد گذاشتن ؟! باور نمیکنی ؟! 2هفته پیش در توچال گشت بود !!!!!؟
    چرا هر وقت من میخوام برم کنسرت بابک جهانبخش ، یه کاری برام پیش میاد نمیتونم برم ؟! دلم میخواد برم !!!!!
    نظرت در مورد کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی چیه ؟!
    کتاب قورباغه ات رو قورت بده رو خوندی ؟! اگه خوندی به نظرت چجوری بود ؟!
    تا حالا کتاب کیمیاگر رو خوندی ؟!
    تا حالا سری به کتابای تاریخی رمانی زدی مثل سینوهه یا پانته آ و ... ؟!
    بیشتر کتاب میخری یا کتاب دانلود میکنی ؟!
    چرا الانه دانلود کردن باصرفه تر از خریدنه ؟!
    با کدوم مرورگر راحت تری ؟!
    چرا از صبح تا شب فیس بوکت روشنه ولی خودت نیستی ؟! اینم یه جور سرکار گذاشتنه ؟!
    بلاخره آدرس محمد شوماخر رو پیدا کردی در فیس بوک یا نه ؟!
    بیشتر تو یاهویی یا فیس بوک ؟!
    والا ما یه بار هم تو یاهو بودیم هم تو فیس بوک هم تو سایت یدفعه دیدیم تو هر سه تاش با هم پیام دادی !!!! چجوری چندتا کار رو با هم انجام میدی ؟!
    چرا من هرکاری نکردم نتونستم با هم پیام بدم ؟!جنوب بهتره یا شمال ؟! چرا و به چه دلیل؟!
    میدونستی تو دریای جنوب غرق نمیشی ؟!
    شما که هم شمال تشریف بردی هم جنوب به نظرت کدوم دریا بهتر بود ؟!
    آب دریای جنوب شورتره یا آب دریای شمال
    واقعاً مشکی یه رنگه ؟!
    اگه عشق یعنی آرامش پس چرا قرمز نماد عشق شناخته شده ؟! قرمز که یعنی شور و هیجان ؟!
    چرا همه گل رز کادو میدن به هم ؟! مگه گل قشنگتر از اون وجود نداره ؟! وجود داره ها !!!!!
    رنگ های مورد علاقتون به ترتیب ؟! تا هفت رنگ رو نام ببر ؟!
    چرا بچه ها از خط خطی کردن خوششون میاد ؟!
    چرا بچه ها از ایجاد صدا یا مو کشیدن لذت میبرن ؟!
    چرا بچه ها وقتی راه میوفتن کسی جلودارشون نیست و میخوان تا شب راه برن ؟! پاهاشون خسته نمیشه ؟!
    چرا واقعاً الان دلم موخواد .... ! آخه یعنی چی ؟! مجبور به ویرایش شدم به خاطر جابجایی حروف !!!!
    فکر کنم سؤالات خیلی زیاد شد و تا فردا که من بیام هنوز در حال جواب دادن باشی !!!! پس فعلاً با اجازه تا بعد !
    ویرایش توسط *FATIMA* : 26th February 2013 در ساعت 11:08 PM

4. کاربرانی که از پست مفید *FATIMA* سپاس کرده اند.

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط RSA71 نمایش پست ها
    با سلام:سلام بر یار همیشگی خورزو خان
    و یه سری الفاظ رکیک که خودت گفتی به تو بگم
    خودت گفتیا به من ربطی نداره:بگو خیالت راحت
    اگه یه نفر تو سایت رو مخت باشه خیلی شدید چیکارش میکنی؟؟؟؟:اول تذکر بعدش برخورد
    کی نمیزاره زندگی کنی؟؟؟؟؟:یک مشت دوستان کاری لاشخور
    چرا نمیزاره زندگی کنی؟؟؟؟:مرض دارن دیگه عین مگس هستن
    الان که جوابه منو میدی در چه حالی؟؟؟:الان دارم سیب میخورم
    آخرین اس ام استو الان بنویس:نمیشه بابا همش جوک هست بنویسم شر میوفته
    اگه مشکل منکراتی داشت قبلیش
    اگه باز هم مشکل منکراتی داشت قبلیش
    اگه این یکی دیگه مشکلاتی داشت واقعا را خودم متاسفم:منکراتی نیست ولی خب جوک در مورد اقوام ایرانی هست درست نیست دوستان ناباب هستن دیگه ای تو روحشون صلوات
    باشم؟؟؟؟؟:اره تا اموراتت بگذره
    الان کجایی؟؟؟؟؟:در خانه گرم پدر
    دقیقا کجایی؟؟؟؟؟؟:توی اتاقم
    دقیق تر کجایی؟؟؟؟؟؟:روی صندلی
    میگم اون مرکز مسواک کجاست دقیقا؟؟؟؟؟:سمت چپ درب اول
    دقیق تر؟؟؟:گفتم
    پرسیدی؟؟؟؟؟:اره گفتن بگو خودشه
    چیو مرض:سلام بر روح پر فتوحت
    سنت به اعداد یونان باستان:رخنه سال
    خبر تازه چه داری؟؟؟؟؟؟؟:اینکه امروز مذاکرات 6=1 بوده
    با کلمات زیر جمله بساز:
    ریپرتر:منظورت ریپورتر هست دیگه
    یاس:خواننده مردمی
    یار:عزیزه
    دستمبو:تو خط فکری نیست
    رهام:رهام نگو بگو جیگر
    دکتر:بعضی هاشون محترم نیستن
    فاز:خیلی خوبه فاز حس بندری میده
    روح:توی
    خجالت:نمیکشم
    گودزیلا:سعید
    رخنه:مدیونی فکر کنی رخنه شوماخر هست
    مدیر کل سایت:میتی کمان مصطفی
    روابط عمومی:بسیار پرکار و مفید هست
    ناظم:همون جیگر در لباسی دیگر
    مهدی:دسته گل هستن
    42
    RSA:مثیبت عظما
    دریا:ارامش بخش
    قم:شهر علما و فضلا و درب اصلی بهشت
    عشق:مقدس
    فتنه:ضد ولایت فقیه
    شوماخر:رخنه
    ..................
    هر سوالی چند بار تکرار شد جوابات زیاد شد اگه الان بپرسم خواننده مورد علاقت حتما به معین و اصفهانی و امید و اندی یکی دیگه هم اضافه میشه؟؟؟؟؟:اره دیگه ادم باید رو به پیشرفت باشه
    چرا تام و جری وقتی میرفتن ساحل شورت میکردن پاشون؟؟؟؟؟:حیا دارن
    چرا تو کارتوناا طرف تا زیر پاشو نگاه نمیکرد نمیفهمید زیر پاش هیچی نیست؟؟؟؟:چون شکمش گنده بوده
    بزرگترین جاندار خشکی؟؟؟؟؟؟:فیل
    بزرگترین جانور؟؟؟؟؟؟:فکر کنم وال
    سیر یا پیاز؟؟؟؟؟:سرکاریم
    تفاوت اصلی دیزی با آبگوشت؟؟؟؟؟:بگوشت رو توی دیزی میپزن
    پس چرا اسمشون فرق میکنه؟؟؟؟؟:از مخترع باید پرسید
    شنیدی؟؟؟:اره
    مگه گوش تو مشکل داره؟؟؟؟؟:تا دلت بخواد
    در روز چقد میخندی؟؟؟؟؟:زیاد کلا سرخوش هستیم
    چقد نمیخندی؟؟شبها عزاداری
    چرا نمیخندی؟؟؟:توی خودم هستم و دلتنگ و اعصاب قاطی
    خوشگل و با نمککی اهل کجایی؟؟؟؟؟:اگر من خوشگل باشم پس خوشگل چیه نه بابا منو کسی ببینه باید نماز وحشت بخونه فعلا که در بلاد بهشت قم هستیم
    بیا اینجا بیا اینحا اونجا نهههه
    مگه کجا بودی حالا؟؟؟؟؟:خونه خاله
    یه جوک بگو؟؟؟؟؟جوک
    بدون رخنه باشه
    کلا هنر چی داری؟؟؟؟؟:هر هنری جز بی هنری
    بیایم خواستگاریت؟؟؟:اره بیا تا از عمرت سیر بشی
    معیارت برا ازدواج؟؟؟؟؟؟:میخوام درسمو ادامه بدم
    فعلگی میکنی؟؟؟:پاش بیوفته اره
    یه خاطره بگو
    یه دونه دیگه نه اون نه اون یکیو بگو:خاطره اینکه یک استادی داشتیم زنش از انگلیس اورده بود کاشان زنش فرار کرده بود بعدش این قاطی بود سنش حدود 52 سال بودا بعدش با یک ایرانی ازدواج کرد یک پسر بچه 4 ساله داشت اورده بودتش دانشگاه میدونستیم پسرش هست گفتم استاد ماشالله چقدر قشنگه واقعا نوه قشنگی دارین این قاطی کرد گفت نخیررر پسرم هست برین بیرون .بنده خدا رو با حرفمون منهدم کردیم
    میای بریم؟؟؟؟؟:اره
    خونه پسر شجاع؟؟؟:یخچال دارن میام
    وای برتو
    همینجوری دورهمی:زیاد دور هم نباشین سرگیجه میگیرین

بعدا موگمت

تنگ است

6. 3 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    DVM
    ارسال تشکر
    20,723
    دریافت تشکر: 12,331
    قدرت امتیاز دهی
    18941
    Array
    رضوس's: شاد3

نقل قول نوشته اصلی توسط ریپورتر نمایش پست ها
    با کلمات زیر جمله بساز:
    یعنی سواد در حد ملخ
    جمله بساز
    نگفتم که نظرتو بگو
    نقل قول نوشته اصلی توسط ریپورتر نمایش پست ها
    گودزیلا:سعید
    موگومت
    خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
    زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود

8. 2 کاربر از پست مفید رضوس سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

سلام
    مهدی جان میخوام از یه سبک دیگه برا سوالات استفاده کنم شما گفتین که نظریه هارو میشناسین برا همین شاید براتون راحت باشه. به هرحال می ارزه. بریم سر سوالات
    آقا مهدی تاحالا هرچی جواب دادی خلاف نظریه های مدیریتی چه مدیریت اروپایی و چه مدیریت اسلامی و قرآنی است تقریبا مدیریتی است که خودتون درآوردین. چرا از سبکهای من درآوردی استفاده میکنین؟

چرا شما بجای اینکه با نظریه هایی که با تجربه اثبات شده اند سعی در پیشبرد سایت کنین سعی میکنین نظریه هارو دستکاری کنین{طبق گفتۀ خودتون}؟این مثه این میمونه که بجای اینکه درد را درمان کنی دارو را دستکاری میکنی و این به محیط است

این سوال قبلا پرسیده شده اما جوابتون ربطی به سوال نداشت{در مدیریت،طبق نظریه های بزرگان و پیشکسوتان مدیریت، عادت در ارتباط با رویۀ عادی و روال همیشگی و قوانین غیرضروری تعریف می شود.و این عادت هیچ ربطی به شیوۀ برخورد با افراد ندارد. چرا شما عادت را در برخورد با افراد تعریف کردین؟دلیل خاصی دارد؟}

تا حالا آیا کتابی دربارۀ محیط علمی و نخبه پرور و خلاق خوندین؟اگه خونده باشین میدونین که این جوابتون اصلا درست نیست و درواقع غیرعلمی است و بیشتر در حکومتهایی که درواقع دیکتاتور هستند و میخواهند خودشونو موجه جلوه بدهند دیده میشود:
    {
    آرام بودن نشانۀ عادت و درنتیجه دلیل پسرفت است. چرا انتظار دارین کارکنان آرام باشند در حالی که اگر پیشرفت میخواهیم باید عادت درکار نباشد؟:آرام دو نوع داریم.یکسری آرام هستن ولی نظر میدن و سازنده و انتقاد سازنده و الکی هارت و پورت نمیکنن نظرشون سند هست به اینا میگن افراد موفق و سازنده ولی بعضی آرام هستن و کلا چیزی نمیفهمن و نمیگن اینا حکم اب راکد رو دارن و بیشتر از اینم ازشون بر نمیاد.حالا من خودم از کسی که با ارامش مشکلات رو بگه و ازم انتقاد کنه و از روشها استقبال میکنه. همونجور که میدونی بتمرگ و لطفا بشین دو تاش یک معنی داره ولی بازخوردش فرق میکنه .پس چه بهتر هست ادم با ارامش حرفش رو بزنه نه با الکی شلوغ کردن .به قول استادم کسانی که الکی شلوغ میکنن سر موضوعی شک نکن چیزی بارشون نیست و صرفا برای جلب نظر نسبت به خودشون این رفتار رو بروز میدن .به قول استاد الهی قمشه ای شما نیاز نیست بگی چی هست اگر کسی باشه خود مردم میفهمند}
    جواب این سوال رو بی زحمت علمی بدین.

این سوال هم همچنین جواب داده نشده یعنی جوابتون مرتبط با سوال نبوده. سبک خودتون چی بوده؟البته بنده بگم که تقریبا2روزه با شما آشنا شده ام و خیلیا هستن که سمت شمارو نمیشناسن اونم دو نفر از دوستان باعث شدند بشناسمتون{
    فرض کنین شما مدیر یک سازمان هستین و یه کارمندی تازه، وارد سازمان میشه و به مشکلی برمیخوره شما آیا خودتون را بهش معرفی میکنین و بعد باهاش حرف میزنین یا نه همینجوری میای میگی چی شده؟اگه جوابتون اینه که معرفی نکرده شروع به حرف زدن میکنم بالتبع انتظار نداری که شما را نشناخته با شما حرف بزند و مشکلش را بگوید؟}

فکر نمیکنین که باید در ادبیاتتون یه کم تجدید نظر کنین؟ فکر نمیکنین که این ادبیات در محیط علمی و دربین تحصیل کرده ها کاربرد احتمالا ندارد؟

خب مهدی جان فکر کنم با این سبک سوال و جواب هم آشنا هستین.البته دوستانی که آشنا نیستن شاید بنده رو محکوم کنن اما شما انشاالله که میشناسین. انشاالله از جواباتون استفاده میکنیم.

به نظر حقیر صندلی داغ بهترین فرصت برای شناخت مدیران و سبک مدیریتی ایشان است.

بنده انشاالله اگر خدا بخواهد باز وققتتون رو میگیرم. مشتاق خوندن جوابهایتان هستم و بی صبرانه منتظر می مانم.
    یامولاعلی(ع)

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

10. 2 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله. نمایش پست ها
    سلام
    مهدی جان میخوام از یه سبک دیگه برا سوالات استفاده کنم شما گفتین که نظریه هارو میشناسین برا همین شاید براتون راحت باشه. به هرحال می ارزه. بریم سر سوالات
    آقا مهدی تاحالا هرچی جواب دادی خلاف نظریه های مدیریتی چه مدیریت اروپایی و چه مدیریت اسلامی و قرآنی است تقریبا مدیریتی است که خودتون درآوردین. چرا از سبکهای من درآوردی استفاده میکنین؟:ببین عزیز من اسمش نظریه هست یعنی قانون نیست پس هر کسی میتونه نظریه جدید بده این که سرمون رو بندازیم پایین و بخوایم از نظریات دیگران صرفا استفاده کنیم باید نظریات رو طبق روش و نوع مکان تغییرش داد.نظریه ها یکسری نظر هستن صرفا و قانون نیستن که ازش تبعیت کنیم میتونیم توش تغییر هم انجام بدیم.مدیریت خلاقیت میخواد نه تقلید کور کورانه

چرا شما بجای اینکه با نظریه هایی که با تجربه اثبات شده اند سعی در پیشبرد سایت کنین سعی میکنین نظریه هارو دستکاری کنین{طبق گفتۀ خودتون}؟این مثه این میمونه که بجای اینکه درد را درمان کنی دارو را دستکاری میکنی و این به محیط است:مشکلات هیچ وقت یکسان نیست و در طول زمان نوعش تغییر میکنه وباید طبق خودش برخورد رو تنظیم کرد

این سوال قبلا پرسیده شده اما جوابتون ربطی به سوال نداشت{در مدیریت،طبق نظریه های بزرگان و پیشکسوتان مدیریت، عادت در ارتباط با رویۀ عادی و روال همیشگی و قوانین غیرضروری تعریف می شود.و این عادت هیچ ربطی به شیوۀ برخورد با افراد ندارد. چرا شما عادت را در برخورد با افراد تعریف کردین؟دلیل خاصی دارد؟}:سوال ربط داشت شما ربطش رو متوجه نشدی چون بیشتر صرفا درون مطالب کتابها توجه داری نه به تغییرات زمان.صد در صد دلیل داره اونم خود افراد هستن

تا حالا آیا کتابی دربارۀ محیط علمی و نخبه پرور و خلاق خوندین؟اگه خونده باشین میدونین که این جوابتون اصلا درست نیست و درواقع غیرعلمی است و بیشتر در حکومتهایی که درواقع دیکتاتور هستند و میخواهند خودشونو موجه جلوه بدهند دیده میشود:بازم حرفتون درست نیست کتاب صرفا یک راهنما هست و تصمیم نهایی با خود فرد هست و نوع پیاده سازی و اجرا.کتاب هم وحی منزل نیست که دقیقا عین اون رو اجرا کرد بخصوص در مسائل مدیریتی.
    {
    آرام بودن نشانۀ عادت و درنتیجه دلیل پسرفت است. چرا انتظار دارین کارکنان آرام باشند در حالی که اگر پیشرفت میخواهیم باید عادت درکار نباشد؟:آرام دو نوع داریم.یکسری آرام هستن ولی نظر میدن و سازنده و انتقاد سازنده و الکی هارت و پورت نمیکنن نظرشون سند هست به اینا میگن افراد موفق و سازنده ولی بعضی آرام هستن و کلا چیزی نمیفهمن و نمیگن اینا حکم اب راکد رو دارن و بیشتر از اینم ازشون بر نمیاد.حالا من خودم از کسی که با ارامش مشکلات رو بگه و ازم انتقاد کنه و از روشها استقبال میکنه. همونجور که میدونی بتمرگ و لطفا بشین دو تاش یک معنی داره ولی بازخوردش فرق میکنه .پس چه بهتر هست ادم با ارامش حرفش رو بزنه نه با الکی شلوغ کردن .به قول استادم کسانی که الکی شلوغ میکنن سر موضوعی شک نکن چیزی بارشون نیست و صرفا برای جلب نظر نسبت به خودشون این رفتار رو بروز میدن .به قول استاد الهی قمشه ای شما نیاز نیست بگی چی هست اگر کسی باشه خود مردم میفهمند}
    جواب این سوال رو بی زحمت علمی بدین.:این جواب کعلمی و کاربردی بود پیشنهاد میکنم شما دیدتون رو نسبت به علم از صرفا حفظی به تحلیلی با شرایط تغییر بدین

این سوال هم همچنین جواب داده نشده یعنی جوابتون مرتبط با سوال نبوده. سبک خودتون چی بوده؟البته بنده بگم که تقریبا2روزه با شما آشنا شده ام و خیلیا هستن که سمت شمارو نمیشناسن اونم دو نفر از دوستان باعث شدند بشناسمتون{
    فرض کنین شما مدیر یک سازمان هستین و یه کارمندی تازه، وارد سازمان میشه و به مشکلی برمیخوره شما آیا خودتون را بهش معرفی میکنین و بعد باهاش حرف میزنین یا نه همینجوری میای میگی چی شده؟اگه جوابتون اینه که معرفی نکرده شروع به حرف زدن میکنم بالتبع انتظار نداری که شما را نشناخته با شما حرف بزند و مشکلش را بگوید؟}:عزیز من هر کسی سواد داشته باشه میدونه اکانت مدیریت انجمن وجود داره و معلوم هست و مشکلش رو میاد بیان میکنه نیاز نیست به اکانت فعلی من بیاد بگه دلیل اینکه اکانتها جدا شد همین بود تا افرادی که نمیدونن بتوانند مشکلشون رو به کی بگن و مشکلات قبلی وجود نداشته باشه.کسی هم که نمیدونه مسئول چه کسی هست دلیلی نداره دهانش رو باز کنه و الکی شلوغ کنه و جنجال به پا کنه ادم عاقل تحقیق میکنه تا مسئول رو شناسایی کنه و مشکلش رو بگه

فکر نمیکنین که باید در ادبیاتتون یه کم تجدید نظر کنین؟ فکر نمیکنین که این ادبیات در محیط علمی و دربین تحصیل کرده ها کاربرد احتمالا ندارد؟:به نظرم ادبیاتم در برابر افراد گستاخ و از خودراضی خیلی هم خوبه .جواب های هوی هست.ادبیات من طبق شناختی از من دارند عالی هست ولی خب اینم میدونن در مقابل کسی که ادب و نظم رو رعایت نمیکنه بسیار تند هست

خب مهدی جان فکر کنم با این سبک سوال و جواب هم آشنا هستین.البته دوستانی که آشنا نیستن شاید بنده رو محکوم کنن اما شما انشاالله که میشناسین. انشاالله از جواباتون استفاده میکنیم. :خیلی سوالتت جالبه و باعث میشه موضوعات قابل فهمتر بشه .ممنون از شما.

به نظر حقیر صندلی داغ بهترین فرصت برای شناخت مدیران و سبک مدیریتی ایشان است.:بله درسته صد در صد

بنده انشاالله اگر خدا بخواهد باز وققتتون رو میگیرم. مشتاق خوندن جوابهایتان هستم و بی صبرانه منتظر می مانم.:انشالله منتظر هستیم
    یامولاعلی(ع)

- - - به روز رسانی شده - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RSA71 نمایش پست ها
    یعنی سواد در حد ملخ
    جمله بساز
    نگفتم که نظرتو بگو
    موگومت
    :خدایی قبول داشته باش سخت بود جمله سازی نظر بدم بهتره

تنگ است

12. 4 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله. نمایش پست ها
    سلام
    آقا مهدی تاحالا هرچی جواب دادی خلاف نظریه های مدیریتی چه مدیریت اروپایی و چه مدیریت اسلامی و قرآنی است تقریبا مدیریتی است که خودتون درآوردین. چرا از سبکهای من درآوردی استفاده میکنین؟:ببین عزیز من اسمش نظریه هست یعنی قانون نیست پس هر کسی میتونه نظریه جدید بده این که سرمون رو بندازیم پایین و بخوایم از نظریات دیگران صرفا استفاده کنیم باید نظریات رو طبق روش و نوع مکان تغییرش داد.نظریه ها یکسری نظر هستن صرفا و قانون نیستن که ازش تبعیت کنیم میتونیم توش تغییر هم انجام بدیم.مدیریت خلاقیت میخواد نه تقلید کور کورانه

چرا شما بجای اینکه با نظریه هایی که با تجربه اثبات شده اند سعی در پیشبرد سایت کنین سعی میکنین نظریه هارو دستکاری کنین{طبق گفتۀ خودتون}؟این مثه این میمونه که بجای اینکه درد را درمان کنی دارو را دستکاری میکنی و این به محیط است:مشکلات هیچ وقت یکسان نیست و در طول زمان نوعش تغییر میکنه وباید طبق خودش برخورد رو تنظیم کرد

این سوال قبلا پرسیده شده اما جوابتون ربطی به سوال نداشت{در مدیریت،طبق نظریه های بزرگان و پیشکسوتان مدیریت، عادت در ارتباط با رویۀ عادی و روال همیشگی و قوانین غیرضروری تعریف می شود.و این عادت هیچ ربطی به شیوۀ برخورد با افراد ندارد. چرا شما عادت را در برخورد با افراد تعریف کردین؟دلیل خاصی دارد؟}:سوال ربط داشت شما ربطش رو متوجه نشدی چون بیشتر صرفا درون مطالب کتابها توجه داری نه به تغییرات زمان.صد در صد دلیل داره اونم خود افراد هستن

تا حالا آیا کتابی دربارۀ محیط علمی و نخبه پرور و خلاق خوندین؟اگه خونده باشین میدونین که این جوابتون اصلا درست نیست و درواقع غیرعلمی است و بیشتر در حکومتهایی که درواقع دیکتاتور هستند و میخواهند خودشونو موجه جلوه بدهند دیده میشود:بازم حرفتون درست نیست کتاب صرفا یک راهنما هست و تصمیم نهایی با خود فرد هست و نوع پیاده سازی و اجرا.کتاب هم وحی منزل نیست که دقیقا عین اون رو اجرا کرد بخصوص در مسائل مدیریتی.
    {
    جواب این سوال رو بی زحمت علمی بدین.:این جواب علمی و کاربردی بود پیشنهاد میکنم شما دیدتون رو نسبت به علم از صرفا حفظی به تحلیلی با شرایط تغییر بدین

فرض کنین شما مدیر یک سازمان هستین و یه کارمندی تازه، وارد سازمان میشه و به مشکلی برمیخوره شما آیا خودتون را بهش معرفی میکنین و بعد باهاش حرف میزنین یا نه همینجوری میای میگی چی شده؟اگه جوابتون اینه که معرفی نکرده شروع به حرف زدن میکنم بالتبع انتظار نداری که شما را نشناخته با شما حرف بزند و مشکلش را بگوید؟}:عزیز من هر کسی سواد داشته باشه میدونه اکانت مدیریت انجمن وجود داره و معلوم هست و مشکلش رو میاد بیان میکنه نیاز نیست به اکانت فعلی من بیاد بگه دلیل اینکه اکانتها جدا شد همین بود تا افرادی که نمیدونن بتوانند مشکلشون رو به کی بگن و مشکلات قبلی وجود نداشته باشه.کسی هم که نمیدونه مسئول چه کسی هست دلیلی نداره دهانش رو باز کنه و الکی شلوغ کنه و جنجال به پا کنه ادم عاقل تحقیق میکنه تا مسئول رو شناسایی کنه و مشکلش رو بگه

فکر نمیکنین که باید در ادبیاتتون یه کم تجدید نظر کنین؟ فکر نمیکنین که این ادبیات در محیط علمی و دربین تحصیل کرده ها کاربرد احتمالا ندارد؟:به نظرم ادبیاتم در برابر افراد گستاخ و از خودراضی خیلی هم خوبه .جواب های هوی هست.ادبیات من طبق شناختی از من دارند عالی هست ولی خب اینم میدونن در مقابل کسی که ادب و نظم رو رعایت نمیکنه بسیار تند هست

خب مهدی جان فکر کنم با این سبک سوال و جواب هم آشنا هستین.البته دوستانی که آشنا نیستن شاید بنده رو محکوم کنن اما شما انشاالله که میشناسین. انشاالله از جواباتون استفاده میکنیم. :خیلی سوالتت جالبه و باعث میشه موضوعات قابل فهمتر بشه .ممنون از شما.

به نظر حقیر صندلی داغ بهترین فرصت برای شناخت مدیران و سبک مدیریتی ایشان است.:بله درسته صد در صد

بنده انشاالله اگر خدا بخواهد باز وققتتون رو میگیرم. مشتاق خوندن جوابهایتان هستم و بی صبرانه منتظر می مانم.:انشالله منتظر هستیم
    یامولاعلی(ع)

تنگ است

14. 3 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط yas-90 نمایش پست ها
    سلام و صد سلام:سلام خوش اومدین
    منم طی تصمیماتی که من و خودم گرفتیم میخوام تو این صندلی داغ سوال بپرسم برای کمک به افزایش دما..البته من نمیتونم زیاد درجه رو بالا ببرم فقط به داغ موندنش کمک میکنم:قدمتون روی چشم لطف کردین

*** این سوال برام خیلی حیاتیه خداییش شما چطور آب قم رو تحمل میکنید؟؟؟ آخه حتی تصفیه شده ش هم تلخه :اب قم رو که نمیخوریم .یکسری دستگاه گذاشتن توی خیابون که کارتی هست و اب میخرن اونم نمیخوریم .دستگاه تصفیه اب داریم انقدر شیرین میکنه که یخش عین شیشه میشه جوری که ابهاای سایر شهرها رو میگم شور

* یه نصیحتی که تا حالا بهتون کردن و یادتون مونده چیه؟؟؟:به هس کسی طبق شخصیتش رو بده

*فکر میکنین اگه کسی یه روز بین کروکودیل و مار و یه اژدهای دو سر() گیر کنه توسط کدمشون خورده بشه مرگ بهتری خواهد داشت؟؟؟:اژدهای دوسر

* جالب ترین سوالی که تا حالا ازتون نو همین صندلی داغ ازتون پرسیدن چی بوده؟؟؟:همه سوالت جالب بودن به خصوص در مورد نمرات تحصیل

*جالب ترین سوتی که تا حالا دادید چی بوده؟؟؟:همون که گفتم دست دختره رو به جای دست دوستم گرفته بودم میکشیدم

* بهترین خاطره زندگیتون...:اشنا شدن با کسی که دوسش دارم

* بدترین خاطره زندگیتون...:از دست دادن پدربزرگم و عزیزانم

*اینهمه که غذا خوردن رو دوست دارید غذا پختن هم بلدید؟؟؟ اگه آره دستور پخت فسنجون چیه؟؟؟:اره بابا بلدم.اخه گردو و رب انار که دیگه دستور نمیخواد خودش اماده میشه فقط شعله پایین باشه

* تا حالا چه حیوونی رو شکنجه دادید؟؟؟:ازمایشات زیادی رو کرم باغچه انجام میدادم

*واقعا پشه ها شبا کجا میخوابن؟؟؟ حقیقتا شده برام معظل ذهنی:فکر کنم روی پردها میخوابن

* فرق مقوله با معقوله چیه؟؟؟:در ادبیات حرفی برای گفتن ندارم اینا سطح بالا هستن

* بدترین شکنجه براتون از نظر خودتون چیه؟؟؟:نبودن یخچال با خوراکی هاش

* دوست دارین چند سال عمر کنین؟؟:به اندازه ای که زمین گیر نشم و محتاج کسی نشم

* دوست دارید در آینده چند تا بچه داشته باشید؟؟:2 تا 3 فروند

*تا حالا خانه سالمندان رفتید؟؟؟ اگه آره چی براشون بردید؟؟؟:اره چند باری.قربونی بردیم .گل دادیم .کپسول اکسیژن بردیم بیشتر

*دنیا از نظر شما چه رنگیه؟؟؟ آدما چه رنگین؟؟؟:رنگارنگ ولی الان بیشتر ادما سیاه شدن انگار

* وقتی یه نفر رو برای اولین بار می بینید اولین چیزی که بهش توجه میکنید چیه؟؟؟:نوع رفتار و نگاهش که هر چی همون موقع حدس بزنم درست از اب در میاد

*دوست داشتنی ترین کارتون بچگیتون....:پلنگ صورتی و تام و جری

*چرا میگن مرد که گریه نمیکنه مگه مردا احساس ندارن؟؟؟:منظور اینه مرد جلوی کسی گریه نمیکنه وگرنه احساسشون زیاده

* تا حالا چقدر با تقلب نمره گرفتید؟؟؟:یکبار

*شما که نزدیک حرم و مسجد جمکران هستید در ماه چند بار میرید حرم یا مسجد؟؟؟:از بی لیاقتی ماهی یکبار یا2 بار

* چرا تو کارتون های تلویزیون یکی کله ش ضربه میبینه پرنده ها دور سرش میچرخن؟؟؟:اشتباه میکنن دیگه ببخشیمشون

* اگه تو خونه باشید و زمین لرزه بیاد چه عکس العملی نشون میدید؟؟؟ فرار میکنید یا تو چارچوب در یا گوشه دیوار یا زیر میز و صندلی قرار میگیرید؟؟؟:قطعا باید یک گوشه قرار بگیرم یا توی چارچوب ولی من فرار میکنم

* یه جایی یه رود یا جوی آبی هست که آبش مخالف جاذبه زمین به سمت بالا حرکت میکنه میدونید کجاست؟؟؟ :شنیدم ولی نمیدونم والا

* تا حالا بختک تو خواب گرفتتتون؟؟؟ اگه آره یادتونه چه خوابی بود؟؟؟:نه بابا خودم بختک هستم کسی رو نگیرم خوبه

* تا حالا شده تهمت بزنید؟؟؟ اگه آره وقتی متوجه شدید اشتباه از شما بوده، راحت معذرت خواهی کردید؟؟:2 بار شده و معذرت خواستم ولی خدایی سخته معذرت خواستن

* چرا آقایون اکثرا غلط املایی زیاد دارن؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟:من که میشه گفت غلط املایی ندارم نمیدونم بقیه رو ندیدم تا حالا

* تا حالا به شما گفتن شبیه فرد خاصی هستید؟؟؟ شخصیت کارتونی چی؟؟؟:اره شبیه گوریل انگوری یا گرگ جنگل و یا شیپورچی

* سوالام خیلی درهم شدن؟؟؟میدونم نه...:نه بابا خوبه و جالبه هر زمینه ای هست خوبه

* نظرتون در مورد رشته مامایی چیه؟؟؟:به نظرم رشته خیلی مهمی هست ولی خب گویا زیاد توجهی نمیشه بهش و مظلوم واقع شده

* از جسد میترسید؟؟؟ از خون چی؟؟؟ حالتون هم بهم نمیخوره؟؟؟:از جسد اره کمی ولی از خون نه.

* فکر میکنید اگه شما مجبور بودید یه جسد رو کالبد شکافی کنید جزء اون دسته ای بودید که یا حالشون بهم میخورد یا بیهوش میشدن؟؟:حالم بهم میخورد اولش

*دوست دارید تو تالار سلامت و بهداشت بیشتر درمورد چه مباحثی مطلب گذاشته بشه؟؟:بیشتر در مورد بهداشت فردی چون الان هر چی مشکلات هست اکثرا از این موضوع هست

*چرا به تالار سلامت و بهداشت سر نمیزنید؟؟؟ اصلا مطالب پزشکی براتون جذابیت دارن؟؟؟ اگه آره چی باعث شده شما از طرفدارای تالار پزشکی نباشید؟؟؟:نه خدایی سر میزنم و میخونم اینو جدی میگم ولی خب قبول دارم کم میام وگرنه مطالب رو میخونم ولی کافی نیست سر زدنم

* به نظر خودتون وزن شما تو محدوده طبیعی هست؟؟؟ اصلا براتون مهمه؟؟؟:به نظرم 4 تا 5 کیلو اضافه وزن دارم باید 70 بشم

* تا حالا دلتون خواسته بینی تونو عمل کنید؟؟؟:من باید عمل کنم بدلیل شکستگی زیاد تو ورزش پیش اومده ولی خب فعلا ورزش میکنم نمیشه بزارمش کنار مبارزه رو حتما عمل میکنم

* از نظر خودتون چه چیزی در چهرهتون نقص محسوب میشه؟؟؟:شکستگی بینی

با کلمات زیر جمله بسازید...
    باقلا پلو- گربه- لذیذ- شلوار جین - پاپیون:غذای لذیذ برای کسی که شلوار جین میپوشد باقالا پلو با گربه است

دیگه چیزی به ذهنم نرسید بپرسم...به نظرتون با این سوالا تونستم به داغ موندن صندلی داغ کمک کنم؟؟ هر چند خودم میدونم آره اما چون شما مدیری گفتم بپرسم شما هم تائید کنی اینجوری دلگرم بشم :سوالاتتون جالب بود و همه زمینه ای بود

بعضیاش تکراری بودن؟؟؟ عیبی نداره ...داره؟؟؟:نه بابا تکراری نداشت.عصبی خوب نیست خنده خوبه بگین سیب

سپاس
    :خوهش موفق باشی

تنگ است

16. 3 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

سلام بر برادر عزیز. خسته نباشین

آقا مهدی یه همچین آدمی {
    کسی هم که نمیدونه مسئول چه کسی هست دلیلی نداره دهانش رو باز کنه و الکی شلوغ کنه و جنجال به پا کنه}مگه تو دنیا وجود داره؟{اگه موجود باشه آدم نیست باید گف حیوان درنده است}تا حالا به همچین آدمی برخورد کردین؟ از کجا فهمیدین همچین آدمی هست؟

{
    ببین عزیز من اسمش نظریه هست یعنی قانون نیست }نه عزیز مدیریت هم قوانین داره، یعنی اصول کلی رو داره . نظریه ها یه روال علمی دارن که طی میشن بعد به نظریه تبدیل میشن.همینجوری نظریه نمیشن. این نظریه ها با تجربه به اثبات میرسن. اصول کلی مدیریت به هیچ عنوان قابل جابجایی نیستن. مثلا اصول انضباط برقرار کردن باید طبق روال علمی پیش برود و این در قرآن هم آمده و خلاف این اصول هرچند که اسمش رو خلاقیت بذارین به هیچ عنوان کاربرد نخواهد داشت و اون نظریه هایی که قرآن تعیین کرده{مثه اصول انظباط برقرار کردن} وحی منزل هستند. و اون نظریه هایی را که هم در قرآن نیامده باید از متخصص{نظریه پرداز} پرسید همانطور که موقع بیماری به متخصص مراجعه می شود و خلاقیت یه چیز دیگه است. آیا شما اصولی انظباط برقرار میکنین یا خیر؟

{گفته های بنده اصلا مرتبط با کتاب محض نیست بلکه از عمل حرف میزنم که همان تجربه هستند}طبق فرمودۀ دکتر رضائیان باید اون نظریه هایی را که میخونی رو در زندگی روزمره پیاده کنی تا بتونی بهشون عمل کنی آیا شما از این اصلی که دکتر فرمودند استفاده میکنین؟خودتون میدونین که مدیریت یک علم بسیار حساسی است.
    شما اون وظایفی را که برعهدۀ مدیریت است رو به کارمندان نسبت میدین مثلا وظیفۀ مدیریت شناساندن خود ومعرفی کردن خود و صبور بودن و رسیدگی به تمام امور بخش و سعۀ صدر داشتن و خوش لحن بودن است اما وقتی حرف از اینا میشه انتظار دارین کارمند این کارهارو بکنه درحالی که این از وظایف مدیریت است{البته حرف بنده فقط شخصا خود شما نیستین بلکه بنده شمارو نماینده ای از مدیران محترم و عزیز به حساب میارم تا حرفامو بگم و سوالاتمو بپرسم و إلا سو تفاهم نشه مهدی جان}

نه به هیچ عنوان در مدیریت جواب های هوی نیست البته برا این دلایل قرآنی و علمی دارم . فکر کنم شما مدیریت را خیلی دارین بومی سازی میکنین یعنی بجای درمان دارین درد رو وارد محیط میکنین مدیریت با این ضرب المثل های اشتباه ایرانی کاری نداره
    و این ضرب المثل های ایرانی خیلی زیاد هستن یکی هم اینه که در ادارجات خیلی استفاده میکنن{خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو} شما نظریه ها و اصول مدیریت که واقعا درمان دردها درجامعۀ ما هستند رو دستکاری میکنین اما این ضرب المثل های مخرب که جایی در مدیریت ندارند رو عملی میکنین.چرا این کارو میکنین؟

ممنون عزیز انشاالله باهم ادامه بدیم. یعنی تا وقتی که رو اون صندلی هستین خوش بگذره مهدی جان
    یامولاعلی(ع)

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

18. 2 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط F a t i m a نمایش پست ها
    چند درصد مردم رو منطقی میبینی ؟!:20 درصد
    جریان آواتار و امضات چیه ؟!:اواتار که کمی دلمون برای طنز تنگ شد دیدم عکس این دو اسطوره طنز رو بزارم.امضا هم که اسم خودش بود و نمیدونم چرا یهو ترکید باید درستش کنم
    سطح علمی چقدر بر روی آگاهی و برخوردها در همه زمینه ای تأثیرگذار است ؟!:خیلی البته علمی که به فهم شعور ذاتی همراه باشه
    آدم بدبین یعنی چه ؟! چه میشه که آدم بدبین میشه ؟!:یعنی کسی که کلا میگه نمیشه و کلا فاز منفی میده و هدفش سیاه نشون دادن هست

و اما یک عملیات نظامی هم داشته باشیم!

مهدی از خواب بیدار می شود!:گشنه است
    مهدی صبحانه می خورد!:پیروزی نزدیک است
    مهدی نهار میخورد!:پیروز میدان
    مهدی شام میخورد!:در فتوحات کیف میکند

مهدی خرید وسیع انجام میدهد!:مهدی کم عقل می شود

مهدی برای گریه کردن تلاش گسترده ای میکند!:مهدی دپرس است
    مهدی بی اختیار میخندد!:کلا قاطی کرده است
    مهدی لیز میخورد!:حواس پرت است
    مهدی گرمش می شود!:امپر میچسباند
    مهدی در تلاش است تا تلاش کند!مهدی در این موقع حرف مفت میزند

مهدی تنبل می شود!:منهدم می شود
    مهدی حواس پرت می شود!:عملیات را با هم قاطی میکند
    مهدی صدف همیشگی نیست!:نه بابا صدف چیه تهش تنور

مهدی انرژی + میدهد!:مهدی خوشحال است
    مهدی انرژی منفی میدهد!:یک چیزی مهدی رو چزونده
    مهدی سکوت میکند!:مهدی ناراحت است
    مهدی پستی خنده اور می بیند!:گل مراد داره میخنده

مهدی پستی شدید العجیب می بیند و در درک مطلبش می ماند!:به روی خودش نمیاورد و میگوید بله درست است
    مهدی به فرد در حال پررو شدن تذکر میدهد!:گلادیاتور وارد میشود
    فرد در حال پررو شدن از رو نمی رود!:برخورد می شود
    مهدی و 30 درجه برودت هوا!:فکر نم سردش می شود
    مهدی و 60 درجه حرارت!:مهدی فاتحه

مهدی ودفاع از حقوق زنان طبق کنوانسیون رفع تبعیض!:از اصول فکری مهدی است
    مهدی و موتور سواری:خوشش میاید ولی مادرش گفته سوار شی حلالت نمیکنم

مهدی و تریلی سواری:مهدی در خدمت پیشرفت کشور
    مهدی و کم اوردن در بحث!:چی میگه

مهدی و حضور به تنهایی در محلی تاریک و پراز صداهای ترسناک!:اهنگ یک توپ دارم رو میخواند
    مهدی و نصف شب در قبرستان!:مهدی مگر مرض دارد
    مهدی و مگس!:مهدی مگس رو می کشد
    مهدی و موش!:موش را به قتل میرساند
    مهدی و مارمولک!:مهدی خودش مارمولک است

مهدی و سوسک!:با دمپایی پذیرایی میکند
    مهدی و رژیم غذایی:نمیداند چیست
    مهدی و ترانه شجریان!:به فکر بدبختی و مرگ میوفتد

مهدی و داشتن توانایی بالار رفتن از درخت یا دیوار؟آیا؟:مهدی نگو اورانگوتان

مهدی و احاله پرونده فاطیما به یک روانشناس خبره جهت بررسی شدت تنوع و پریشان محوری در سوالات مطروحه! :مهدی بی خود می نماید پرونده خودش سیاهتر است

مهدی و پشیمان شدن از حضور در این بحث! مهدی خوشحال از این بحث
    مهدی در این لحظه پاسخ به سوالات را به پایان میرساند و میگه آخیش تموم شد! مهدی میگوید وای گشنمههههه

تنگ است

20. 5 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 5678910111213141516171819 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)