آشنایی با روش تهیه مربای لبو


این مربای خوشمزه و خوش‌رنگ را که با عطر زنجبیل نیز معطر شده در برنامه صبحانه خود بگنجانید
مواد لازم:
لبوی خام: 5/1 کیلو
شکر: 5/1 کیلو
ریشه زنجبیل تازه : 50 گرم
آب و پوست رنده شده 3 عدد لیمو ترش
بادام یا گردوی خرد شده : 200 گرم
طرز تهیه:
1- لبوی خام را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید.
2- آن ها یا درون چرخ گوشت بریزید و یا رنده کنید.
3- ‌لبوهای خام را درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا بپزند و نرم شوند.
4- شکر، زنجبیل، آب و پوست رنده شده لیمو را به ظرف اضافه کنید و بگذارید تا یک ساعت بپزند.
5- بادام و گردوهای خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید.
6- پس از اینکه کمی خنک شدند آن‌ها را در چند ظرف بریزید و موقع لزوم استفاده کنید.