دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 187

موضوع: صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    دریافت تشکر: 21,945
    قدرت امتیاز دهی
    56322
    Array
    ریپورتر's: خوشحال2

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

نقل قول نوشته اصلی توسط F a t i m a نمایش پست ها
    میخوام آلزایمرت رو امتحان کنم :
    تا حالا آلزایمرت اوت کرده ؟!:اره کلا الزایمر هستم
    اولین بار که منو در رسانه های دیجیتال دیدی فکر میکردی چجور آدمی باشم ؟! :اولش دیدم خدایی گفتم چقدر بچه داریم توی سایت همه ساکت و کم تجربه گفتم ای بابا یکی با تجربه نیست ولی بعدش دیدم اشتباه کردم خیلی هم خوب و با تجربه هستین توی فعالیت با اعضا
    الانم نظرت مثل قدیمه ؟!:نه اصلا خیلی فرق کرده نظرم
    اصلاً فکر میکردی چنین آدمی دربرم ؟!:خیلی هم خوبی اینو جدی میگم دختر خوبی هستی و اخلاق خوب و فکر خوب
    اولین بار کی طعم پاستیلای منو چشیدی ؟!:موزه ملی

واقعاً پاستیلای من ترش بود یا این هادی میخواد منو اذیت کنه ؟!:نه شیرین بود خوب بود هادی شوخی میکرد هادی هست دیگه

پس این سوهان گزی کی به دست ما میرسه ؟! کشتی ما رو که ؟!:سوهان اوردم ولی خب گزی نبود این سری اومدم حتمااااااااا میارم ویژه برای شما
    چرا بعضی ها واقعاً معنی خواهر و برادر رو درک نمیکنن ؟!:خب چون واقعا بعضی ها فهم و شعور و جنبه ندارن
    چرا هوای پدر ما (مهدی42) رو نداری ؟! بیام بزنمت ؟!:این که پسر جیگیلی ما هست خیلی هم هواشو داریم البته از قدیم گفتن به پسر رو نده تنبل میشه

به نظرت چرا با اینکه من بچه دوست نبودم رفتم کار تو مهد رو امتحان کنم ؟!:از قدیم گفتن مار از پونه بدش میاد جلوی لونش سبز میشه اینم حکم شما هست از چیزی بدت بیاد سرت میاد

اگه یه روزی از کاری که دوست داری دور بشی چه احساسی بهت دست میده ؟!:میریم سراغ یک کاری دیگه میدونی الان وضعیتی شده زیاد مهم نیست کار رو دوست داشته باشی مهم درامدش هست

چرا همه پشت نقاب پنهان میشن ؟! مگه رو راست بودن از همون دقیقه اول چه اکشال داره ؟!:این زمونه بیشتر اوقات باید نقاب داشت مگر برای کسانی که خیلی عزیز و مورد اطمینان هستن نقاب نداشته باشی.ولی برای بقیه نقاب نیازه چون نابود میشی
    چرا بعضی ها وقتی میبینن کارت خوبه میخوان ازت سوء استفاده کنن ؟!:این طبیعت ذاتی این زمونه هست چشم ندارن کسی خوب باشه
    به نظرت من می تونم ؟!:شما میتونی و باهوشم هستی تو کارهای خوب موفق میشی
    اگه به نظرت واقعاً من آدم تنبلیم !!!! پس چرا هر هفته کوه تشریف دارم ؟!:میدونی تنبل نیستی یکجور فکر کنم گاهی حسش نیست وگرنه دختر فعال و زرنگی هستی
    چرا کلاً نمیتونم آروم بشینم ؟:خیلی خوبه این نشون میده سرحال و سرزنده هستی
    از خواهرت چه خبر ؟! خوبه ؟! اذیتش که نمی کنی ؟!:نه بابا منو اذیت ما دخترا رو اذیت نمیکنیم فقط پسرا رو میچزونیم.ممنون سلام داره
    راستشو شما بیشتر خواهرت رو اذیت میکنی یا ایشون شما رو اذیت میکنه ؟!:من که اذیت نمیکنم اونم اذیت نمیکنه ها بیشتر توقع داره ازم که اینم خب طبیعی هست میگیم چشم

زندگی چند رنگه ؟! به نظرت مثل رنگ های رنگین کمون نمی مونه ؟!:زندگی بی نهایت رنگ هست فقط باید زرنگ باشی بهترین رنگ رو انتخاب کنی
    بناس زنق یعنی چی ؟!هاین نمیدونم
    نظرت در مورد شعرهای شیلوراستاین چیه ؟!:نخوندم والا
    کدوم خواننده ها رو بیشتر دوست داری ؟!:معین -امید - اصفهانی -گاهی اگر در کمبود باشیم اندی

تا حالا شده به سرت بزنه بازیهای بچگانه انجام بدی ؟!:اره تا دلت بخواد همین الانشم بشه بازی میکنم

تا حالا شده یه بچه بیاد پیشت بعد هر کاری کنی گریش بند نیاد بعد مجبور شی بهش بگی اگه یه بار دیگه گریه کنی اصلاً محلت نمیذارم بعد ساکت شه ؟!:نه چون هر بچه ای بیاد سریع ساکت میشه مارو دست کم گرفتیا استاد سرگرم کردن بچه ها هستم

فکر میکنی من چنین کاری میکنم ؟! ولی واقعاً این کارو کردما !!!!!!!:اره به نظرم میتونی و راحت میتونی بچه ها رو اروم کنی ولی یهو شاید کم محلی کنی بهش
    به نظرت دلم اومد ؟! چرا واقعاً این کارو کردم ؟!:خب همین دیگه دخترا صبرشون کمتره

به نظرت الان عذاب وجدان باید داشته باشم ؟! چرا آخه ؟! خو گریش بند نیومد دیگه !!! تقصیر من چیه ؟!:نه عذاب وجدان نمیخواد چون چیی به دل نمیگیره و نیتت خوب بوده
    واقعاً بچه دوستی یا خود به خود بچه ها جذبت میشن ؟!:بچه دوست که هستم بچه ها هم جذب میشن از بس سرگرمشون میکنم کلا پدر مادر بادشون میره

پیاده روی بهتره یا کوهنوردی ؟!:کوهنوردی
    چرا در ایران دخترا اجازه دوچرخه سواری یا موتور سواری در خیابون رو ندارن ؟!:ایرانه دیگه خشکه مذهب بازی الکی

چرا گشت ارشاد اینقدر که به دخترا گیر میده به پسرا گیر نمیده ؟!:میگن علت دختر هست پسر معلول
    که درستم نیست دختر پسر نداره
    به نظرت این هندزفری به چه درد می خوره ؟!:برای اینکه مدتی از هیاهوی اطرافت خلاص بشی تنها باشی
    چرا زمستون در اون هوای به اون سردی با یه لباس تابستونه اومدی بیرون ؟! نگفتی میچایی ؟!:نه این عادی هست سردم نمیشه من سرما اذیتم نمینه گرما اذیتم میکنه .اینکه تازه خوبش بود

چرا اینقدر زیر بارون قدم میزنی ؟! سرما میخوریا بشر !!!!!
    :خب دوست دارم نه سرما خیلی خیلی کم میخورم میگم عادت دارم بدندم سرما نمیخوره

نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است

رفت و برگشت سراسیمه که دنیا
    تنگ است

2. 5 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)