کـــــــاربر فــــعال
چرا چای یا قهوه بی خوابی میاره ؟! پس چرا برای من بی اثره ؟!:برای منم عحیبه میگن بیخوابی میاره ولی اصلا برای من تاثیر نداره مثل دوغ که میگن خواب اوره اصلا تاثیر نداره
چرا انتهای خیار تلخه ؟! حالا واقعاً تلخه ؟! تلخ نیستا !!!!!! یه بار امتحان کن ؟!:بعضی خیار ها تلخ هست فکر کنم دست نامحرم بهش خورده
اون ماست با خرمایی که برات سوغاتی گذاشتم امتحان کردی ؟! اگه جوابت مثبت هست چه مزه ای بود ؟!:نه والا اخه ماست و خرما هم شد خوراکی اصلا جور نیستن ها
خب یه بار امتحان کن دیگه ؟! مگه چشه ؟!:نه دیگه این یکی رو بیخیال شو
مگه خرما مال جنوب نیست ؟! پس چرا به نصیحت های جنوبی در مورد خوردنش توجه نمیکنی ؟!:خرما خوبه و میخورم ولی نه با ماست .با ماست فقط چیپس
چرا نور خورشید زرده ولی نور ماه سفید ؟!:ماه نور نداره رنگ خاکش هست که این نور رو بازتاب میکنه.خورشیدم فکر کنم زردی داره
تفاوت تمساح و کروکدیل در چیست ؟!:یکی هست
چرا پرندگان آواز می خونند ؟!مگه چیه میخوان برن کنسرت راه بندازن
چرا پاهای پنگوئن در سرمای قطب یخ نمی زنه ؟!:پاهاش حس نداره و کلا فکر کنم جنس پاهاش سنگ باشه
آیا سستی و تنبلی ریشه ژنتیکی داره ؟! با این اوصاف چرا در خانواده پر شلوغ و کارکن ما ، من تنبل بار اومدم ؟!:نه ذاتی نیست خب شما رو شاید نذاشتن کار کنی لوس شدی دیگه چه میشه کرد
رادیو دارو چیست ؟!:انرژی هسته ای حق مسلم ماست
چرا لیموشیرین مدتی بعد از بریده شدن تلخ میشه ؟! پس چرا بهش میگن لیمو شیرین ؟!:خب اولش شیرین هست بعدش واکنش شیمیایی انجام میده با هوا و اکسید میشه .عین دنیا هست دیگه ولش دنیا میای میگی به به چه جای خوبی ولی بعدش میگی عجب غلطی کردم
چرا از چپ به راست شمارش میکنیم ؟! مثلاً چرا از راست به چپ شمارش نمیکنیم ؟!:باید تو روح اون مخترع شمارش درود بفرستیم دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)