سلامی چو بوی خوش آشنایی...:سلام
ببخشید دیر فهمیدیم نشد زود بیایم:خواهش لطف کردین اومدین
خوبین؟:ممنون شکر به لطف دوستان
خوشین؟شکر.خوبین؟
سلامتین؟شکر
میگم خدا بده برکت قدرت امتیازدهی:چه کنیم دیگه نتیجه خاک سایت خوردنه
مدیر کل انجمن چیکار میکنه؟ که یه همکار سایر موضوعات سایت نمیکنه؟:اولین وظیفه خوابوندن دعوا ها.و جوابگو بودن به درخواستهای دوستان و مهمتر از همه باید اروم باشه تا فحش خورش خوب باشه بالاخره هر کسی قاطی میکنه اول یا به من فحش بود یا ادمین .کلا اعصاب میخواد عین شورای حل اختلاف هستیم.جدا از اینکه مواظب باشیم ادارات به سایت گیر ندن.و ...
واقعا؟؟؟فکر نمیکردم!:اره دیگه عظمتی هستااااااااااا
بچه که بودیم و کلاس زبان میرفتیم معلممون بهمون میگفت "بچه های عزیزم هیچوقت کلمه های انگلیسیو به فارسی ننویسید"ما گفتیم یعنی چی خانوم؟ایشون گفتن یعنی مثلا هیچوقت به جای reporter ننویسید ریپورتر:ایشون بسیار درست گفتن ولی خب یادشون نبوده یک ادم مریض هست اینکارو میکنه
چرا توی تلویزیون هرکیو میخوان جلف نشونش بدن،قرمز تنش میکنن؟مگه قرمز چشه؟:خب قرمز توی چشم هست نظر رو بیشتر جلب میکنه اینو دیگه باید قبول داشته باشید واسه همین اینو به کار میبرن تا توجه مخاطب جلب بشه
یا چرا دزدا همش یه شلوار بگ سبز یشمی پاشونه...؟مگه واقعا اینطوریه؟؟:خب اینا دزد های مدل هستن دیگه باید کلاس کاری داشته باشن
چند وقت پیش یه فیلم داشت نشون میداد خانومه پولدار بود یهو ورشکسته شدن...خواستن نشون بدن که خیلی بدبخت شده،نشوندنش تو ایستگاه اتوبوس...بعد میگن چرا از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمیکنین؟!!!حالا با این وضع شما سوار اتوبوس میشی؟من از جونم سیر بشم سوار میشم اخه سوار اتوبوس برابر با نرسیدن به کارها و اعصاب خوردی هست.ولی خدایی راست میگین
چند سال دیگه کارت منزلت میگیرید؟:با این سرعت پیش بریم از سال دیگه باز نشسته دیگه توانی نمونده
به نظرتون داداشی چیکا کرده که تبدیل شده به یه مرفه بی درد؟؟:ایشون کلا بانکهای سوئیس برای ایشون هست با موجود بینهایت اوشلوق و اصلا هم لو نمیده مرفه بی درد و ظلم هم میکنه ای ظالم
خوشبحالش یعنی اتوبوس سوار نمیشه؟؟؟:نه ایشون گامبو جت سوار میشه
اگه یه دختر جلوتن بخوره زمین میخندین؟:سعی میکنم نخندم در ظاهر ولی خدایی سخته میخندم ولی جلوی خودم رو میگیرم
چرا؟:اصلا بحث دختر بودنش نیست کسی بخوره زمین اولش خندم میگیره دست خودم نیست اما بعدش ناراحت میشم کلا چند گانگی شخصیت دارم
چرا ماری مریم مارو از ما گرفتین؟:ایشون برای سمت بالاتر انتخاب شدند دیگه منتقل شدند به بالاتر.
واسه یه دانشجوی مکانیک کدوم بهتره؟اتوکد یا سالید یا....؟؟؟:اول کتیا بعد سالید
چیا رو یاد بگیره بهتره؟:کتیا -سالید-انسیس -پرو انجینیر-بستگی به گرایش کاریش داره که بقیه نرم افزارها رو میتونه انتخاب کنه ماشالله توی مکانیک نرم افزار زیاده
چرا دیگه بقیۀ درس مقاومتو نمیذارید سایت؟:از قضا آپلود کردم وقت نداشتم بیارم بزارم امروز به روی چشم حتما میزارم خوب شد گفتین
کدوم بهتره؟دروغ یا خالی بندی یا چاخان ؟:هیچ کدوم ولی گاهی خالی بندی نیازه
این شعرو قبول داری؟؟؟ "مرا نه سر نه سامان آفریدند/پریشانم،پریشان آفریدند/پریشان خاطران رفتند در خاک/مرا از خاک ایشان آفریدن/:شرمنده به خدا من ادبیاتم منفی هست هنوز فرق نهاد و گزاره رو نمیدونم حالا شما دیگه بقیه رو حدس بزن
سیزده نحسه؟:نه والا من که نحسی ندیدم ازش
من چه مدلیم؟ :یک دختر مانتویی و به نظر ظاهر جدی و تا حدی عصبی ولی باطن خوب و اخلاق شوخ
تو مترو واگن آقایونم فروشنده هس؟:اره بابا پدر مارو با محافظ کنترل و جای کارت در اوردن
نظرت راجع بهشون؟:گاهی اوقات که خستم واقعا روی اعصاب هستن هی تکرار میکنن
درمورد مهندسی پزشکی چقد اطلاع دارین؟:اطلاعات نسبتا متوسط
چند تا درسو افتادی؟(راست بگیدااااا):4 تا .
میگم چرا همه ازم میپرسم که اسم واقعیت چیه؟بهم نمیاد که اسمم حمیرا باشه؟؟:خب قبول داشته باشید اسمم حمیرا کم هست بعد از انقلاب و کسی این اسم رو داشته باشه جالبه چون اسم خاصی هست و کم
بین این سه تا دوست داشتین کدوم گناه نبود؟ "دروغ ، غیبت ،خودکشی"دروغ
من دیدم شما دارید بارنگ قرمز جواب میدین،منم روی این رنگ حساس،گفتم باقرمز بنویسم ببینم شما چیکا میکنی؟:اره منم دیدم نمیشه رنگ نوشته ها رو عوض کردم به مشکی الان راحت شدم شرمنده دیگه
![]()
ببخشید اگه سوالا مث ذهنم پرت و پلا بود.....::خواهش نه بابا جالب بود سوالاتتون اینو جدی میگم عین اسمتون سوالاتتون فرق داشت
علاقه مندی ها (Bookmarks)