دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 187

موضوع: صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    دریافت تشکر: 21,945
    قدرت امتیاز دهی
    56322
    Array
    ریپورتر's: خوشحال2

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

نقل قول نوشته اصلی توسط BaAaroOoN نمایش پست ها
    اول اینکه....هممممم....سلااااااام ممم
    به به حالا باید سوال بپرسیمممم
    خب.......:سلامممممم ابجی خانم .بله دیگه باید بسوزونید
    1. کله پاچه دوست داری؟سیرابی چی؟:کله پاچه خیلی دوست دارم اما سیرابی اصلا
    2. کدومشونو بیشتر دوس میداری؟؟؟:کله پاچه
    3. اگه قرار باشه این مهدی رو بذاریم رو صندلی بخای حالشو بگیری(از بس که سوال میپرسه)چیا ازش میپرسی؟؟؟؟:میپرسم کمی در مورد فیونا بیشتر توضیح بده
    4. تا حالا با استادات درگیر شدی؟یکبار اره
    5. اگه خانومت بگه ظرفا رو تو باید هر شب بشوری چکار میکنی؟؟؟؟والا هر شب که سخته ولی یک شب در میون میگم چشم
    6. چرا مخفی میای این روزامزاحم داری؟؟؟؟:اخه همش یا مخفی میشم یا پیدا دیگه یادم یمره تنظیم کردم روی چه حالتی
    7. به نظرت تاپیک فاطیما کافی بی شاپ بهتره یا کله پزی هادی الک؟؟؟؟قطعا کله پزی
    8. راستی داشت یادم میرفت!!!!!تو کله پاچه چیو بیشتر از همه دوس داری؟؟؟؟زبون و مغز
    9.تا حالا گذاشتنت سر کار؟؟؟تلافی کردی؟؟؟؟چطوری؟؟؟؟:یکبار اره تو مسابقات بود گفتن فلانی داور بوده رفتم اعتراض و بد و بیراه حالا نگو این بنده خدا اصلا داور نبوده اره توی باشگاه گفتم نفری 250 تا بشین پاشو برن دیگه نمیتونستن راه برن
    10. نظرت در مورد جنگنده ی قاهر چیه؟؟؟؟:شکل مدرنی داره و میشه بهش امیدوار بود
    11. رمان ژان کریستوف بهتر بود یا برادران کارامازوف؟؟؟؟:هاین نمیدونم چیه نخوندم
    12. بین بودن یا نبودن و خوراکی کدومشونو انتخاب میکنی؟؟؟؟؟:بودن چون باشم خوراکی هم میتونم بخورم
    13. ماشین مورد علاقه ت چیه؟؟؟؟آئودیa9یا آئودی یا a9?کدومشون؟؟؟؟:ماشین مورد علاقه لامبورگینی . آئودی a9
    14. پفک رو بیشتر دوس داری یا چیپس؟؟؟مینو یا چاکلز؟؟؟:چیپس - چاکلزززز
    15. موقع تخمه خوردن عادت داری پوستشو شوت کنی تو هوا یا چطوری میخوری کلا؟؟؟؟؟کدومش بیشتر کیف میده؟؟؟؟شوت کردن یا عادی خوردن؟؟؟؟؟:نه خدایی بچه تمیزی هستم شوت نمیکنم میندازم در سطل زباله شهر ما خانه ما قطع به یقیت شوت کردن حتما بیشتر کیف میده
    16. تا حالا خودتو واسه کسی گرفتی؟؟؟؟؟:اره گرفتم برای شرکای کاری
    17. آخرین باری که از من غیبت کردی کی بود؟؟؟چی گفتی خداییش؟؟؟؟؟راستشو بگو میخام برات توطئه کنم:همین امروز گفتم مدیر خوبیه
    18. اگه ساواک میگرفتت لو میدادی دوستاتو؟؟؟؟:نمیدونم ولی فکر کنم اره
    19. اگه تو جنگ شهید میشدی دلت میخاست چطوری بکشنت؟؟؟؟:یک تیر در سر
    20. اگه تو جنگ عربا رو میگرفتی،اسیرشون میکردی یا میکشتیشون؟؟؟؟شکنجه میدادم تا بمیرن
    21. نظرت راجع به کلمه ی "کوفت"چیه؟؟؟؟به نظرت انرژی منفی آدمو بالکل تخلیه نمیکنه؟؟؟؟؟:کلمه ای هست با وزن بی نهایت سنگین کلا عین سیاه چاله هست کل انرژی رو جذب میکنه
    22. نفر بعدی که میشینه رو صندلی کیه؟؟؟:اگر به من باشه میگم ممد شوماخر و خود شما
    23. اگه ازت بپرسن دوس داری کی بشینه روش،کیو پیشنهاد میدی؟؟؟؟بالا گفتم
    24. شده بچه های محل تو بچگی بهت لقب بدن؟؟؟؟؟مثلا بگن مهدی تیر دروازه؟؟؟؟؟؟:اره یکبار لقب داشتم آب زیر کاه
    25. تا حالا شده بخای کسیو بکشی؟؟؟؟؟چرا؟چی شد که منصرف شدی؟؟؟؟:اره اما خب صرفا یک حس هست که لحظه ای دست میده ولی من دستشو رد میکنم استاد بود که تحقیق منو دزدید و داور که کلا شوت بود توی داوری
    26. وقتی ایران با تیمای عربی فوتبال داره اعصابشو داری بیای تماشا کنی؟؟؟؟؟اصلا فوتبال ایرانو نگاه نمیکنم چون کلا توی اوت هستن همش
    27.تا حالا کسیو به طور وحشتناک مسخره کردی؟؟؟؟؟سر چی بود؟؟؟؟؟:نه وحشتناک اما مسخره کردم البته بگما مسخره کردم خودش بیشتر از من میخندید
    28. کینه ی شتری درسه یا شتر کینه ای؟؟؟؟؟کدومش؟؟؟؟کینه ی شتری
    29. فرق آفتاب پرست با بزمچه چیه؟؟؟؟؟:والا این دیگه تو حیطه کاری من نیست
    30. راز بقا نگاه میکنی؟؟؟؟؟از صحنه ی خورده شدن آهو توسط شیر،لذت میبری؟؟؟؟؟؟:نه بابا نگاه نمیکنم اخه از بس راز بقا بیرون میبینم دیگه نیازی به دیدنش نیست
    31. قرمزته یا آبیته؟؟؟؟؟:صد در صد قرمزتههههههههه
    32. پارسا پیروزفر خوش قیافه تره یا شهاب حسینی یا کاوه فتوحی؟؟؟؟؟نمیشناسیشون یه سرچ بزن بیاد:شهاب حسینی
    33. شعر یه توپ دارم قلقلیه رو بخون ببینم بلتی یا نه!!!!!:یک توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبی میزنم زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره من این توپ رو نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یک توپ قلقلی داد. به به
    گروه مهم کودک نخبگان

34. نظرت در مورد شهر پاتایا چیه!!!!!!:الله اکبر وا مصیبتا چه جلافتا شهر کفار هست مفسد فی البحر
    35. به نظرت کیانا ریوز شبیه این پسره شاهرخ استخری نیست؟؟؟؟؟؟:اره خیلی شبیه هست ایول خوشم اومد
    35. بهترین کارتونی که دیدی و بازم بده میبینی چیه؟؟؟؟:پلنگ صورتی و دی جی مون و تام و جری یک کارتونی هم بود اسمش اسکادران فضایی بود فکر کنم
    36. مخوف ترین فرد سایت از نظرت؟؟؟؟خودم
    37. اگه همین الان یکی بزنه تو گوشت چکار میکنی؟؟؟منم یک لگد میزنم تو شکمش
    38. تو چه ژانری فیلم میبینی؟؟؟؟کمدی یا وسترن یا دراماتیک یا تراژیک؟؟؟؟:اکشن و تاریخی
    39. بیشتر دوست داری بری مسافرت یا مهمونی؟؟؟؟مسافرت
    فهلا بسته!!!!!خیلی سوال کردم......حالا الالحساب اینا رو جواب بذه ببینم بلتی یا نه
    : ای بابا کم بود دوباره دوباره انقدر فایده نداره

نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است

رفت و برگشت سراسیمه که دنیا
    تنگ است

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)