کـــــــاربر فــــعال
:هیچی مثل بچه ادم میرفتم بیرون ولی بعدش پدر اون فردی که باعث شد من متهم بشم رو در میارم1- اگر قرار بود در شهری به جز قم زندگی کنی ، کدوم شهر رو انتخاب می کردی و چرا؟: اول کرج بعد تبریز بعد مشهد
2- وزن؟:75
3- قد؟:175
4- فشار خون؟:11
5- تعداد ضربان قلب؟80 تا 90
6- چرا اینقدر به فیلم های رزمی علاقه داری؟ نکنه قصاب هستی؟:خب این ارثی هستن کلا به فیلم رزمی و ورزش رزمی خیلی علاقه داریم .فکر کنم از ایالت لیان شامپو هستیم
7- اگر همین الان سلمان رشدی ملعون رو جلوت حاضر کنند ، به چه طریقی اونو سربه نیست می کنی و می فرستیش درک اسفل السافلین؟:با یک عدد فیلیپینی به صورت افقی در میارمش
8- در بین جنگنده ها ، کدومیکیشون رو بیشتر دوست داری؟: F-22
9- نظرت درباره بخش هوافضا ؟: والا تالار هوافضا که کاملا خوابیده نمیدونم چرا به طلسم خورده رشد این تالار
10- دوست داشتی دختر بودی؟:نه بابا همین پسر خوبه
11- نظرت راجب افراد زیر:
فیلد مارشال رومل:پسر خوب ولی خیلی سریع جوش میکنه به قول معروف سریع آمپر میچسبونه
داداشی:مرفه بی درد پولدار.اخلاقش توپه خیلی جورم باهاش
مصطفی:خدا از تقصیراتش بگذره نیت کردم بزنمش
بارون:بارون منظورت سهیلا خانم هست دیگه ایشون که جزو بهترین دخترهای سایت هست تا الان ذره ای اخلاق بد ازشون ندیدم کاملا بدون حاشیه هستن
نارون1 :از نظر من بهترین مدیر چه از نظر اخلاق و چه از نظر مدیریت بخش هستن با روابط عمومی بالا
وحید-الهام:اقا وحید هم که دیگه سرور هستن و البته چون رزمی هم کار میکردن دیگه جایگاه ویژه دارن
ساغر:دختری که اخلاق و رفتارش بیشتر از سنش هست و واقعا فهمیده . باعث افتخار هست که ایشون توی سایت نخبگان هستن
مخفی:اقا عرفان معترض به وضع موجود جامعه و کاری که یکجور حس انقلابی داره
حسین مت:حسین اقا هم که اخلاقش توپه اروم ولی خب گاهی تک تیر میزنه عصبی میشه
ساسا: اقا ساسا رو که زیاد با ایشون افتخار اشنایی نداشتم ولی از دوستان تعریفشون رو زیاد شنیدم.کلا به نظرم ادم متفاوتی هستن
ممد شوماخر: پسر باحالیه و صفحه فیس بوکش مورد منکراتی داره خودش که میگه برای خودش نیست البته هیچ آشپزی نمیگه غذام شوره
فاطیما: فاطیما خانم هم که دختر سرحال و پر انرژی و مهربون سایت هستن که واقعا با همه دوستان رفتارش عالیه
زولفا: مدیر اروم و بدون حاشیه سایت و البته طبق گفته اعضا مهربون
و.....
12-تو کلاس نشستی یکی مسخره بازی در میاره اونوقت استاد اشتباهی به تو میگه: برو بیرون! چیکار میکنی؟![]()
***wanton74***, *FATIMA*, .:Neda:., AaZaAdeh, abkar, ✿elnaz✿, BaAaroOoN, Easy Bug, elinaaa, horiya, Joseph Goebbels, kamanabroo,M@hdi42, mamadshumakher, Outta_Breathe1020, parichehr, poune, sarasn, shiny7, ماری مریم, نارون1, وحید 0319, vahid5835, yas-90, zoh_reh, ^*زهرا*^, آناهيتاع, ارگان, بلدرچین, حسین متقی, رضوس, سمیه نجفی, سونای, ستاره ی قطبی, عبدالله91, عرفان سلیم زاده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)