با سلام:
دقت بفرمائید گفتم استامینوفن کدئینه و این دارو فرشو بدون نسخه اش ممنوع است اون استامینوفن ساده است که فروشش ممنوع نیست مانند
ایبوبروفن و دیکلو فناک و...
دکتر علی صفا، در گفت وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این که بررسیهای سالهای پیشین حاکی از افزایش مصرف استامینوفن کدئینه به نسبت قرص ساده استامینوفن بوده است در ادامه توضیح داد: نتایج این بررسیها ما را بر آن داشت تا میزان کدئین موجود در استامینوفن کدئینه را به نصف (از 20 به 10 میلی گرم) کاهش دهیم.
وی، افزود: متعاقب کاهش میزان کدئین موجود در دارو با میزان مصرف کمتر آن از سوی هموطنان مواجه شدیم؛ از این رو دیگر نیازی به جمع آوری استامینوفن کدئینه از سطح داروخانههای کشور احساس نمیشود.
مشاور اطلاع رسانی معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، در ادامه افزود: دریافت استامینوفن کدئینه از داروخانهها نظیر هر داوری مخدر دیگری چون ترامادول برای جلوگیری از بروز سوء مصرف آن نیازمند ارایه نسخه است.
دکتر صفا، در پایان به هموطنان توصیه کرد: بهتر است در موارد لزوم نظیر کاهش درد و تب از داروهای مسکن otc (بدون نیاز به نسخه) ایبوپروفن، دیکلوفناک سدیم و استامینوفن ساده با ایمنی بیشتر را استفاده کنند.
پس بدون دلیل خانم فریبا حرف نزدم من برای تک تک حرفهایی که
میزنم هر گاه هر کدام از دوستان بخواهند با کمال میل سند می اورم.
.
دلیل پایین اوردن کدئین در استامینوفن کدئینه از بیست به 10 میلیگرم در هر قرص همین بود .
در مورد قرص اکس و انچه در مورد در امد داروسازان فرمودید در امد
پانصد هزار تومان در برابر در امد پنج میلیون تومان تقریبا رقم کوچکی
است «سودوافدرین» به عنوان ماده اولیه در قرصهای ضدسرماخوردگی نظیر سرماخوردگی، استامینوفن و آنتیهیستامین نیز استفاده میشود، خاطرنشان کرد: بخش اعظم قرصهای ضدسرماخوردگی به عنوان ناخالصی در تولید و ترکیب قرصهای روانگردان و اکستازی استفاده میشوند که بر این اساس، عوارض قرصهای روانگردان به علت داشتن ناخالصی بسیار، بسیار افزایش مییابد که در این زمینه نیز باید به جوانان اطلاعرسانی شود.
نیازی نیست ذکر کنم تفاوت قیمت کیلویی فروختن این نوع قرص ها با فروش بصورت تک برگی چقدر است.
خانم فریبا : من تاکید نمیکنم چرا چون بطور حتم دیگران هم این پست ها را
مطالعه میکنند و خوشبختانه نیم ساعت وقت بگذارند و در داروخانه ها تشریف داشته باشند معلوم میشود چه اماری صحیح است
روانگردانها در لابراتورهای داخلی کشور تولید میشود دیگر ریسک نمیکنند که از خارج کشور بیاورند عدم نظارت و کنترل داروئی در ایران موجبات راحتی کار این سو استفاده کنان را فراهم اورده است
از شما خواهش میکنم به بخش تخلفات داروئی و پزشکی ایران مراجعه کنید ببینید کدام خبر درست است.
حساب یک برگ و دو برگ است این معاملات که پرونده انها در مراجع قضائی
موجود است بصورت خریداری در واحد تن است یا پانصد هزار عدد به بالا
هر روز اخبار میرسد جراید انعکاس میدهند 500 هزار دویست هزار و سیصدهزار ...قرص روانگردان کشف و ضبط شد.
در مورد قضاوت دقت کنید:
نقل قول:
بقالی هم استامینوفن کدئین نوشته موجود است؟
استامينوفن جز داروهاي otcهست يعني بدون نسخه مي دن !
خودتان ببینید نقل قول من در مورد استامینوفن کدئینه است به جواب خودتون دقت کنید
واقعا به هم مربوط است؟!
واقعا تعجبم چرا به قضاوت زود متهم شدم !!!!!!!!!
به حال نظر شما برای من محترم هستش چون اونی که متهم هست من و شما و.. نیستیم اونهایی متهم هستند که این قرص ها را به جان جوانان انداختند ما فقط داریم بررسی میکنیم اثار انرا و مبارزه با آنها ...
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)