من به این روش میگم روش ترازوی اشپزخونه!!خیلی ساده است.وسایل لازم ترازو و خط کش است به طور مثال اگر بخواهید چگالی یک برگ A4را اندازه بگیریم، میتوانیم یک مقدار دلخواه از ورقه های کاغذ را روی هم بگذاریم (به اندازه دقت های اندازه گیری طول وجرم)مثلا 100 تا سپس جرم آن را با استفاده از ترازو اندازه می گیریم.سپس با خط کشی که در دست دارید طول و عرض و ارتفاع کاغذ ها را اندازه بگیرید و ضرب در هم کنید.سپس همانطور که در شیمی 1 فصل اول و خواص غیر عادی آب خواندید فرمول چگالی را به صورت مقابل بنویسید:d=m/v*1/100به این خاطر بر صد تقسیم کردیم چون جرم و حجم صد تا را اندازه گرفتیم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)