کنترل پروژه برای رصد صفر تا 100 یک پروژ] هست تهیه گانت یا زمان بندی اون ، میزان پیشرفت و عدم پیشرفت، دلایل ان ، مدیریت منابع انسانی در پروژه ها (یعنی شما تو یک سازمان کار می کنید واحد طرح و برنامه تعداد زیادی پروژه تعریف میشه شما بررسی می کنید مثلا فردی به نام حسین دو تا پروژه داره و این پروژه جدید هم می تونیم بده و در زمان خودش تحویل بده یعنی یک امکانسنجی بر اساس شناخت و تجربه شما)، تصمصم گیری در حقوق افراد و ............ کارشناس، مدیر ، معاون طرح و برنامه، کنترل پروژه، برنامه ریزی و مشاور در زمینه مدیریت میشین
کیفیت مبحث بسیار گسترده ای که یک قسمت تو ایران سیستم مدیریت کیفیت iso9001 هست که بر اساس استاندارد بیشتر سند سازی می کنند یاد بگیرین می تونید مشاوره بدین و ممیز بشین اگر سازمانی یا جایی واقعا به 50% استاندارد ایزو را رعایت کنند شرکت موفق و اینده داری هست.(بیخیال) ، استاندارد، پروژه بهبود، کنترل محصول یا کنترل کیفیت محصولات، شناسایی مشکلات در سیستم تولید برای بهبود محصول، مهندسی سیستم، شرکت در جایزه تعالی و بهره وری ایران و ارزیاب آن، به نظر من اگر فردی خلاق و کنجکاو باشه، فعال باشه می تونه در این بخش جایگاه مناسبی پیدا کنه به شرطی مطالعه داشته باشه و دانشش رو به روز کنه. نهایت مدیر ، معاون، کارشناس کیفیت یا کنترل کیفیت یا تضمین کیفیت. ممیز و ارزیاب ، مشاور و مدرس میشین و بستگی به خودتون داره که کدوم بشین.
البته تقریبا ممکن موارد بالا بشین چون من خودم با این دوحوزه بیشتر سروکار داشتم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)