واقعاً یه سوال برام پیش اومده ....
اینکه بیام هی بگیم این کپی بوده؟ این فلان بوده این بهمان بوده و ..... که چی؟ قصدمون چی هستش از گفتن این مطالب ؟!!! یعنی عقل اون همه کارشناس نرسیده اما ما تونستیم این ایرادارو بگیریم؟!
مثل قضیه میمون فضانورد که خود ما اومدیم گفتیم این میمون اون میمونی نیست که رفته فضا!!!!! خب که چی؟ واقعا که چی؟؟!!!
اگه کپی به این آسونی که شما میگین بود، خب چرا کشورای دیگه بیکار هستن و کلی پول میدن برا خرید هواپیمای جنگنده؟! اگه فرستادن موجود زنده به فضا و برگردوندن اون اینقدر راحته چرا کشورای دیگه اینکار رو نمی کنن؟!!!
کشورای دیگه آرزوشون هست که این کار رو کنن ولی نمیتونن! حالا ما با دستای خودمون میایم دستاوردهای خودمونو ندید می گیریم
هواپیما یه بار ساخته شد، هر چی هم به سمت جلو میریم و علم پیشرفت میکنه تغییرات تو بدنه و موتور و .... پیش میاد. این خیلی طبیعی هستش که هواپیما ها شبیه هم باشه! شما انتظار دارین ایران هواپیمای جنگنده مکعبی بسازه تا با بقیه فرق داشته باشه؟!!! نه واقعا باید چیکار کنه که با بقیه فرق داشته باشه!؟؟خداییش چه فرقی باید داشته باشه!!!!؟؟؟؟ نمیدونم اینجای دم هواپیما از فلان مدل هستش..... اینجای بال از فلان مدل هست..... کابین از فلان مدل هواپیما هستش و ........
تصویر زنده میمون داره پخش میشه بعد ما میام میگیم این میمون موقع سقوط مرده !!!!!
من واقعا با این طرز فکر مشکل دارم!!!! اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنید!![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)