ماهمه اینجا دنبال بالابردن همدیگه باید باشیم که ایشالا همگی موفق هم بشیم انشا الله.
بحث تحمل مردم ناآگاه دردوره زمانی گذراز جهالت به علم از بحث تحمل فشار گمراه کنندگان جداست.شما تا وقتی من سوادندارم تحمل میکنی وبه من درحد کفایت آموزش میدی وسوالات وتعجبات من بیسواد در روند سوادآموزی رو تحمل میکنی.این قابل قبول وقابل تحسین هست.اما یک زمانی من حاضر به پذیرش حقانیت مطالب موثق شما (که قصد دارید به من یادبدیدتا پیشرفت واقعی بکنم )نیستم و حتی مانع این گسترش معرفتی که شما میتونید به دیگران ارائه بدید هم میشم ومیرم جوسازی میکنم که شما دروغگو هستید و هیچ کس نباید به شما توجه بکنه.اینجا قضیه تحمل منتفی هست وکار به جدال حق وباطل میکشه.شما مجبور میشید برای اینکه بتونید معارفتون رو به همه برسونید واونهارو به سعادت برسونید حتی با من درگیر بشید وحتی کار به قتال هم بکشه.اینجا کار شما مورد رضایت الهی هم هست.حالا شاید امثال (بنده حقیر دورازخدا وشاید تحت تاثیر شیطان) از این فعالیت شما خوشم هم نیاد وحتی مقابله با حقانیت شمارو توجیه انسان پسندانه هم بکنم.
....
از حضرت محمد مصطفی(ص)الگویی بهتر برای انسان فرستاده نشده.در همه زمینه ها در همه زمانها برای همه انسانها
علاقه مندی ها (Bookmarks)