دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: با شوهر چشم چران چه باید کرد؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    دریافت تشکر: 4,799
    قدرت امتیاز دهی
    2457
    Array

پیش فرض پاسخ : با شوهر چشم چران چه باید کرد؟

مرد جماعتو جون بجونش کنی مرد ه !
    اون عاشق دید زدن این و اونه همونی که بهش میگن چشم چرونی !
    این موجود عجیب غریب از هر فرصتی برای درک زیبایی های خلقت ! استفاده میکنه ، دست خودش نیست کلا میونه نزدیکی با هنر و زیبایی داره !!
    واما چه باید کرد

هر 24 ساعت یه نوار مغزی کامل ازش بگیرین تا معلوم بشه داشته کیارو دید میزده !
    رو کله اش یه دستگاه تصویر یرداری مجهز کار بذارین ، توصیه میشود ظرفیتش یه 10 ترابایتی باشه !
    جفت چشاشو کور کنین تا هیچ احدو ناسی رو نبینه ! هر چی باشه شوهر کور بهتر از شوهر هیزه
    چشم بند ! بله یه چشم بند که کلیدش فقط دست خودتون باشه !
    گونی و کیسه فریزر مشکی وپاکت هم بد نیست فقط مراقب باشین جنسش ضخیم باشه چون ممکنه از اون زیر هم دید بزنه !
    هروقا باهم بودین و چشم چرونی کرد شما هم نامردی نکنین و حسابی یه نفرو دید بزنین بعدشم کلی ازاونی که دید زدین تعریف و تمجید کنین !

دست اخر اینکه اگر همه اینا جواب نداد باقابلمه محکم بزنین تو سرش و بگین اخه بدبخت من چیم از اونایی که دید میزنی کمتره ! خوشگلتر نیستم که هستم ! ناز تر نیستم که هستم ! بروووتو لیاقتت همون ادمای در پیته !

پ ن : طنز بود
    توحرف مفت میزنی و من مفتی حرف میزنم و هر 2 به این تفاهم خود می بالیم !

2. 4 کاربر از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع