دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: با شوهر چشم چران چه باید کرد؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31284
    Array

پیش فرض پاسخ : با شوهر چشم چران چه باید کرد؟

اینا همشون برمیگرده به اصولی که خدا برای راهتی ما قرار داده اما متأسفانه ما رعایت نمیکنیم و میگیم جوان باید جوونی کنه یا میگن بعده ازدواج درست میشم ما یه دوست داشتیم که چشم چران بود بعده ازدواج میگف نه تنها درست نشدم بلکه بدتر هم شدم چون اون چیزایی را که نمیدونستم بعده ازدواج دونستم و کنترل کردن خیلی سخته. ازدواج نه تنها چشم چرانی را درست نمیکنه بلکه وضعشون بذتر میشه چاره ی کار اینه که در دوران مجردی باید چشم را نگه داشت این حرفی است که خالق ما میگه.در دوران دانشجویی تو نمازخانه ی ترمینال بودم یه راننده با شیوه ی خاصی از امام حسین(ع)میگف منم باخودم فکر کردم که راننده ها چقد باحال هستن اومدم کنار اتوبوس دیدم همون راننده با چند نفر از دوستام حرف بحث میکنن یکی از دوستام تا منو دید به راننده گف این بهتر جواب میده . دیدم راننده با چشاش یه دختری رو بدجور دید میزنه. گفتم اگه به ناموس مردم نگاه کنی نمیتونی به خانمت که ازت انتظار محبت داره محبت کنی و به نیازاش برسی بهم گف خانمم آرایش (مثه اون دختر)کنه بهش میرسم. گفتم اگه به ناموس خودت نگاه کنن خوشت میاد گف اگه دختر من اینجور آرایش کنه نگاش کنن.و خلاصه ادامه داشت...حرفم اینه که آیا چنین آدمی میتونه به خانواده برسه؟ خانمها هم مقصرن آیا همسر کسی که زیباییهاش رو به نمایش عموم میذاره غیر از چشم چران نصیبش میشه؟ قرآن میگه نه. پس باید به اصلاح خود در دوران مجردی پرداخت.نباید رویا پردازی کرد. خالق ما مارو بهتر میشناسه برا همین قوانینی گذاشته تا با رعایت آنها نهایت لذت وآزادی را در زندگی داشته باشیم در غیر این صورت آزادی هایمان خیلی محدود خواهد بود.

2. 7 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع