همکار تالار نرم افزار
خوب اینا چه کاریه قشنگ من بت علاقه دارم اینجوری بااین حرکات ابروش میره که.بدم تواین دوره زمونه هم پسرهم دختربهم علاقه مند میشن چه فرقی فوکوله؟
- - - به روز رسانی شده - - -
خوب اینا چه کاریه قشنگ من بت علاقه دارم اینجوری بااین حرکات ابروش میره که.بدم تواین دوره زمونه هم پسرهم دختربهم علاقه مند میشن چه فرقی فوکوله؟
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
کاربر جدید
لبخند بزن بدون انتظار پاسخ از دنیا و بدان که روزی آنقدر شرمنده میشود که به جای پاسخ به لبخندهایت با تمام سازهایت میرقصد.
باعث شدید دوباره کنجکاو شم برگردم ببینم گزینه ی آخر چیه!!!
راستش اگه همچین موردی واسم پیش بیاد....
اممممممم......
مسلما اولش حسودیم میشه ولییییییییییییییییی احتمالا بعدش از فرد موردنظر دل سرد مشم و سعی میکنم فراموشش کنم!!!!!
همچین فردی رو زیاد دوست نخواهم داشت!!!!نمیدونم چرا!!!!
چون کسیکه بخواد بی خود و بی جهت حرص منو دربیاره خییییلی بدجنسه و منم ازش میبرم و ناامید میشم![]()
یار همراه
اون گزینه آخر نگفت بی خود و بی جهت اون فرد همچین کاری میکنه.وقتی ندونه شما بهش علاقه دارید و رفتاری هم بروز ندید خب شما رو هم مثل بقیه خانم های دوروبرش میبینه و ممکنه گاهی با بقیه هم بگو بخند کنه.
باعث شدید دوباره کنجکاو شم برگردم ببینم گزینه ی آخر چیه!!!
راستش اگه همچین موردی واسم پیش بیاد....
اممممممم......
مسلما اولش حسودیم میشه ولییییییییییییییییی احتمالا بعدش از فرد موردنظر دل سرد مشم و سعی میکنم فراموشش کنم!!!!!
همچین فردی رو زیاد دوست نخواهم داشت!!!!نمیدونم چرا!!!!
چون کسیکه بخواد بی خود و بی جهت حرص منو دربیاره خییییلی بدجنسه و منم ازش میبرم و ناامید میشم![]()
اینجوری که اون فرد هیچوقت نمیفهمه بهش علاقه دارید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)