دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 42

موضوع: پیش نمایش،اخبار و حواشی دربی 76 فقط در این تاپیک

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    خسته
    ارسال تشکر
    4,545
    دریافت تشکر: 11,806
    قدرت امتیاز دهی
    83291
    Array

پیش فرض پاسخ : پیش نمایش،اخبار و حواشی دربی 76 فقط در این تاپیک

نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg00 نمایش پست ها
    من سردرنمیارم ازفوتبال اما خداکنه پیروزی ببره
    پرسپلیس سرور استقلال
    چو کوروش از اهورا یاد می کرد زمین از عدل او بیداد می کرد
    ترفند امروز......... سایر موضوعات دیجیتالی.......... کلاس فتوشاپ

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    خسته
    ارسال تشکر
    4,545
    قدرت امتیاز دهی
    83291
    Array

نبود 6 تا
    پرسپلیسی ها دانلوددددددد
    کلیپ 6 تایی هاش
    فایل های پیوست شده

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    روانشناسی عمومی
    ارسال تشکر
    31,663
    دریافت تشکر: 11,131
    قدرت امتیاز دهی
    29291
    Array
    zoh_reh's: جدید88

از فوتبال اطلاعاتی ندارم برا همین سر در نمیارم،انشاله هرچی خیره پیش بیاد.

4. کاربرانی که از پست مفید zoh_reh سپاس کرده اند.

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک - طراحی جامدات
    ارسال تشکر
    3,247
    دریافت تشکر: 14,584
    قدرت امتیاز دهی
    29857
    Array

آشوبم آرامشم تویی
    به هر ترانه ای سر می کشم تویی
    بیا که بی تو من غم دو صد خزانم

6. کاربرانی که از پست مفید م.محسن سپاس کرده اند.

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک - طراحی جامدات
    ارسال تشکر
    3,247
    قدرت امتیاز دهی
    29857
    Array

آشوبم آرامشم تویی

8. کاربرانی که از پست مفید م.محسن سپاس کرده اند.

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    خسته
    ارسال تشکر
    4,545
    قدرت امتیاز دهی
    83291
    Array

تذکر متخصصان ارتوپدی به کریمی: اگر بازی کنی کارت به جراحی می‌کشد

برخی از متخصصان ارتوپدی به علی کریمی تذکر دادند اگر بخواهد در دربی 76 با همین شرایط بازی کند کارش به جراحی و شاید اتفاقات بدتر بکشد.
    علی کریمی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل کشیدگی شدید دربی 76 را از دست داد. اما این بازیکن با توجه به شرایط پرسپولیس در یکی دو روز گذشته با برخی از متخصصان ارتوپدی به گفت‌وگو پرداخت که اگر شرایط خاص برای او به وجود آید در دربی به میدان برود. اما این متخصصان به کریمی تذکر دادند در صورتیکه بخواهد در دربی 76 به میدان برود و سلامتی خود را به خطر بیاندازد امکان دارد پای او حتی به جراحی کشیده شود.
    اگر مصدومیتش شدت پیدا کند دوری او از میادین خیلی بیشتر خواهد شد.
    علی کریمی به دلیل تکل در دیدار مقابل صبا بر روی پای میلاد نوری دچار کشیدگی شدید در ناحیه زانو شد و به همین دلیل دربی 76 را از دست داده‌ است.

- - - به روز رسانی شده - - -

شیرینی: تکلیف نهایی کریمی فردا مشخص می شود/ جواب قلعه نوعی را نمی دهم

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تکلیف علی کریمی برای دربی فردا مشخص می شود.
    سعید شیرینی سرپرست پرسپولیس اظهار داشت: تکلیف علی کریمی برای حضور در دربی روز سه شنبه مشخص می شود هنوز امید هست و ممکن است کریمی به دربی برسد.

وی افزود: قلعه نوعی اعلام کرده که جواب آدم هایی که عقبه ندارند را نمی دهم من فقط این مسئله را شنیده ام و خودم حرف هایش را نخوانده ام به همین دلیل فعلاً‌ جوابی نمی دهم و وقتی متن صحبت هایش را خواندم جوابش را می دهم.

وی تصریح کرد: در آستانه دربی خدا را شکر شرایط تیم ما خوب است و بچه ها تلاش می کنند تا عملکرد خوبی در این بازی داشته باشند استقلال تیم خوبی است و در حال حاضر صدرنشین هستند، بازی سختی داریم و باید خیلی تلاش کنیم تا در این دیدار موفق شویم.

سرپرست پرسپولیس اظهار داشت: دربی جو بسیار خوبی دارد و انشااله یک بازی لذت بخش شود و مردم از دیدن آن لذت ببرند، هر 2 تیم برای پیروزی می آیند و امیدوارم ما 3 امتیاز این بازی را کسب کنیم.

شیرینی در پایان گفت: هواداران باید خیلی صبور و با اخلاق باشند و 90 دقیقه تیم را تشویق کنند تا یک بازی خوب انجام شود، من برای استقلال کری نمی خوانم چون کری نداریم استقلال هم تیم خیلی خوبی است و صدرنشین است و امیدوارم بازی خوبی انجام دهیم تا نتیجه بگیریم.

حاتمی: با ۲۰ سال سن مقابل پرسپولیس بازی کردم

فرزاد حاتمی در حاشیه تمرین استقلال در جمع خبرنگاران گفت: دربی قابل پیش بینی نیست و امیدوارم بازی تماشاگر پسند از کار دربیاید و سه امتیاز را استقلال بگیرد.

وی در مورد اینکه می‌تواند در دربی گلزنی کند، گفت: هدف‌مان پیروزی و کسب سه امتیاز است اما تلاش می‌کنم در دربی هم گلزنی کنم. هیچ استرس و هیجانی ندارم. من زمانی که ۲۰ ساله بودم با تیم راه آهن مقابل ۹۷ هزار تماشاگر برابر پرسپولیس بازی کردم. تمام سعی و تلاشمان را می‌کنیم که در این بازی برنده از میدان خارج شویم.

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    خسته
    ارسال تشکر
    4,545
    قدرت امتیاز دهی
    83291
    Array

ویژه نامه دربی ۷۶ / یک داستان: من عاشق دربی ام…

نمی دانم چرا، ولی تپش قلب من در هنگام دربی با تمام بازی ها فرق می کند. یکی نیست، به این قلب بگوید: خب، این هم یک بازی است. با بازی های دیگر چه فرقی دارد؟
    ولی، قلب من که این چیز ها را نمی فهمد. می تپد و می تپد.

پاها و دست هایم در هنگام بازی سرد و سست می شوند. حتی زمانی که تیم من در بهترین روز هایش به سر ببرد و حریف، حال و روز چندان خوشی نداشته باشد.
    این تنها من نیستم که استرس دارم، بلکه همه ی هواداران، مربیان و بازیکنان نیز استرس زیادی را برای این بازی تجربه می کنند. بازیکنان هر چقدر هم بگویند، دربی برایشان مانند بازی های دیگر است ولی خودشان خوب می دانند که حرفی که می زنند از ته دلشان برنمی خیزد. اگر دربی برای آن ها مهم نبود، از هفته ها قبل برای کارت های زرد خود، برنامه ریزی نمی کردند.
    از روز ها قبل، روزنامه ها و سایت های اینترنتی را دو چندان دنبال می کنم. هر چند که این کار بر اضطراب من می افزاید، ولی چه کنم؟ این اضطراب، چه قدر لذت بخش است!
    سرشار از استرس هستم ولی در تقابل با طرفداران تیم حریف به گونه ای نشان می دهم که گویی از برد تیم خود مطمئن هستم. آنان نیز مثل من رفتار می کنند ولی، هم من و هم آنان خبر از دل هم دیگر داریم.
    پیامک هایم، برای برد احتمالی تیم محبوبم آماده است. تلفن همراهم نیز در دسترس است تا اگر آن چه که از وقوعش ناراحت می شوم، رخ دهد بلافاصله آن را خاموش کنم تا از حملات پیامکی طرفداران تیم حریف در امان باشم.
    اگر تیمم ببرد که نور علی نور است و فردای آن روز حسابی از خجالت همکاران یا هم کلاسی های طرفدار تیم حریف در می آیم ولی اگر تیم من ببازد، ترجیح می دهم فردا را در خانه استراحت کنم تا جو کمی فروکش کند.
    بازی که شروع می شود، آن را با دقت یک آنالیزور، موشکافانه دنبال می کنم. تک به تک صحنه های بازی را به خاطر می سپارم که اگر خدای ناکرده تیمم باخت به اندازه ی کافی برای طرفداران تیم حریف، بهانه داشته باشم.هر چند، که خودم این بهانه تراشی ها را قبول ندارم ولی شاید التیامی کوچک بر زخمی بزرگ باشد.

خسته شدم از دست این همه استرس!
    اصلا، به من چه ربطی دارد؟
    یه عده بازیکن بازی می کنند و پولش را می گیرند. آیا ارزش دارد، من این همه مضطرب باشم؟
    می خواهم، دربی را کاملا فراموش کنم. بهتر است به پارک بروم و هوایی بخورم. کفش هایم را به پا می کنم و بیرون می روم.
    در کوچه ی ما بچه ها فوتبال بازی می کنند. یکی روی خودش، لقب کریمی گذاشته. دیگری هم به تقلید از فرزاد حاتمی، طول کوچه را هواپیماوارانه طی می کند. نمی گذراند، آدم یک لحظه به فکر دربی نباشد!
    سوار تاکسی می شوم تا به پارکی که دوست دارم، بروم. نه!
    در تاکسی هم، بحث این است که مهاجمان اصلی پرسپولیس در بازی دربی چه کسانی هستند.
    خلاصه به پارک می رسم. چه روز زیبایی!
    قدم زنان، زیر سایه ی درختان به پیش می روم که ناگهان بنری توجه من را جلب می کند:
    “توجه! توجه! استقلالی ها و پرسپولیسی های عزیز، دربی روز جمعه از طریق تلویزیون بزرگ پارک پخش خواهد شد”
    چرا این گونه است؟
    هر جا می روم، خبر از دربی است.
    انگار نمی شود از دست دربی فرار کرد. بهتر است، من همان گونه که بودم از استرس دربی لذت ببرم. چون من چه بخواهم چه نخواهم، عاشق دربی ام…

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    ارسال تشکر
    2,132
    دریافت تشکر: 979
    قدرت امتیاز دهی
    1808
    Array

استقلال

12. کاربرانی که از پست مفید pegah*_ سپاس کرده اند.

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک - طراحی جامدات
    ارسال تشکر
    3,247
    قدرت امتیاز دهی
    29857
    Array

آشوبم آرامشم تویی

14. کاربرانی که از پست مفید م.محسن سپاس کرده اند.

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    خسته
    ارسال تشکر
    4,545
    قدرت امتیاز دهی
    83291
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط pegah*_ نمایش پست ها
    استقلال

حقیقی: این بار هم بهمن، ماه خوش‌شانسی پرسپولیس خواهد بود / به شکست استقلال خوشبینم

رضا حقیقی خوشبین است که پرسپولیس در داربی 76 استقلال را ببرد.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس درباره آخرین شرایط سرخپوشان پیش از داربی 76، آرزوی خود برای پیروزی در نخستین داربی‌اش و آینده پرسپولیس در لیگ و جام حذفی صحبت کرد.

* از بازی پرسپولیس با داماش شروع کنیم. بر خلاف بازی‌های قبلی آن‌چنان قدرتمند نبودید و به سختی داماش را شکست دادید.

بر خلاف اینکه برخی می‌گفتند بازی خوبی نبود اما به نظر من منطقی بازی کردیم. به هر حال برد پیش از داربی در روحیه تیم تاثیر مثبتی می‌گذارد و خدا را شکر این اتفاق افتاد. درست است که نباید توقع داشته باشیم در هر بازی 4 یا 6 گل بزنیم اما تیم ما خیلی محتاط بازی کرد. فکر می‌کنم این موضوع به خاطر این بود که ما 5 – 6 بازیکن دو کارته داشتیم و مجبور بودیم محتاطانه بازی کنیم.

* البته خودت هم کمی محتاط بازی کردی.

بله این موضوع در روند بازی خود من تاثیر هم گذاشت. در نیمه دوم اصلا روی پای کسی نمی‌رفتم چرا که ممکن بود خطا کنم. خیلی دوست داشتم که در برابر استقلال اولین داربی خود را انجام دهم. با این حال تیم ما تا حدی نتیجه‌گرا بازی کرد و این موضوع در بازیکنان ما دیده شد که فشار صددرصد نیاوردیم. هرچند گل‌محمدی از ما خواسته بود که در این بازی صددرصد توان‌مان را بگذاریم و بی‌احتیاط بازی کنیم.

* ممکن است در داربی هم محتاط بازی کنید؟

می‌توانیم در داربی هم خوب بازی کنیم و هم ببریم. من خودم راضی‌ام که تیم‌مان بد بازی کند ولی ببرد. شرایط استقلال هم الان خیلی خوب است. آن‌ها صدر جدول هستند و ثبات خوبی داشته‌اند. با این حال ما هم در 6 بازی قبل چهار برد و دو مساوی گرفته‌ایم و تیم‌مان شکل واقعی خودش را گرفته است. فکر می‌کنم هر دو تیم در بهترین شرایط به هم رسیده‌اند. بنابراین اصلا این بازی قابل پیش‌بینی نخواهد بود.

* می‌گویند استقلال داربی‌بازهای بیشتری نسبت به پرسپولیس دارد. احتمالا آنها روی مجیدی هم حساب ویژه ای باز می‌کنند.

به قول مهدوی‌کیا مجیدی برای خود استقلالی‌ها مهم است. ما هم بازیکنان بزرگی داریم و به اعتقاد من بهترین مهره‌های ایران را داریم. شما در نظر بگیرید در ترکیب 11 نفره ما حداقل 9 نفر ملی‌پوش هستند. به نظر من بازی خیلی زیبایی خواهد شد.

* شرایط خودت را چطور می‌بینی؟ می‌توانی معادله میانه میدان را به سود پرسپولیس رقم بزنی؟

قصدم این نیست که بخواهم خودم را نشان دهم بلکه می‌خواهم برای پرسپولیس تلاش کنم و امیدوارم در اولین داربی فوتبالم با پیروزی از زمین خارج شوم. در این بازی هافبک‌ها تعیین کننده خواهند بود. ما خط هافبک قدرتمندی داریم. نقطه قوت پرسپولیس هافبک‌های این تیم است. بدون شک هر تیمی که هافبک‌هایش بهتر عمل کنند، بازی را می‌برد.

* یک سوال خرافاتی! آمار نشان داده پرسپولیس در ماه بهمن نتایج بهتری در داربی‌ها گرفته است. این بار هم اینطور می‌شود؟

ان‌شاءالله این بار هم بهمن، ماه خوش‌شانسی پرسپولیس خواهد بود و داربی را می‌بریم. خود من در بهمن به دنیا آمده‌ام و 5 روز بعد از داربی تولدم است. همیشه در روزهای اطراف تولدم بازی‌ها را برده‌ام. ولی جدا از این حرف‌ها، من خیلی خوشبینم که این بازی را ببریم.

* تجربه بیشتر قلعه‌نویی در داربی‌ها کفه ترازوی نیمکت ها را به سمت استقلال سنگین نمی‌کند؟

این طور نیست. شما در یک بازی می‌بینید که یک تیم 7 – 8 موقعیت گل دارد اما برنده نمی‌شود و تیم حریف با تک فرصتی که داشته سه امتیاز را می‌گیرد. بعد می‌گویند که مربی آن تیم ضعیف بوده است. نباید این طور فکر کرد. به نظر من گل‌محمدی در 6 بازی اخیر نشان داده که چه مربی خوبی است. جمعه همه چیز مشخص می‌شود.

* خودت برای این بازی استرس نداری؟

اگر بگویم برای این داربی فشار و استرس رویم نیست دروغ گفته‌ام، اما من هم بازیکن بی‌تجربه‌ای نیستم. 7 سال است که در لیگ برتر هستم. مقابل استقلال و پرسپولیس به عنوان کاپیتان بازی کرده‌ام و این طور نیست که به خاطر حضور 100 هزار تماشاگر ترس داشته باشم. اما داربی همیشه برای بزرگان دو تیم هم شرایط خاص‌تری داشته است.

* پرسپولیس تا پایان فصل فقط سه بار از آزادی خارج می‌شود. این فرصت چقدر به شما کمک می‌کند؟

گل‌محمدی قبل از بازی با داماش به ما گفت هنوز از قهرمانی در لیگ برتر ناامید نیست. وقتی که سرمربی تیم چنین حرفی می‌زند بقیه بازیکنان تیم هم باید حساب کار دست‌شان بیاید که وضعیت چگونه است. اگر ما بازی عقب‌افتاده‌مان با گهر را ببریم به رتبه ششم جدول می‌رسیم و اگر استقلال را هم ببریم، فاصله‌مان با صدر 6 امتیاز می‌شود. بعد از آن 13 – 14 بازی به پایان فصل مانده و قهرمانی خیلی دور از دسترس نخواهد بود. البته جام حذفی برای ما در اولویت قرار دارد. باید با قهرمانی در این جام دل هواداران را به دست بیاوریم.

هدایت ممبینی: فکر می کنم قهرمانی داور دربی 76 است

کارشناس داوری فوتبال کشور گفت چهار گزینه برای قضاوت دربی 76 پایتخت تعیین شده که از بین آنها به احتمال زیاد محسن قهرمانی داور دربی خواهد بود.

هدایت اله ممبینی دوشنبه شب در گفتگو با برنامه نود افزود: کمیته داوران چهار گزینه ترکی ، فغانی ، مظفری زاده و قهرمانی را برای قضاوت دربی تعیین کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سه داور قبلی روز قبل از مسابقه در مالزی حضور دارند و پرواز آنها به گونه است که فرصت کافی برای استراحت ندارند به احتمال قوی از نظر من داور دربی محسن قهرمانی است.

با توجه به قضاوت های این فصل و چیزی که از کمیته داوران می دانیم این چهار گزینه شانس برای قضاوت دربی دارند و آقای قهرمانی هم در این فصل قضاوت های خوبی داشته است.

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)