دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نکونام:رحمتی درباره خداحافظی‌اش با من صحبتی نکرد

همكار تالار اخبار
    رشته تحصیلی
    مهندسي مديريت پروژه
    ارسال تشکر
    4,842
    دریافت تشکر: 3,026
    قدرت امتیاز دهی
    3472
    Array

پیش فرض نکونام:رحمتی درباره خداحافظی‌اش با من صحبتی نکرد

نکونام: با اوساسونا به توافق کامل رسیده بودم/ رحمتی درباره خداحافظی‌اش با من صحبتی نکرد

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران از توافقش با اوساسونا برای بازی در این تیم گفت: "در حالی که قرار بود، دوباره به اوساسونا برگردم، نظر مدیرعاملش عوض شد."

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جواد نکونام در حاشیه جلسه هماهنگی سازمان لیگ فوتبال و سرمربی تیم ملی در جمع خبرنگاران درباره خداحافظی سیدمهدی رحمتی از تیم ملی فوتبال و صحبت‌هایی که درباره اختلاف او با دروازه‌بان تیم ملی مطرح می‌شود، توضیح داد: درباره خودم می‌توانم صحبت کنم. شما هم به این بحث‌ها توجه نکنید. مگر می‌شود، دو نفر با هم مشکل نداشته باشند؟ با این همه الان با هم رفیقیم و حرف می‌زنیم. سن‌مان هم طوری نیست که بخواهیم حاشیه‌ها را پخش کنیم. ما زبان داریم و همه چیز با صحبت حل می‌شود. الان هم حل شده است.

وی ادامه داد: در مورد کاپیتانی هم می‌گفتند که نکونام به دنبال بازوبند است اما الان همه چیز روشن شده. من و رحمتی نه قهر هستیم و نه دعوا داریم. به عنوان بازیکن حرفه‌ای این حرف‌ها را می‌زنم. درباره خداحافظی رحمتی هم او چیزی به من نگفته و قطعا زمانی که تیم ملی به او نیاز داشته باشد، بازی می‌کند، همان طور که وحید هاشمیان با یک "همت ملی" به تیم ملی آمد.

بازیکن سابق اوساسونا همچنین درباره مذاکراتی که با این باشگاه داشته، عنوان کرد: صحبت‌هایی را با مدیرعامل اوساسونا داشته‌ و حتی به توافق کامل رسیده‌ بودم اما نمی‌دانم چرا به یکباره مدیرعامل اوساسونا گفت، نکونام را نمی‌گیریم و این انتقال منتفی است.

بازیکن استقلال تهران همچنین درباره داربی این هفته‌ بیان کرد: داربی هم دیدار سختی است. امیدوارم بازی خوبی باشد و برای هیچ کس اتفاقی نیفتد.

نکونام همچنین درباره غیبت علی کریمی در بازی روز جمعه به دلیل مصدومیت گفت: آرزوی سلامتی برای کریمی دارم،‌ چون سلامتی‌اش از هر چیزی مهم‌تر است و یک بازی مهم نیست. امیدوارم هر چه زودتر خوب شود و در ادامه بازی‌های نیم فصل برای پرسپولیس به میدان برود.

منبع
    دلی که در دو جهان جز تو هیچ یارش نیست
    گرش تو یار نباشی جهان به کارش نیست

2. 2 کاربر از پست مفید ✿elnaz✿ سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)