تو دیوانه بودن بوش که بحثی نیست هه هه..... ولی جدای شوخی اگه اطلاع ندارین برین کمی تو نت بگردین و ببینید که جنگ های امریکا توی افغانستان و عراق خیلی خیلی کم توی بحران اقتصادی امریکا نقش داشت.... اتفاقا به نظر من که یکی از مسائلی که باعث شده امریکا از این دو کشور بعد این همه سال نره همین مسائل اقتصادی هست و اینکه چطور و چقدر دارن سود میبرن با ماندن تو این کشورها......و همچنین استراتژی بازدارندگی ایران به ۴ تا مین ختم نمیشه عزیز... یکی از همین استراتژی ها حمایت از حزب الله و حماس و دولت سوریه و چندین چیز دیگه هست....برای همینه که امریکا الان به شدت داره روی سوریه کار میکنه تا دولتش رو نابود کنه......راستی اونقدر ها هم که دارن همه جار میزنن بحران اقتصادی همه رو خفه نمیکنه تو کشورهای خارجی.... من اونقدر متعصب نیستم که بگم هرچی اخبار ایران میگه وحی مطلقه... و صد البته اینرو هم میگم که اخبار خارجی صد در صد همش واقعیت نداره..... هر کشوری به نفع خودش خبر پخش میکنه... مشکلاتی توی دولت های خارجی هست... ولی نه تا حدی که کمر نتونن راست کنن....... حالا این بحث بستن تنگه ی هرمز میتونه تاثیر زیادی روی اقتصاد با مشکل بر خورده ی غرب داشته باشه... برای همین بحث باز موندن این تنگه نه تنها برای امریکا بلکه برای بیشتر کشورهای پیشرفته ی جهان مهمه....... راستی با موبایل دارم پست میدم.... نمیدونم سایته یا موبایل من که کامل فاصله ها رو حذف میکنه.... شرمنده اگه سخته خوندن پست هام... هه هه

علاقه مندی ها (Bookmarks)