خوشکل که معلومه.طرح مفهومی باشه و خوکشل نباشه؟آره کاملا درسته خودشه میبینی چه چیزی خوکشلی محمد جان ولی من میگم مصرف سوخت دروغه کوروت ها مصرف سوختشون بالاست شهرتشونم به همینه عزیزماونم جنرال موتورز؟
ولی میلاد جان من به این اعتقاد ندارم که مصرفشون بالاست.یعنی اصلا شهرتشون به مصرف بالاشون نیست.این چیزیه که بین مردم ایران باب افتاده که ماشین آمریکایی مصرفش بالاست.اتفاقا ماشین های آمریکایی خیلی هم کم مصرف هستن.حالا دارم یه مقاله خوب آماده میکنم که قدرت صنعت خودروسازی آمریکا رو به خوبی نشون میده.
خلاصش اینه که به خاطر حجم بالای انجین هاشون همه میگن که ماشین آمریکایی پر مصرفه.اما انجین با حجم بالا یکی از استراتژی های خودروسازیه آمریکاست.
یعنی اونا میان یه انجین با حجم مثلا 6 لیتر میسازند و حالا ازین 6 لیتر هم قدرت های متفاوتی میگیرن.از 200 اسب تا 750 اسب.و به همین خاطر که ممکنه بگن اصلا بدرد نمیخوره 6 لیتر و 200 اسب؟ولی حقیقت امر اینه که اون 6 لیتری 200 اسبی هم اندازه ی 200 اسب مصرف سوخت داره.و اون 6 لیتری 750 اسبی اندازه ی 750 اسب مصرف داره.
به عنوان مثال شورلت کاپریس 1990 معروف به کاپریس تخم مرغی با موتوری به حجم نزدیک بهه 4.5 لیتر مصرف شهرش 11.5 و مصرف جاده 8 لیتر در 100 کیلومتر داره.چرا چون این موتور رو محدود کردن به 170 اسب بخار و 350nm گشتاور.در حالی که در مدل های دیگه از همین موتور 400 اسب قدرت هم گرفتن.
حالا چند تا کاربرد داره اینجوری موتور طراحی کردن:یکی اینکه حجم بیشتر خودروهای آمریکایی باعث شده گشتاور بالایی نسبت به خودروهای دیگه داشته باشن و این یعنی شتاب ثانویه عالی و راحت تر رسیدن با تاپ اسپید.
کاهش اصطحلاک .عمر بیتشر قطعات.
و یه ویژگی خوب دیگه اینکه این گشتاور عظیم در دور های پایین قابل دسترسیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)