
نوشته اصلی توسط
طلیعه طلا
سلام
ممنونم از دعوت
خوردن ماهی و روغن اون به شدت برای کاهش آلودگی مضره ...
چون ماهی ها جیوه هاو آلودگی های فلزی موجود در آب رو به خودشون جذب می کنن و شاید یه همین خاطر باشه که امام جعفر صادق فرمودند خوردن ماهی زیاد بدن رو پیر و فرسوده می کنه ...
مضاف اینکه ما مسلمونا ماهی های فلس دار استفاده می کنیم و سایر موارد رو حلال نمیدونیم ... حالا از کجا معلوم این روغن ماهی تولید غیر داخلی برای خوردن مناسب باشه ؟
سلام دوست عزیزم
موقع تهیه این روغن ماهی که بصورت کپسول هم هست باید درخواست کنید و خودتون هم بعدش توجه کنید که بهتون کپسول فاقد فلزات سنگین ( همون جیوه و سرب و کادمیوم ) بدن( بدهند)، یا به اصطلاح میگن بدون جیوه
چربیهای غیر اشباع به روغن حالت مایع میدن و مصرفشون خطر بیماری قلبی عروقی رو بدنبال نداره ...و حتی میتونه واسه قلب و عروق مفید هم باشه.... بر خلاف چربیهای اشباع
امگا3 و امگا6 دو اسید چرب غیر اشباع مهم هستن که چون بدن ما توانایی سنتزش رو نداره بصورت رژیم غذایی باید دریافت کرد
مثلا کسایی که سابقه ی بیماری قلبی عروقی ندارن هفته ای دوبار خوردن ماهی رو بهشون توصیه میکنن
کسانی که سابقه ی این بیماری رو دارن علاوه بر این هفته ای دوبار ماهی، روزانه 1 گرم روغن ماهی توصیه میشه
و کسایی که کلسترول دارن علاوه بر هفته ای دو بار ماهی ، روزانه 2 تا 4 گرم روغن ماهی باید مصرف کنن و ....
و همچنین ممکنه یکسری از افراد به ماهی حساسیت داشته باشن و یا حالا به هر دلیلی نتونن مصرف کنن ، اینها هم باید با مشورت پزشک در صورت نیاز از مکمل استفاده کنن
البته چون این مکمل ممکنه با داروهای دیگه تداخل اثر داشته باشه
مثل کسانی که از داروی ضد لخته ی خون مث کومادین یا آسپرین استفاده میکنن و کسانی که دجار اختلالات خونی و خونریزی هستن باید با نظر پزشک مصرف کنن
دوستان یسری مکمل هم هست که بجای روغن ماهی از روغن کبد ماهی استفاده میکنن و بخاطر داشتن مقادیر بالای ویتامین A و D ، در صورت مناسب نبودن دوز مصرفی میتونن مسمومیت زا باشن...
پس حتما باید با مشورت پزشک مصرف شه
در خصوص حلال و حرام هم خب خود ماهی که مصرف نمیشه ، ماده مثلا همین اسید چرب ازش گرفته میشه که این اسید خب از بقیه هم گرفته میشه
پس اگر اون نوع خاص از ماهی ها حرام هستن ، به دلیل وجود این اسید چرب نیست... حتما بخاطر وجود ماده ای دیگه هست.. و چون این ا.چ گرفته و مصرف میشه به نظرم مشکلی نیست... البته در این زمینه خب کارشناسش باید نظر بدن....من اون چیزی که به ذهنم اومد رو گفتم
ماهی هایی هم که ازشون گرفته میشه اینها هستن:
آزاد،ساردين،شاه ماهي،خال مخالي ، قزل آلا
ولی خب هر چه کمتر استفاده کنیم بهتر ... ماهی های بیشتری جون سالم بدر میبرن...
علاقه مندی ها (Bookmarks)