اگر می بینید خیلی دوست داره چاره ای ندارید بدید اما کاهو باید خیلی کوچولو باشه مثلا دوبند انگشت وخیار هم یک حلقه کافیه بعد از دادن کاهو و خیار هم حتما باید در اختیارش شن یا مقدار کمی زغال قرار بدید این دوتا موجب می شن که دیگه پرندتون دل درد نگیره و حالش بد نشه اما این رو بدنید که فقط می تونید سه الی چهار رو خیار به پرندتون بدید و این هم یک روز در میان بدید خیلی بهتره
قطر های ویتامین مارک های مختلفی دارن مثلا : p_vitamine _vitalin که توی بازار هم هست و می تونید از دامپزشکی ها یا پرنده فروش ها تهیه کنید . من بهتون پیشنهاد می کنم که قطره ویتالین بگیرید همون ی رو بالا اسمش رو نوشتم چون من برای پرندم استفاده کردم و خیلی هم خوبه اما اکثر مارک هارو پرنده ها نمی خورن
قیمت قطره های ویتامین هم خیلی خوبه البته یادتون باشه گرون بودن قطره های ویتامین نشون دهنده خوب بودنشون نیست اینو به خاطر این میگم چون خودم فکر می کردم قطره هرچی گرون تر باشه بهتره اما دیدم که اصلا ربطی به قیمت نداره
ویتالین هم قیمتش مناسبه هم اثرش
البته قطره دونوع وجود داره یکی اونی که باید به پرنده خورانده شود (توسط سرنگ ) که برای شرایط حاده
و نوع دیگش اینه که می ریزد توی آب پرنده و این روش برای پرنده هایی که مشکلی هم ندارن استفاده میشه
راستی شما حتما به کسی که می ازش می خواید بخرید بگید که می خواید بریزید توی آب پرنده
و اما طریقه مصرف :
اگر ظرف آب استوانه ای باشد 2 قطره از محلول رو توی ظرف آب سر پر می ریزیم و خوب هم می زنیم
ظرف آب عمیق : در این ظرف آب فقط باید یک قطره ویتامین بریزید
هر 24 ساعت یک بار هم آب ویتامینه رو باید عوض کنید
بله خیلی پیش میاد که پرنده از جفتی که شما براش انتخاب کردید راضی نباشه و دوستش نداشته باشه !
اصلا سمت جفتشون نمی رن و گاهی با هم دیگه می جنگن و جفتشون رو نوازش نمی کنن و اصلا کاهی انگار نمی بینش و از یک ظرف غذا نمی خورن یا یکی از مرغ عشق ها به دیگری اجازه غذا خوردن از ظرف غذای او را نمی دهد و او را می زند
اگر سوالی بود در خدمتم !
علاقه مندی ها (Bookmarks)