همه ي خانوماي سايت مهربونننننننننننننننننننن ننننننننننننننننن
والبته آقايووووووووووووووووووووو ووووووون ولي.....................بي خيال نگم بهتره دعوا مي شه
![]()
همه ي خانوماي سايت مهربونننننننننننننننننننن ننننننننننننننننن
والبته آقايووووووووووووووووووووو ووووووون ولي.....................بي خيال نگم بهتره دعوا مي شه
![]()
يافته هايت را با باخته هايت مقايسه كن
اگر خدارا يافتي هرچه باختي مهم نيست
خانوم مهربون که بعید میدونم تو این سایت که هیچی........تو دنیا باشه.
ولی اقایون میشه به "مهدی42" اشاره کرد.......![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
یکی خودم یکی شما که داری این مطلب را میخونی![]()
تو خانوما بحث و سونای و بسیاری دوستان ، تو آقایون مخفی و حسین مت و Amaterasu و mamadshumakher باز هم بقیه دوستان
در ضمن اگه اشتباها کسی رو تو آقایون یا خانوما نوشتم یا اسمشونو با غلط نوشتم عذر می خوام.
مرسی بابت موضوع
[QUOTE="مبارز";420049]خانوم مهربون که بعید میدونم تو این سایت که هیچی........تو دنیا باشه.
[/QUOTE]
[COLOR=#0000cd]باستان شناس عزیز, یاسمن هدایتی. ناز خاتون .جوان ایرانی خانم رضایی و ماری مریم[/COLOR][SIZE=2][[URL="http://www.njavan.com/forum/member.php?238856-homeyra"]homeyra[/URL] saamaaneh[/SIZE]]
setayesh7777. solinaz.سونای69 . . elinaaa. !nesa.sahar-021 .elinaaa. somayehfaridi
BaAaroOoN. yas-90. Sa.n.نسیم صبح. farzane*.soham 313.سمیه نجفی.سونای. nafise khanom.M.H.A.. saamaaneh.نارون2. azade18
مهربون ترین رو نمیشه گفت همهی خانوم ها مهربونند
چند نفر رو گفتم
خیـــــــــــــلی ببخشیدکه اسم خیلی از بچه ها رو جا انداختم
ویرایش توسط یاسمین5454 : 13th January 2013 در ساعت 12:42 PM
سعی کن تنها کسی را که در تنهایی ات راه می دهی خدا باشد؛و سعی کن تنهایی ات آنقدر بزرگ باشد که خدا در آن جای گیرد ...
[QUOTE="مبارز";420049]خانوم مهربون که بعید میدونم تو این سایت که هیچی........تو دنیا باشه.
[/QUOTE]
ا واااا شما چرا دیگه
باستان شناس عزیز, یاسمن هدایتی. ناز خاتون .جوان ایرانی خانم رضایی و ماری مریم زلفا خانوم وحمیرا خانوم
. [URL="http://www.njavan.com/forum/member.php?280187-solinaz"]solinaz[/URL].سونای69 . . elinaaa. !nesa.sahar-021 .elinaaa. somayehfaridi
BaAaroOoN. yas-90. Sa.n.نسیم صبح. farzane*.soham 313.سمیه نجفی.سونای. nafise khanom.M.H.A.. saamaaneh.نارون2. azade18
مهربون ترین رو نمیشه گفت همه ی خانوم ها مهربونند
چند نفر رو گفتم
خیـــــــــــــلی ببخشیدکه اسم خیلی از بچه ها رو جا انداختم
ویرایش توسط یاسمین5454 : 13th January 2013 در ساعت 12:40 PM
سعی کن تنها کسی را که در تنهایی ات راه می دهی خدا باشد؛و سعی کن تنهایی ات آنقدر بزرگ باشد که خدا در آن جای گیرد ...
من کسیو دقیق نمیشناسم نظر نمیدم
من بلد نیستم واسه پستام دعوت بفرستم میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟
ویرایش توسط یاسمین5454 : 13th January 2013 در ساعت 01:05 PM
مهربون ترین اقا که منم مهربون ترین خانم هم نمیدونم کیه![]()
من که زیاد کسیو نمیشناسم
ولی به نظر من همتون خیلییییییی مهربونین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)