این ره که میرویم به ترکستان ست....
این موضوعات فقط با یه سری دلیل و برهان مثل آزاد نبودن پوشش و اینا حل نمیشه..........بررسی های روانشناختی و جامعه شناختی نیاز داره....... تفکرات و اعتقادات داره تغییر میکنه....پای بندیها داره متزلزل میشه.......بنیان های خانوادگی داره متلاشی میشه...........مردم کمتر فکر میکنن..........کمتر دنبال خودشناسی میرن...........کمتر به تغییرات وجودیشون فکر میکنن......آدم اول باید خودشناسی کنه بعد بره سراغ خداشناسی....من عرف نفسه فقد عرفه ربه
منظره دیدشون کوتاه شده........چی گفتم
خیلی از ماها(توجه کنید نگفتم همه) خودمونو گم کردیم حتی نمیدونیم چی میخوایم اونموقع درمورد مسائل دینی و خدا و ... اظهار نظر میکنیم و داریم به یه سری مضوعات ایراد میگیریم و یه سری انتظارات داریم که نه به درست و غلط بودنشون فکر میکنیم نه عواقبشون نه به تاثیراتشون بر دیگران........البته یکم هم خودخواه شدیم تا یه چیزی میشه میگیم چار دیواری اختیاری...
البته من منظورم شخص خاصی نیستا ......طبق یه سری دیده ها و شنیده ها دارم میگم
میگن زرتشت و کوروش کبیر اما حتی یه رفتار مشابه اونو ندارن فقط از اون همه عظمت اسمشو یاد گرفتن..............میگن خدا و پیغمبر و نماز و حج اما ربا میکنن و تا دلتون بخواد ریا یکمی هم بخشندگی و مروت تو چنته ندارن........یه جورایی هر کاری دلشون میخواد میکنن و پشت این اسامی قایم میشن
در ظاهر نجابت به خرج میدن اما در باطن .....
تن باکره دارن اما فکر هرزه......
به نظر من مشکل ما چیزی فراتر از آزادی در حجابه......فرهنگمون داره متزلزل میشه باید فکری واسه اون کرد با زور و اجبار هم به جایی نمیشه رسید.... اگه کسی رسید ما هم میرسیم
اگه امنیت نداریم که واقعا هم نداریم( آقا پسری که میگه داریم باید گاهی اوقات زن بود تا یه سری احساسات رو چشید) همش ربطی به حجاب نداره ..... ناامنی یه احساسه که الکی ایجاد نمیشه
شده صبح زود بری بیرون یه ماشین ساعت 6 صبح زمستون جلوی پات نگهداره تا سوارت کنه به ناکجا آباد؟؟؟
شده صبح زود واسه رفتن به دانشگاه از خونه بیای بیرون بعد دو نفر با زور بخوان سوارت کنن بعد یه رفتگر (که خدا خیرشون بده که حداقل صبح زود هستن) بیاد و کمکت کنه
شده شب وقتی مجبوری از کوچه خلوت رد شی با صلوات و دعا قدم برداری از ترس اینکه نکنه الان یکی یه دفعه بخواد از این موقعیت سوء استفاده کنه؟؟؟
شده سر پل هوایی جلوتو بگیرن و بخوان اذیت کنن؟؟
شده وقتی تو اتوبوسی همش در تلاشی که از قسمتی که نزدیکه آقایونه بخوای فرار کنی از ترس اونایی که دستشون هرز میره
شده...
و خیلی شده های دیگه ک هاینایی که گفتم ساده تریناشن
قرار نیست همه اینا رو با هم یه نفر تجربه کنه.....یکی تجربه کرد ترسش تو دل یکی دیگه هم میفته
همه جا آدم بد هست همه جا آدم خوب هم هست اما برای من مؤنث این مهمتره که الان جایی که من هستم اوضاع چطوره.......... چون باور کنید خیلی از این اتفاقا بیشترین ضربه رو به همجنسای من وارد میکنه
من نمیگم مقصر کیه اما آدم ها هم نباید کمی هم خوددار باشن؟؟؟
خوب این همه طرفداری از خانما کردیم بسه............خداییش قبول دارم از بین همین خانم ها آدم هایی پیدا میشن که دست شیطونو از پشت می بندننمیتونم بگم قشر بانوان مقصر نیستن اما چیزی که باعث مشکل شده اینه که ما سعی نمیکنیم کمی منطقی و عقلانی و اخلاقی فکر کنیم
ببخشید اگه کمی لحنم تند بود سعی کردم نباشه شما هم لطفا با آرامش بخونید![]()

نمیتونم بگم قشر بانوان مقصر نیستن اما چیزی که باعث مشکل شده اینه که ما سعی نمیکنیم کمی منطقی و عقلانی و اخلاقی فکر کنیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)