یار همراه
از همه چی خسته شدم حتی خودم.........نمی دونم باید چی کار کنم .خیلی بی حوصله و تنبل شدم .خودم میدونم برای چی هست.............ولی نمی تونم باهاش مقابله کنم.میدونم که امسال معدلم میاد پایین درسته که رتبه ی 7 المپیاد زیست شدم ولی.............ولی هیچکس براش مهم نیست
حتی مامان وبابام.چقدر تک فرزندی بدی . هر کس یه انتظاری ازم داره. می ترسم خیلی.............دقیقا نمیدونم چرا؟
مگه نمی خوای تو پزشک بشی...........
هیچکس منو باور نداره ولی واقعا من چه آینده ای دارم؟خیلی دوست دارم برم رشته ی پزشکی ولی از معدل امسالم خیلی می ترسم.
خدایا من چی کار کنم...........اینقدر ترسیدم که می خوام بزنم زیر گریه و با دل پر گریه کنم.اصلا این حرفایی که زدم مطمئا نیستم ............چون نمی تونم احساسمو بنویسم.......نمی دونم واقعا چی می خوام.
*خیلی روز کسل کننده ای بود * 17/10/1391
ویرایش توسط solinaz : 7th January 2013 در ساعت 05:51 PM
همکار بخش مذهبی
این امتحان فردا هم تموم بشه من تا 24 ام یه نفس راحت بکشم تو 3 روز 4 تا امتحان همش هم پشت سر هم 9 واحد رو فکر کن تو یه هفته امتحان بدی![]()
این آموزشم با روحیات آدم بازی میکنه هی میرم درش بسته است خوب من کارتمو می خوااااام![]()
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
خب امروز از صب تا الان دنبال یه اهنگساز خوب میگردم که هنوز پیداش نکردم.........
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
دوست آشنا
امروزرفتیم پارک.وای.عالی بود.عالی.طبیعت زمستونو میگم...![]()
دنیای عجیبیست...اینجا لبخند را هم میزنند!!!
یار همراه
امروزم یه روزی بود مثل روزای دیگه ی خدا .امتحان زیستمو دادم و اومدم خونه........
الانم نمی دونم باید چیکار کنم .دلم می خواد برای خودم برنامه ریزی تحصیلی داشته باشم و نمراتم مثل سه سال راهنمایی عالی باشه.........چقدر راهنمایی خوب بود.نمی گم دبیرستان سخته ولی من خیلی تنبل شدم از معدل 20 راهنماییم یه دفعه بیام پایین.....وای....نمی دونم .......بی خیال نیستم،بر عکس خیلی نگرانم ولی نمی دونم باید چیکار کنم.
نمی دونم از کجا باید شروع کنم........ * روز خوبی بود*
18/10/91
کاربر فعال سایت
خدایا چرا انقد دلم شور میزنه........
خدا خودت خیر کن....
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
کاربر جدید
من یه 4 شبانه روز اضافه دارم (از فردا تا یک شنبه) کسی نمیخواد این ساعت ها رو بهش بدم؟
مفتی مفتی میدمااااا هیچی عوضش نمیخوام، فقط می خوام یکی اینا رو ازم بگیره در عوض همین فردا، یک شنبه هفته آینده رو بهم بده...
خلاصه اینکه از الان تا یک شنبه تعطیلم، در عوض از یک شنبه چنان سرم شلوغ میشه که دیگه فکر کنم حالا حالا مسیرم به این طرفا نخوره...
یار همراه
یار همیشگی
من الان بی خوابی زده به سرم..............خو دلم میخواد بخوابم
...........متنفرم از اینکه دوساعت تلاش کنم برا خوابیدن آخرش هم بی نتیجه باشه........اه
دلم میخواد اینجوری باشم.................اما الان اینجوریم
![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
اصلا حالم خوب نیس...همه دارم بهم دروغ میگن...شاید هم دارن راس میگن،ولی فشار درسا منو بدبین کرده...ولی آخه هیچوقت حس ششمم اشتباه نمیکنه
چقد خودمو بزنم به ندونستن...همینجوری شوخی شوخی دارن پشت سرهم دوستام دروغ واسم میبافن...
شایدم فشار درسا منو بدبین کرده....
ولی اگه دروغ گفته باشن ازهیچکدومشون نمیگذرم....نمیدونم شایدم گذشتم چون دوسشون دارم....
اصن کلا حالم خیلی بده...قاطی پاطی ام...
اگه تو طول ترم درس خونده بودم الان اینطوری توهم نمیزدم....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)